Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

Sadece kadrosu 3.000 -4.000 Euro bandında üst versiyonlarda CUBE olarak hangi kafadayız. Adamlar testlerini yapıyor ve Triatlon ve Mtb dahil bir çok yarışta kullanılan bir marka.Ben 2015 ve 2019 model olarak yol bisikleti kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Ülkelerin standart üretimi olarak standartlar var. Sen bunu istediğin yerde üretebiliyorsun. Ama üst markaların çoğu iyi malzemeden üretiliyor ( karbon sarımı ve birleşme noktalarındaki direnç ) bizde markaların yol bisikleti kadrolarında adetleri az olduğu için imalatçının üretimi haricinde çok fazla etkileyici bir söz sahibi olacaklarını düşünmüyorum. Ben şunu diyebilirim. 1- Kondüsyon 2- Jant 3-Kadron ve
4-Vitesin iyiyse bak keyfine markada çok önemli değil...

Scudo
Buraları biraz canladıralım

Cube Litening C:62 SL 2017 Intermarché Wanty Takım Kadrosu
IMG_9197.jpeg

@Sinyor
Seramik rulmanlı attırıcı.
Seramik rulmanın bayraktarı Ceramikspeed markası, bu attırıcının helalinden 5 watt kazandırır iddiasındadır. 500 eurocuktu galiba

1000076162.jpg

Cube Analog Slx Set , Sr suntour xcr32 air , Cannondale dc.3.0 jant seti. Tam hayalimdeki makine çok memnunum ancak mosso790pro modelini gördüğümden beri satmaya çalışıyorum. Böyle komponentlere rağmen uygun fiyata satılığa koyuyorum ama asla satılmıyor. Piyasa mı durgun bisiklette göremediğim bi eksiklik mi var anlamıyorum. Aynı fiyata altus setli rockrider satılırken bunu satamamam...
1000076162.jpg

Cube Analog Slx Set , Sr suntour xcr32 air , Cannondale dc.3.0 jant seti. Tam hayalimdeki makine çok memnunum ancak mosso790pro modelini gördüğümden beri satmaya çalışıyorum. Böyle komponentlere rağmen uygun fiyata satılığa koyuyorum ama asla satılmıyor. Piyasa mı durgun bisiklette göremediğim bi eksiklik mi var anlamıyorum. Aynı fiyata altus setli rockrider satılırken bunu satamamam.
Zamanında corellim vardı , giriş seviye , foruma ilk başladığım yks zamanlarımda onunla ilgili onlarca mesajım vardı. O zaman daha heyecanlıydım bisiklet yükseltme konularına , insan istediğini elde edince biraz çabasını kaybediyor sanki. Gerçi okulum yüzümden spordan iyice uzaklaştım ama mezun olunca elimden geldiğince odaklanacağım. Zaten benim gözümde her zaman ana sporum bisiklet olacak galiba.

Geri