Scudo Sports

Cube Acid 2010

@serkan korkmaz

Çok teşekkürler gerçekten 2010 cube acidleri almak için verdiğimiz kararın nekadar doğru olduğunu zaman geçtikçe anlıyoruz çünkü hala Türkiye gelemeyen gelmeside şüpheli olan cubelere dış ülkelerden temin etmemiz çok isabetli oldu.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Scudo
Malesef 2010 cubeler Türkiyeye daha gelmeyince guruptaki arkadaşlarda mecburen 2009 diğer markaları almak zorunda kalıyorlarki bugün gene bir arkadaşımız corratek moution ısmarladılar.

• Beğen
Hakan bey,çok güzel bir yazı ile sunum yapmışsınız.Özellikle bundan haz aldım.Başınıza bir iş almadan sürmenizi dileriz.Özellikle o güzel gezilerinizde..

@S.Emre DURMAZ

2010 acidlerde mavi renk yok zaten olsa bile bu bisikletler hala Türkiyeye gelmedi iyiki yurt dışından temin etmişik yoksa daha çok beklerdik.

• Beğen
öncelikle hayırlı olsun. gerçekten çok güzel anlatmışsınız.

gümrüge takılmadan nasıl geçirdiğinizi de detaylı anlatabilir misiniz?
mesela ben istanbuldan böyle bir sipariş versem nasıl bir yol izlemem gerekir.
türkiyenin en büyük firmalarından birinde 5 sene ithalat yaptım
böyle bir malı hem de iki adet nasıl gümrükten vergisiz geçirdiğinize hayret ettim.

bu ne sevgiymiş :) tebrikler

msj sayım elli olsun diye buraya msj yazmıştım sildiler. laf olsun diye msj yazmayın diye uyardılar ama bu makina gerçekten cok güzeldi. bende tekrar msj yazayım dedim. iyi günlerde kullanın

@Carraro Racer

Çok teşekkürler...

@sadık1964

Her bindiğimizde, her göz göze geldiğimizde hastalığımız artıyor.
Çok teşekkürler iyiniyetli dilekleriniz için.

@Ahmet Salih Özenir

Nazik sözleriniz ve can katıcı dilek ve yorumlarınız için teşekkürler.

@murat eker

Tek kelime ile teşekkürler, sağolasın...

@ahmetvemert

Çok teşekkür ediyoruz. Dediğiniz gibi garaj büyüdü. Cube, Scott, Trek, Corratec... herkes bisikletinden memnun...

@kerem seckin

İncelikli yorumunuz için çok teşekkür ediyoruz. Sevgimizin büyüklüğü anlattıklarımız yanında yine de hiç kalır.

İşin teknik kısmına gelince tamamen tanıdık vasıtasıyla oldu. Yani İstanbul'dan sipariş verince bu şekilde olacağını sanmıyorum.
Siz düşüncenizde kesinlikle haklısınız. Bu durum istisnai bir durum ama şundan da emin olun ki, içimizdeki bisiklet sevgisi bu kapıları açan tek anahtar oldu, diyebiliriz.

Bizim sınıra komşu bir kentte yaşıyor oluşumuz da ayrı bir etmen tabi.

@faruk kutuk

Çok teşekkürler, hepimiz bisikletlerimizi iyi günlerde ve keyifle kullanalım.

quote=serdar yıldız;867354]cok iyi kac paraya mal oldu

Türkiye'deki rakamdan daha ucuza geldi diyebilirim. Direkt rakam telaffuz etmek istemedim.

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
Geri