Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube bisiklet hakkında öneriler ve satış noktaları

CUBE Acid kullanıcısıyım. 1,5 yılda 6000 km.'nin yaklaşık 5000 km'sini arazide ağır koşullarda yaptım, hiç de sorun yaratmadı. Sadece zinciri ve pren padlarini değiştirdim. Bu ondan daha iyi bir model, sorun yaratacağını sanmıyorum. Ayrıca kullanılan malzemeler zaten diğer bisikletlerin de kullandıkları Shimano malzemeler.
Güle güle kullan, derim...

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
Scudo
Distribütör yasminsports olmasına rağmen satış noktalarında finspor ileri bisiklet gibi mağazalar çıkıyor.Bu mağazaların yasminsports ile ilişkisi nedir ?

ortakları sürekli beraber iş yapıyorlar.. İleri bisikletin ortağı murat bey aynı zamanda Yasmin sportunda ortağı diye biliyorum. Hepsi güzel insanlar..

Arkadaşlar,abiler son noktaya geldim sayılır, bugün yarın iki modelden birini satın alacağım.Fakat sormak istediğim birşey var.

Cube acid 29er modelinde havalı maşa mevcut Rock Shox Recon siver air 100mm
(link)

Cube attention 29er modelinde yaylı maşa mevcut Rock Shox xc 28
(link)

Renkleri dışında diğer tüm aksamları birebir aynı.Attention sl modeli 2500 TL, Acid modeli 2750 TL ve benim max butcem 2500 TL.Aradaki farkı bi şekilde hallet kesinlikle acid modelini mi al dersiniz yoksa attention sl modeli senin işini görür mü dersiniz.

kullanım amacım %70 asfalt.Daha önce havalı maşası olan bisiklet kullanmadığım için sağladığı konforun bu fiyat farkına değeceği konusunda kararsızım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim

Acid modeli tabikide her yönden daha üstün aktarıcılar olsun recon maşa olsun. Bu arada nerden buldun özel mesaj atarsan sevinirim eğer ben ghost se 2950 almamış olsa düşünebilirdim ama cube hakkında açıkcası bilgim yok pek :))

Hocam maşa dışında bi fark bulunmuyor aralarında.Zaten ricam bu yönde şartları zorlayıp bu farkı kapatıp havalı maşa tercihinde bulunmalımıyım?

Tabikide havalı maşa tavsiye ederim sana yeni almış olduğum bisiklettende önerebilirim Ghost SE 2950 2600 küsüre aldım bende :)

(link)

Bisikletin hayırlı olsun :) Aslında birine öneride bulunacak olsam bende havalı maşa öneririm elbet fakat benim demek istediğim şudur.Bütçemi çok çok zorladım 2500 TL ye çıktım şu aşamada 250 TL daha arttırmak beni çok zorlayacak biraz daha zaman alacak, bekleyeceğim tadım kaçacak vs. Yani buna değer mi? kullanan arkadaşlardan,abilerden bu konuda yardım istiyorum

Eğer kesin ikisinden birini alacaksan hem amortisörü daha üst model olan hem de daha hafif olan(amortisör kaynaklı) modeli tercih et...

Merhaba, dediğiniz gibi aradaki tek fark süspansiyon. Bana kalırsa 250 lira için Acid 29'u alırım kaliteli bir maşası var 500 gram fark yaratıyor yaklaşık. Konfor olarak bence değer havalı Youtube'dan yaylı ve havalı maşaların karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz. Fakat bana göre esas konu siz bu bisikleti %70 asfaltta kullanacağım diyorsunuz %70 asfaltta kullanım için 29er bisiklet bakmanızı pek önermem. Onun yerine ben böyle bir model bakarım ((link))
Asfaltta %100 garanti veririm Acid 29'a göre çok daha rahat kullanım sağlar, belli bir seviyeye kadar taşa toprağa da sıkıntısız girersiniz.

Tur bisikleti düşünmüyorum asfalt dediğim şehir içinde yada şehir dışı kısa mesafeler onun dışında arazide az zaman geçireceğim bisikleti hiç hırpalamayacağım anlamına gelmiyor.Bu yüzden bu konuda bi seçim karmaşası yaşamıyorum.Daha önce bisiklet kullanan biri olarak en azından ihtiyacım olan bisikleti kendim belirleyebilme yetkinliğine sahibim diye düşünüyorum.
Maşa konusunda teşekkür ederim dediğin gibi youtube dan izledim karşılaştrdım pek birşey anlayamadım bunu havalı ve yaylı maşa kullanan arkadaşlara danışmak gerekecek.

Merhaba arkadaşlar.

Cube attention sl 29 nasıl dır .donaım vs. Olarak?

Birde muratoğlu bisiklette 2590 tl ye buldum pazarlıkla bu fiyat 2200 2300 lere çekilebilirmi?

Teşekkürler.

Aynı kadronun Acid modelini kullanıyorum. Acid'in birazcık kırpılmışı Attention zaten. Maşa solo air yerine yaylı, gidon-sele borusu seti Acid'deki Easton sete göre çok daha vasat ve göbekler daha alt seviye. Acid ile arasında çok fiyat farkı olmamalı, biraz daha ekleyip Acid alınmalı derim. Özellikle maşadan dolayı ;) Bütçe limitli ise birşey diyemeyeceğim, yine de iyi bir tercih olur ;)

Edit: Yurtdışı forumlarda da aynı konu sorulmuş, Acid önerilmiş ;) Biraz araştırırsan görebilirsin :)

Deniz abi bütçemi aşrı zorladım.yinede sağol.

Başka yorum yapacak yok mu ? :( :( :( :( :(

@Deniz Gökhan Tezcan

Cube Attention Sl29 da masayi ben Rock Shox XC 32 TK SoloAir diye hatirliyorum ve yaylida olmadigini saniyorum. Bence ikisi de ayni kalite de bir bisiklet. Sele borusu bence eston 50 olmus cube performance olmus fark etmez.

Eger arkadas bütcesini zorlamak istemiyorsa düsündügü cube'yi alsin.

Cube Hardtail siralamai söyledir....

Alt seviye olarak Aim ve Analog bunlarda RS'nin yayli masa var, ikisi de ayni kalitede bir bisiklet

Alt seviyenin bir üst seviyesi Acid ve Attention bunlarda RS'nin Solo air masasi var, ikisi de ayni kalitede bir bisiklet

Orta seviye olarak LTD Serisi geliyor, bunlarda model olarak, One, SL ve Race

Ve üst seviye olarak da Reaction Serisi geliyor

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Peki ATTENTION SL nin fiyatında düşme olur mu ? Olursa nasıl olur?

@İbrahim Ö.

Bu soruyu bence bisikleti satan bayiye sorsaniz daha iyi olur, baskasina ait olan bir bisiklet icin burada pazarlik yapmak olmaz.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Murat Cömez

Murat hocam öncelikle ilk cümlede Acid yerine Attention yazacaktın sanırım, yanlış olmuş :D Anlayamadım hemen :)

2014 29er Attention SL modellerinde yaylı maşa var, 2015 Attention SL modellerinde solo air var. Detaylı bakınca internetten görülüyor. Yani bence aradaki fiyat farkı mantıklı.

İndirim denilince 2014 alıyor arkadaş diye düşündüm. Eski modellerin fiyatları düşüyor ya ;)

Bütçe için haklısınız, 29'lar fiyat olarak yüksek malesef.

@Murat Cömez

Murat abi ben pazarlık açısında değil de " euro düşer dolar düşer ne biliyim ekonomik bir durum olur" gibi sinden yazmıştım.

Birde 2016 cube ler ne zaman çıkar . Ben alırsan haziran ayı gibi alıcam da.

Geri