Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube Kullanıcıları Kulübü

@dwain kadro 54 cm mi?
Boy ve bacak boyunuz kaç cm bisiklet size rahat uyuyor mu?

Scudo
1,77 boyum. Dediğiniz gibi kadro 54. Bacak boyumu tam hatırlamıyorum 80 civarıydı galiba. Tam olarak nasıl ölçmem gerektiğini bilmiyorum.

Boy olarak bana tam sanıyorum. Spor tutuşu olduğu için ilk 2 sürüşte biraz zorlandım sanki vücudum çok önde gibi geldi ama alışıyorum yavaştan.

@dwain bey benimde boy 179 bacak boyum 80cm Ankarada Erdoğanlar bisiklette geçen hafta denedim 50 kadro tam oldu 54 kadro bir tık büyük oldu oradaki elemanla konuştum o da 54 büyük olur öne doğru eğilme gerekir uzun turlarda bel ve boyum ağrısı oluşabilir dedi o yüzden 50 kadro bakıyorum sizin baçak boyunuz 80 üstü ise sorun olmaz

85 ölçtüğümü hatırlıyorum. Benim zorlanmam biraz vücut ağırlığımdan da kaynaklanıyor. Ama zaten artık kilo da vermeye başlayacağım 1-2 aya çok rahat olacağım eminim.

• Beğen
Tepkiler: BOZTÜRK
Arkadaşlar ben bu 4 model arasında karasız kaldım. Cube marka almayı düşünüyorum. 3 ü karbon biri alu model. Şu an çok tecrübeli olmadığım için karbon modele sonramı baksam diye düşündüm fakat karbonlarda çok güzel duruyorlar. Tabi fiyat farkları bir hayli fazla.. görüşlerinize ihtiyacım var. Paylaşırsanız sevinirim

Attain sl - alu - 105 set - mavic aksium elit jant - u fren
(link)

Attain gtc - Carbon - 105 set - mavic aksium elit jant- u fren
(link)

Attain Gtc sl disc - Carbon - ultegra set - dt swiss - disk fren
(link)

C:62 disc - Carbon - 105 set - fulcrum racing 77 jant - disc fren
(link)

@dwain hayırlı olsun benimki de aynısının 2015 modeli, resmini koyarım bir ara. Bu arada herkese merhaba, uzun zamandır üyeyim fakat yeni yeni aktif oluyorum forumda ;)

Çok teşekkürler :) Ben çok memnunum eminim siz de memnunsunuzdur.

Bu arada Cube kullanıcıları kask olarak ne kullanıyorlar? Kaskta da Cube markasını mı tercih ediyorsunuz? İstediğim model Türkiye'de yok. Türkiye'ye gönderen bir yer de bulamadım. Cube dışında ne önerirsiniz? Scott, Trek vs bunlara ait kaskları kullanan oldu mu?

@Kubay Eğer bütçe sorunu yoksa bence 3. sıradaki alınmalı. Grup seti ultegra, karbon ve rengi efsane duruyor. Yol bisikletçileri disk frene pek sıcak bakmıyor anladığım kadarıyla fakat bence o da bir artı. Çok tecrübeniz olmasa da almışken iyisini almak bana daha mantıklı geliyor. İlerde satıp daha iyisini alırım düşüncesiyle alt modeli 6000TL'ye aldınız 2 sene kullandınız diyelim, satmaya kalktığınızda minimum 1000TL aşağısına gidecek, bu sürede euro da artacak yani zararınız görünenden çok daha fazla olacak. Almak istediğiniz model de yine aynı şekilde üzerine 2000TL koyacak karar sizin. Ben bu şekilde düşünerek 2015 yılında 4000TL'ye tonopah pro aldım, şu an aynı bisikletin 2016 modeli 5500TL, 2017 si olsa 6000TL lere satılacak. İyi ki de almışım diyorum 6000TL veremezdim çünkü. Ben de çok tecrübeli değilim yorumumu ona göre değerlendirin lütfen, hayırlı olsun:)

• Beğen
Tepkiler: Kubay
Hayırlı olsun bende cube ltd sl aldım aralık ayında 2017 model aynı fiyat sizinkiyle 5.200 e aldım bende ileri bisikletten iyiki almışım çok güven veriyor dik sürüş sağlıyor zevkli ve keyifli asfaltta sürüyorum Genelde orta ince lastik düşünüyorum faydası olurmu sizce uzun tur için  DSC_0849.JPG

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@Bisiklet dostu mert bey hayırlı olsun boyunuz ve bacak boyunuz kaç cm? Bende düşünüyorum ama şehir bisikleti ile mtb arasında kaldım malesef

Merhaba,
193 boy 130 kg 88 cm bacak boyu 39 yaş. Gaza geldim ve bir aydır bisiklet bilgimi ve kültürümü geliştirmeye çalışıyorum. Carraro 829 alacaktım ancak 2. El çok az kullanılmış faturası olan bir Cube aim XL 2015 buldum 29 jant 21 kadro 1200 tl. Vites Altus ama kadro kalitesinden dolayı alacağım sanırım. Ne dersiniz? Nette XL diye bir model göremedim.

Dosyalar

• IMG_0675.PNG
    IMG_0675.PNG
    57,3 KB · Okunma: 32
Boyum 1.80 bacağımı ölçmedim 18 kadro kullanıyorum şehir bisikleti hiç sürmedim benim gözümde mtb candır gerisi fasa fiso 60 km rahat görüyorum seviyorum yani mtb yi asfaltta sürüyorum Genelde arada bir arazi orman dağ bayır

@darthbatoo altusun alt seviye olmasına bakmayın idare eder. Kadro sağlam olduktan sonra gerisini yükseltirsiniz.

Arkadaşlar cube travel kullanan var mı?
Nasıldır mennun mudur kullanıcı arkadaş var ise :)

@Kubay

Attain Gtc sl disc - Carbon - ultegra set - dt swiss - disk fren modeli donanım olarak en iyisi.

• Beğen
Tepkiler: Kubay
Merhabalar,

Cube Tonopah Pro almıştım 54 kadro boyu. Boyum 1,77 ve bacak boyum da 82 cm.

Gidon bana biraz alçak geliyor. Kullanırken üst vücut ağırlığım ellerime doğru tutuşla bile baskı yapa yapa birkaç dakika sonra kollarım uyuşuyor. Sanırım gidonun boyunu yükseltmem lazım. Gidon boyunu yükseltmem için hangi aparatı almam lazım? Spacer set aldım ama bisikletçi onlarla yükseltemeyeceğimi söyledi. Özellikle Cube'ün kendisine ait bir aksesuarı var mı link paylaşabileceğiniz?

Çok teşekkürler.

@dwain şu linkteki aparatla yükseltebilirsin:

(link)

• Beğen
Tepkiler: dwain
@dwain Bendede Tonopah pro var 50 kadro benimki bacak boyum 80 cm. Sanki senin kadro biraz büyük gibi 50 kadro sana ideal hadi olmadı en fazla 52 kadro olur. Aldığın yer hiç bahsetmedimi kadro ölçülerinden?Gidon yükseltmeyi bende yaptım daha dik ve rahat bir sürüş için XLC nin yükselticisini aldım 117MM. aldığım yerdede montajını yaptırdım gayet sorunsuz kullanıyorum.

.

Geri