Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube Kullanıcıları Kulübü

Teşekkürler sağolun. Ben de hemen hemen o fiyata aldım izmir parkur bisikletten ama şu an daha yüksek fiyatlar sanırım 4700 civarı. Devamlı müşteri olduğum için biraz daha indirim yaptılar. Mağazadan almak her zaman daha iyi. Ben parkurdan çok memnunum. Üst kalite matara kafesi kalpiyeli pedallar hediye ettiler. Üstüne bir de bike fitting yapıldı. :harika:

Scudo
Cube curve 2016 ve curve 2017 arasında önemli bir fark var mı?

@Bisiklet dostu mert
Hayırlı olsun hocam.
Kazasız günlerde kullanın.
Ben de SL LTD kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu.
Genel olarak memnunum. Güzel seçim yapmışssınız.:)

@bhr42 merhaba, eski bisikleti (apennin) ne yaptınız peki. ben apennin kadro arıyorum.

@tolgayyildiz SLM.. Benim oğlan kullanıyo onu kardeş sattırmadı bana. Neden apennin istiyosun biraz ağır sanki kadrosu bana göre.

2 tane CUBE kullanmış biri olarak CUBE'ın orta kaliteli bir bisiklet olduğunu, CUBE markasının ise ARGE ile uzaktan yakından bir alakasının olmadığını, hatta çok yakında sırf satışa girsin diye yol bisikletlerine 36 hatta 40 ruble takacak firmanın bile büyük olasılıkla CUBE olacağını belirtmem gerek.

Tabii CUBE kullanıcıları ki özellikle yeni olanların belkide hayallerini yıkıyorum ama gerçek bu. Üzgünüm !

@bhr42 selam, gerçekten ağır bir kadro senin oğlana daha hafifini almak lazım :). Benim ki biraz özel ilgi, biraz nostalji biraz da takıntı diyebiliriz. Şaka bir yana oğlunuz kazasız belasız binsin ama değiştirmeyi düşünürseniz haberim olursa sevinirim. Teşekkürler ilginiz için.

Arkadaşlar Cube dediğimiz markanın gerçek adı "tırt" olup aslında Almanların ve Şansölye Merkel'in Türkiye'deki bisiklet kullanıcılarının testis kanserine yakalanıp üremesini engellemek için ürettikleri aşırı dandik bir bisiklettir. Hayallerinizi yıkmak istemem ama gidip bir sperm kalite testi yaptırın bence. Üzgünüm ama gerçek bu...

@televole2
Evet trek ve cannondalede ebola ve şizofreni yapıyormuş zaten:)

@Boran06 merak ettim fabrikasını mı gezdiniz? Engin bilgilerinizden faydalanmak isteriz. :)

c5f9d5d7ba0b24c672ebfbaf7c5efdeb.jpg

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri