Scudo Sports

Cube Acid 2010

Scudo
@samsunlu.seco

Çok teşekkürler, bizim bisikletçimiz kendisi, Maraz Ali karakterini bilemiyorum ama söylediğine göre eminim ki benziyordur.

@çöl_kaplanı

Çok teşekkür ediyoruz yorumunuz için.

@yuka

Eminim ki herkesin bisikleti kendine göre güzeldir, bizler de Cube'ün canlı ve dinamik görüntüsüne "vurulduk"
Teşekkürler.

@ugur.2034

Çok teşekkür ediyoruz.

@Baran Saldanlı

Çok teşekkürler, renklerin uyumu ve canlılığı bizi de çok etkiledi gerçekten.

@Ercandemir

Biz de beğendik ve mutlu sona ulaştık umarım ki herkes kendi mutlu sonuna ulaşır. Çok teşekkürler, yorumunuz için.

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
Abi o kadar şaşırdım ki şimdi ..Haluk abinin oğlu orçun dimi o?? YIldız teknik üni elektronik müh mezunu sanırım..ben onunla maslakta 2 sene aynı yurtta kaldım..çok muhabbetimiz oldu...hatta abbası sor sen ona..malatyalı çocuğu alıştırdı rakıya yurtta,adam gece gündüz içer olmuştu bi ara...La orçun..yüzünü görünce bi sevindirik oldum...

Ben mi abi..gemi inşaatı gemi makinaları bölümünden fatih..3.katta kalıorduk sanırım..görürsen çok selamımı söylersen kendisine mutlu olurum..hatta buradan da dialoga geçelim benm msn adresi ahmetfatihyilmaz@hotmail.com...eklerse görüşürüz...

bu arada bisikletler harikulade,fevkaledenin fevkinde,10 numara...tebrik ediorm..

biraz geç oldu ama hayırlı uğurlu olsun abi. Benim bir kaç merak ettiğim bir şey var.

Bisikletleri hangi ülkeden aldınız?
Taa oralardan otobüsle mi geldi?
Otobüsle geldiyse veya başka bit taşıtla kargo ücreti ödediniz mi ?

Bu merak başa bela ama :D Cevaplarsanız sevinirim Hakan Abi. :)

Geri