Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CST Traveller 26x1.15 City Classic (TEST)

Benzincide 70 havayı bastım, daha iyi oldu. Meğer 35 varmış içinde, resmen inik kullanıyormuşum.

Lastikler Sapancanın offroadunu da gördü. Bana mısın demiyor....

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
Scudo
1.40 olanını aldım bugün.Montajını az önce bitirdim.Çok yakışıklı oldu bisikletim.
İnşallah sürüşüde öyledir.Yarın göreceğiz ... :)

KaanDurgut hocam tamda bu lastiği nereden alsam diye ağzımdan salyalar aka aka sağa sola bakıyordum:)Hemen yarın pinarelliye gidiyorum umarım ellerinde kalmıştır.

• Beğen
Tepkiler: bisikletciiii
bende aldım bu lastiklerden ama kenarlarında azda olsa sökükler oluştu lastiği fazlaca söküp takıyrum gerek patlama gerekse dağ lastiklerimi takmam yüzünden sorun bundan mı kaynaklanıyor acaba

Konya pinarelliden bugün lastikleri 12.5 tl den almış bulunmaktayım.1.15" ve 1.40" modelleri mevcut.Kolay gelsin

bence bu lastik uzun turlarda, özellikle şehirler arası rotalarda kullanılmalı.

birincisi lastiğin yoldaki şokları emme kapasitesinin sınırlı kalması özellikle zaten normalden ağır bisiklette arka jant setinde

kısa vadede, jant tellerinde kırılmaya gidebilecek zorlanma yaratır. artı patlama durmunda tak çıkarı çileye dönebilir.

uzun vadede çemberde ve göbekte erken yaşlama yaratır. arka jant seti turu bile tamamlayamayabilir.

ikicisi, uzun yolda bisikletten soğutacak kadar konfor kaybı yaratır. kütük gibi olur bisiklet. yoldaki çakılları saya saya gidersiniz.

günübirlik turlarlarda, şehir içinde yüksüz bisiklette getirisi götürüsünden fazla olabilir ama uzun yolda yüklü tur bisikletinde kesinlikle yanlış seçim olur.

Cts traveler lastik ve ince iç lastiklerden İstanbul Anadolu yakası tarafında satan bisikletçi varmı arkadaşlar hiç rastlayan oldu mu?

Geçen sene bu zamanlarda arıyordum ben de,istanbulda bulamamıştım
Fakat Ankara Performans Bisiklette vardı o zaman :in:

Ekleme: İzmir Doruk Bisiklet'te sadece dış lastik vardı

Hangi bisikletçide bulabileceğinizi bilmem ama bende kullanıyorum ve mutlaka tavsiye ederim dişli lastikten bu lastiğe geçtiğinizde çukurlarda bile asfalt nasıl olursa olsun Tofaş ŞAhinden BMW 5 serisine geçmiş gibi bir etki yapıyor yağmur kaydırır diye düşünen arkadaşlarımızada bu daha çok sürücü ile ilgili bence ama fren performansı olarak kaygan ıslak zeminde bile en harika performansı veriyor lastik çamurda zorlanıyor okadar oda olsun artık ve çukurları hiç hissettirmiyor diyebilirim

İstanbul'da sirkeci'yi gezdım bulamadım ama bakırköy metin bike'de mevcut çeşit bol orada ;)

Yaklaşık 1 aydır 26x1.40 olanını kullanıyorum.

İzlenimlerim şöyle

-Yol tutuş gerçekten iyi , güven veriyor.
-Ortalama hızımda gözle görülür fark yarattı.Eskiden zor çıktığım yokuşlar çok kolaylaştı.
-Abartmamak koşuluyla araziye girebilirsiniz.Stabilize yolda güven veriyor.
-Fren performansı etkileyici.Eski dişli CST lastiğime göre çok daha iyi tutuyor.
-Asvaltı hissediyorsunuz sürerken , çok keyifli.
-Yaklaşık 300 km yol yaptım.Henüz patlamadı.

Tabi bütün bu söylediklerim 1.40 olan için.

Sirkeci Aslı bisiklette var ancak iç lastik cst marka yok pahalı ve marka iç lastiklerden var,bakırköy metin bisiklette cst iç lastikleride var İstanbul'da almak isteyen arkadaşlara duyrulur.
Ancak şöle bir durum da eklemek isterim.Daha ilk yola çıkışımda birkaç yüz metre gittim gitmedim önümdeki bir mazgala fena halde takıldım ve arka lastiğim patladı.Yani kısaca bir süre alışmak gerekli ve yolda düşük süratte seyir edilmeli ki yoldaki mazgallara aynı doğrultuda girmemeli.

@sailormoon

Zaten yazımda bütün bu uyarıları yapmıştım sanırım ;)

Hakan bey, bu incelemeniz için çok tesekkürler.
1.15'lik olanin agirligini 490gr. olarak belirtmissiniz. ben 1.50'lik olaninin agirligini merak ediyorum. internette filan da belirtilmemis. acaba bir bilginiz var mi? bisikletçide elime aldim sanki çok agir gibi gelmisti.

abi bunlar nerde satılılıyor. bende alcam valla cok etkılendım .:d

Şu an için rubenanın 1.75 lastiklerini kullanıyorum.Ve şimdilik bundan daha ince bir lastiği kullanmayı düşünmüyorum fakat bir gün fikrim değişecek olursa gerçektende bana yardımcı olabilecek bir anlatım olmuş.Paylaşım ve emeğiniz için teşekkürler.;)

Arkadaşlar iki gün içerisinde bu lastiklerin 1.50 olanını almayı düşünüyorum, istanbul yada ankara fark etmez bulabileceğim yeri bilen varsa ve söylerse çok sevinirim...

Ankara'da nerden bulabilirim?
*************** ile Bursa'da bir firmaya ulaştım 35TL çifti. Ankara'da bir firmada 50TL çifti (1.50 olanı)
Bu kadar fark olması normalmi?

Geri