Scudo Sports

İnceleme Cube Attain GTC (Karbon yol bisikleti)

@samuelbeckett
Delik benim 2015 cube gtc pro bisikletimde de var. Fakat sizin delikleri biraz özen göstermeden açmışlar

• Beğen
Tepkiler: samuelbeckett
Scudo
@samuelbeckett
Sebebini bilmiyorum. Arkadaşım da ktm var o da anlam verememişti. Bende ki delikler daha titizlikle açılmış şekilde.

• Beğen
Benim 2017 attain sl modelinde aynısı var rahat olun

• Beğen
Muhtemelen hava tahliyesi için yoksa balon gibi ısıya bağlı hacim değişimleri olur mikro düzeyde.

Çok teşekkür ederim herkese.. saygılar!

Sebep bilgisi geldi.. Oksitlenme olmaması için Maşa'nın hava almasını sağlayan deliklermiş..

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Sevgili bisikletime 14 Şubat hediyesi [emoji3]
12abdf2199a1f48f048cf4ff8c5851de.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@trainspotting35 @The 69 Eyes @hamlet2006 @Mustafa Zeybek @Sıradan Çinko Pil
Arkadaşlar merhaba,
100 mm gidon boğazı dendiğinde aşağıdaki resimdeki hangi ölçü söylenmiş oluyor.
58 kadro cube attain gtc için gidon boğazı ölçüsü nedir? Google da aradım bulamadım :(. bike discountta 10-15 dolara cube gidon boğazları var, bir tane 60mm birtane 75mm alıp denemek istiyorum ne dersiniz?

20180216_072107_toolbox.jpg

@hamlet2006 merhaba Süleyman kardeşim. cevabın için teşekkürler. bu ölçü 105mm ölçüyorum. cube un 105mm gidon boğazı yok , bu durumda 110mm gidon boğazı kullanmışlar diyebiliriz değil mi? 60mm ve 75mm lik gidon boğazları konusunda ne diyorsun?

@Motorola Ölçüm Merlin Cycles'dan.İçin rahat olsun diye foto atıyorum.Örneğin bu ölçüm 70 mm imiş:
P1050574-768x513.jpg
@Motorola
Ağabey, bence bu senin bisiklet üzerindeki pozisyonuna bağlı.Bunu en iyi sen bilirsin diye düşünüyorum.

@Motorola Bisiklet üzerinde yandan bir resim biraz olsun fikir sahibi yapar bizi. Benim bisikletimde 100 mm Boğaz vardı 80 mm düşürdüm biraz daha rahatladim.

@Motorola 60 70 mm gidon boğazı çok kısaltmış olur mesafenizi. Bende 100mm vardı 120mm yle değiştirdim bikefitten sonra. İsterseniz hatta 100mm olanı gönderebilirim boşta duruyor. Bu arada ölçümler hep merkezden merkeze aklınızda olsun.

Geri