Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Cube Attain GTC (Karbon yol bisikleti)

Uzun yıllar pedallarsınız umarım..

Bisikleti kartla ve taksitle mi aldınız acaba?

Dipnot;Aynı bisikletin 2016 modeli 4800 liraya satılık..Buyrun;
(link)
Aynı bisikletin sıfırı da 9160'ya satılık..Buyrun;
(link)
Bu nasıl iş?

Scudo
@ismail_32

Benim boyum 176 bacak boyum 78 gibi (Kendim ölçtüm, tam doğru oldu mu bilmiyorum) 53 kadro boyunu aldım. Kadro boyu bence bana göre :)

• Beğen
Tepkiler: rodya ve ismail_32
@Sıradan Çinko PilHayirli olsun. Allah kazadan beladan korusun...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@ahlaksız

Tek çekim aldım Dostum.

hocam sipariş süreci nasıl oldu,vergi vs? yurtdısından almaya karar verirsek çok zorluyor mu süreç?

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@Sıradan Çinko Pil şu an siteye bakıyorum ve fiyatlar çok uygun..
Nasıl alacağız bu bisikletleri:)
Kart numarası girip,adresi yazsak,yeterli mi yani?
İngilizce bilmek mi lazım,siteye üye filan mı olmak lazım..
Bu siteden bisiklet almak isteyenlere bu süreci kısaca anlatırsanız,belki bizde alabiliriz buradan..

@ahlaksızEn kısa sürede süreci anlatacağım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Desert FoxÇok kolay bir süreç. Vergiyi zaten PTT kargo kapıda alıyor. Sizin ayrı bir işlem yapmanıza gerek yok.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Sıradan Çinko Pil Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. Başlarda tereddüt etmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam ama aldığınıza gerçekten değmiş, süper tercih...

siteye baktın en alınası model buymuş bundan da sadece 58 kadro kalmış. 56 veya 54 olsa düşünecektim.

cube-size.png

Arkadaşlar merhaba,
Kadro ölçüsüne bakılırsa 58 kadro bana uyar mı sizce? Boyum 185cm,iç bacak boyu da 85cm...Hazır 58 kadro kalmışken onu da ben mi alsam :confused:

@The 69 Eyes

Kesinlikle uyar. Hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: The 69 Eyes
Erdoğanlar saolsunlar bana 54 kadro bisiklet sattılar 2015'de...Cube kadroları normale göre küçük sanırım.

• Beğen
Tepkiler: odysseus83
Valla ben de alacağım da cube diğer markalara göre biraz daha küçük diyorlar . Kafam karıştı iyice . 190 cm 88 iç bacak nasıl olur acaba

@ismail_32 İsmail hocam 58 kadro size küçük gelir,kadro cetveline göre 63 lazım :)

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
@ismail_32
Küçük demelerinin sebebi cube marka 56 kadro ile cannondale marka 56 kadronun aynı olmaması. Yani size 58 kadronun olması pek mümkün değil.

Mesela ben cube 56 kadro kullanıyorum ama cannondale 54 kadro uyuyor.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
@alcest Aynen hocam , ben de bunu kastediyorumdum aslında .

@The 69 Eyes
Yanlış hatırlamıyorsam başka bir konu başlığında Scott ve KTM bakıyordunuz bu fiyatlara.Hazır Cube geçmişiniz de varken benim tavsiyem kadro boyu da uygunsa fırsatı kaçırmayın derim

• Beğen
Tepkiler: The 69 Eyes
Hayırlı olsun Çok mantıklı düşünmüşsünüz.Yurt dışında Londra da yakın akraba var Her yaz arabaları ile geliyorlar onlar oradan alsa yaz tatilinde getirseler zaten kargo ücreti olmaz gümrük %18 pay yine kesilir mi acaba

Geri