Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Cube Attain GTC (Karbon yol bisikleti)

İlk deneme yapıldı. Tam benim boyuma göre. Ne eksik ne fazla öğrenci yurdunda nöbetim var. Akşama biraz daha gezerim.IMG_20180106_121602_HDR.jpg

Scudo
@Sıradan Çinko Pil Fotoğraftan yanlış görmüyorsam gidon boğazı fazlalık maşa borusunun ortasında kalmış. Spacerların hepsini alta almayı düşünüyormusunuz? Bisikleti ilk kurduğunuzda sanki dediğim gibi duruyordu

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@EnginK.

Kendime göre en ideal ayarı yapmaya çalıştım. Biraz daha binince bakarım artık.

@The 69 Eyes@The 69 Eyes tesekkurler. Valla @Siradan Çinko Pil sagolsun f/p bisikleti buldu. Bizede almak kaldi. Satin alirken para birimine dikkat edin. Yukarida yazmistim...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fakirlerin sıkça sorduğu soru: Pahalı yol bisikletine binme hissi konusuna 11 Ağustos'ta yazdığım mesaj

IMG_20180106_161438.png

Artık biliyorum. Ama yinede fakirim :) ( Gönlüm zengin beyler :) )

@Sıradan Çinko Pil
Bisikletler değişir fakirlik baki kalır :koptum:

En azından karbon bisiklete binmenin nasıl bir his olduğunu bilen bir fakirsiniz. O da olumlu :D

@Hikmetbyz

(link)

En azından nefes alıyoruz dostum :)

İlk turumu attım. Ve ilk kaydımı tuttum

(link)

Sıradan Çinko Pil

:) Valla Hocam Hayırlı olsun tekrardan.Darısı Bana inş.Bi alamadım gitti.

Çok iyi gitmişsiniz bence hocam rahatlığı akıcılığı nasıldı Jantlarınız kaliteli ama yinede soralım

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@HikmetbyzAynı rotayı en iyi günümde ve grup sürüşü şeklinde 25 ortalama ile tamamlamış ve tur sonrası çok yorulmuştum. Bu gün tek çıktım 28 ortalama ve tur sonu acaba bir tur daha mı atsam dedim. Jantlar güzel. Bisiklet çok akıcı. 105 seti ilk defa kullandım. Çok güzel bir hissi var. Frenler bile çok rahat. Eski bisikletimde fren yaparken kol kası geliştirdim. Birde kilom yine 100 e yaklaşmış. Biraz zayiflasam güzel olacak.
33d74ff213a21a638ba928e0c257a327.jpg

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Hikmetbyz daha iyileri sizlerin olur inşallah.

:) İNŞALLAH hocam hayırlısı olsun.

@The 69 EyesHayirli olsun. Allah kavustursun :)

@Motorola web order kaydı alındı diye e-posta geldi ancak kredi kartında herhangi bir provizyon miktarı görünmüyor.Takip edeceğiz bakalım.

@The 69 EyesUstadim benimde aynisi oldu. Ilk is gunu bir mail geldi guvenlik sebebiyle islem yapmadik. bize ya bankadan alacagin 6 haneli guvenlik kodu gonder yada dogrulama icin biraz para cekecegiz. Sonra da parayi iade edecegiz diye yazmislar. Ben ikinci metoddsn yurudum. Bir miktar para cekiyorlar. Sonra sana nekadar para cekdik diye soruyorlar. Sonrasinda aba parayi cekiyorlar siparisin in progress e donuyor

Herkese hayırlı olsun yeni bisikletleri :)

Geri