Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

@M. Burak güle güle kullanın.. Kazasız belasız sürüşler... Yorumlarınızı bekliyoruz artık...

• Beğen
Tepkiler: M. Burak
Scudo
@skaymaz Selamlar, bir kaç seferdir bakıyorum ileri bisikletin web sitesine. neredeyse hiç bir ürün satışı gözükmüyor. Mağazada ürün çeşitliliği konusunda bilginiz var mı?

@skaymaz yol bisikletlerinde normal lastik ölçüsü genelde 23-25. 28lik enin uyup uymayacağını tecrübe etmediğim için yorum yapmayacağım ancak belki 28lik marathon plus'ın jantınıza geniş gelme durumu söz konusu olabilir kontrol etmenizde yarar var.

Lastik ölçüleri, jant uyumu ve lastik seçimi

Cevap bulamaz veya kararsız kalırsanız marathon plus'ın 700x25c ETRTOlu lastiğini düşünebilirsiniz.

http://www.twelve50bikes.com/images/acid29bluered.jpg?maxheight=1200 Arkadaşlar merhaba, yeni Cube Acid 2015 ile aranızdayım..

Merhaba arkadaşlar, Cube Cross 2015 almayı düşünüyorum. Ancak kadro boyuna bir türlü karar veremiyorum. Boyum 174cm, bacak içi boyum 78cm. Genelde, internetteki katalog tavsiyelerine göre kullanıcı tavsiyeleri daha küçük oluyor. Örneğin benim ölçülerime 51-52cm crooss bisiklet kadro boyu tavsiye ediliyor. Cube'da 54cm ve 50cm'lik kadro var. 54cm'lik kadroyu da 1.80 civarında arkadaşlarda görüyorum, bu durumda ben 50cm'lik kadroyu mu tercih etmeliyim?

Bu arada, eski bir Bianchi MTB'den geçiş yapacağım. Hafta içleri 30-40kmlik sürüşler, haftasonları da 70-100kmli kısa turlar için bu bisikleti düşünüyorum. Esas hedef olarak da daha uzun turları düşünüyorum (400-1000km arası), sizce bu kullanım amacına bu bisiklet uygun mudur? Fikrinizi ve tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.

Bende 1.75 boyundayım ve Geçen ay Erdoğanlar'dan 27.5 jant 18 inch kadro Cube Acid satın aldım.
Ölçü anlamında tam aradığımı buldum diyebilirim. Bu ölçüleri 1.74 boy için tavsiye ederim. Kadro özel biçilmiş takım elbise gibi oturdu :)

Burada Cube için Yol, Dağ ve Trekking bisikletlerin ölçüleri var

http://www.paulscycles.co.uk/smsimg/cube-size.png

@ihsany__

Cube Cross ölcüsü 46 -50 -54 - 58 - 60 0larak size uygun olan ölcü 50dir, bundan ne bir büyügü nede bir kücügü size uygun degil.

Cube.png
Cube geo.png

@starscream

Sizin kadronuz MTB oldugu icin 48cm olani sizin boyunuza uygun olabilir ama her nekadar boy ölcüleriniz Ihsan beyin boyu ile +- ayni olsada sizedeki kadro boyunu Cross kadrosu ile ayni tutamasiniz. Ayrica vediginiz ölcü tabelasi cubeyi ait degildir. Cube geometrisi diger markalardan biraz degsik oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
IMG_20151004_121821.jpg

2015 Cube Reaction GTC SL 29". Mayıs ayından beri kullanıyorum. Çok memnunum bisikletimden fakat sele borusu sürekli içeri kayıyor. Çok sıkmamak gerekiyormuş o yüzden korkuyorum fazla sıkamıyorum kelepçeyi. Karbon gresi de kullandım ama pek değişen birşey olmadı. Tek sorunum bu, onun dışında sorunsuz harika bir makine.

@Murat Cömez Selamlar, eklediğiniz tablodan ötürü kafam karıştı. Çünkü boyum 1.80 ve 56 kadro boylu cross race 2014 model bisiklet satın aldım. Eklediğiniz tablo sonrası, bisikletin kadro boyunu seçerken incelediğim siteleri tekrardan inleceledim.

Eğer sizin tablonuzu dikkate alırsam 54 aşağıdaki tabloya göre de 55-56 kadro boyu bana uygun gözüküyor. Aynı markanın aynı tarz için neden farklı kadro boy tablosu oluyor anlayamyorum. Bunun her yerde standart olması gerekmiyor mu?

(link)

Untitled-1.jpg

@Kerem Özbayrak
Selam,
kafanizin karismasina gerek yok, siz sadece Cross ve Cross Race modellerini karistiriyorsunuz bence.
Cube Race bisikleti trekking kategorisine giriyor (listenin basindada yaziyor) ve Cube Cross Race de Cyclocross (Yol kategorisi) oluyor yani isimleri nekadar benzesede biribiriyle alakasi yoktur.
Bisikletiniz hayirli olsun, kesinlikle soru isareti olmasin kafanizda 56cm sizin icin en uygun ölcüdür.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Konuyu gec gordum, yerinde bir baslik olmus. :) Bu da benim yoldas:

https://igcdn-photos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t51.2885-15/e35/12105049_472097156306831_1370542441_n.jpg

Cevaplar için teşekkürler, 50 cm uygun olacak gibi görünüyor. Yanlış başlığa yazmış olmama rağmen anlayışınız için ayrıca teşekkürler (acemilik :eek:ops:). Haftasonu Cube'lenip en azından 28 Ekim - 1 Kasım tatilini bisikletimle geçirmeyi düşünüyorum. O zaman ben de fotoğrafları ve ilk izlenimlerimi paylaşırım.

Geri