@samuelbeckett Önceki Cube bisikletim hybrid düz maşalıydı sağolsun Erdoğanlar 54 kadro göndermişti olması gereken 58 idi.Onu da 3 yıl kullandım yol bisikleti araştırması yaparken kadronun bana küçük olduğunu neden sonra farkettim.Genel olarak Cube kadroları diğer kadrolara göre küçük diyebiliriz.Cannondale ve Scott a bana 56 kadro uyuyor Giantta L kadro uyuyor.Dediğim gibi hangi marka bakıyorsanız frame size chart,frame guide gibi markaların ölçülerini iyi incelemek gerekli diye düşünüyorum.
@samuelbeckett 1500 euro.
1500 euro üzerinde bürokratik işlemler giriyor devreye.
Abdullah ağabey senin yerine cevap vermiş oldum.Kusuruma bakma, saygılar
@samuelbeckett Kargoyu hesaba katmadan 1500 euro altında AB ülkeleri için %18 vergi çıkar
Euro dolar paritesine bakmak lazım.Ancak bizim gümrükçülere güvenmek işte orası soru işareti
@hamlet2006 siteyi euro yapınca 1305 euro.. dolar yapınca 1562 dolar oluyor bisikletin fiyatı.. tweeks cycle adlı sitede.. bir sorun olmaz sanırım değil mi? alayım mı?
@Motorola abdullah bey sizin aldığınız model kalmamış sanırım.. ben başka bir modele yöneldim.. cube c62 modeli.. 1300 euro civarı fiyatı var.. bu sebeple sordum bir sorun olur mu diye!
@samuelbeckett üstadım devlet memuru bu ne diyelim şimdi kredi kartınızdan Euro çekilebiliyorsa hiç uğraşmayın Euro üzerinden alın. böylece memurun söyleyecek bir şeyi kalmaz şimdiden hayırlı olsun. Kadro boyuna karar verebildiniz mi?
@samuelbeckett ben bu konularda uzman değilim. çok daha tecrübeli ve bilgili arkadaşlar var, yardımcı olacaklardır mutlaka. şu linki incelemeniz faydalı olabilir : (link)
@samuelbeckett
Eğer Endurance kadro bisiklet bakıyorsanız en uygun bisiklet bildiğiniz gibi Cube Attain GTC idi.Onda da kadro boyu sıkıntısı var.Litening C62 ise Abdullah abinin dediği gibi tırmanış kadrosu agresif yani.
Benim size tavsiyem ise şu bisiklete de bir bakmanız;(link)