Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube Kullanıcıları Kulübü

Aldığım yerdeki tek kadro buydu ama bana tam olduğunu söylediler. Ölçülerimi internette de paylaştığımda herkes doğru olduğunu söyledi. Tonopah Pro'larda 52 kadro yok sanırım. 50-54-58 diye gidiyor. Yani kolumdaki uyuşukluk dışında bende sorun yok aslında. Sanırım kadro boyu ile ilgili değildir bu durum. XLC'yi gördüm iyi gibi görünüyor belki onu alabilirim ben de.

Bu arada diyelim ki aldığım kadro boyu bana büyük olsaydı, ne yapabilirim mesela bunu çözmek için?

Scudo
O konuda bi fikrim yok ama kolda uyuşma oluyorsa gidon yükselterek kısmen çözersin daha dik ve rahat sürüş elde edersin. Kadro seni rahatsız etmiyorsa çok kafana takma güle güle bin güzel bisiklet ben geçen hafta Ankara Kocaeli turU yaptım 350km. ilk defa bu kadar uzun sürdüm bisikletimi daha fazla sevdim kesinlikle 10 numara bisiklet bunu söyleyebilirim.

@BOZTÜRK
Diye konuşmuştuk hatirliyorsaniz bisiklet size bir tık büye geliyor olabilir gidon üst borusunu kisa takarsan gidon size yaklaşmış olur biraz daha dik oturmuş olursunuz birde ergon 2 yada 3 elcik alın o da çok konforlu diyorlar

@BOZTÜRK

Bana olumsuz bir şey söylemedi İler Bisiklet ben de güvenerek aldım. Şu anda tekrar ölçtüm bacak ölçüm 81 sanırım. Yani ne çok büyük ne de çok küçük gibi kadro arada bir yerde. Şu anda sanırım tek çözümüm gidon yükseltmek değil mi? Elciklere de bakacağım.

Ben elestirmedim kardeşim insanlar en iyi bisiklete binsin isterim zaten siz aldıktan sonra yazmıştım çok sorunda olacağını zannetmiyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok eleştirdiniz diye yazmadım ki. Eleştirin zaten gerekirse sonuçta problem çözeceksek hep beraber çözelim :)

Şöyle bir gidon boğazı buldum nasıl sizce? Hem mesafe hem de yükseklik desteği var gibi?

(link)

• Beğen
Tepkiler: BOZTÜRK
Direkt Cube'un kendisinin varmış onu aldım. Bakalım nasıl olacak. 75mm uzunluğundakini aldım en kısası oydu. Bir önceki gönderdiğim modelin 50mm uzunlukta olanı da var. Eğer 75mm de uzun gelirse belki ileride onu da denerim.

(link)

Cube 2015 model SL road'ı size satabilirim. Yol bisikleti kullanıyor olmam nedeniyle artık kullanmıyorum. Üstelik üzerindeki donanım sizin almayı düşündüğünüzden daha kaliteli. Ultegra ayna kol ve aktarıcı ile 11-36 lık ruble var üzerinde. Şehir bisikleti için son derece hafif. Fiyat 2500 TL. Sadece bir öneri.

@BOZTÜRK
Haklısınız. Aslında bunu buraya yazdım ama pişman oldum. (Nasıl siliniyor bir fikrim de yok) Market ilanında fotoğraflı ilan verdim. Henüz onay aşamasında. Sanırım akşama doğru çıkar.

selamlar gene bir cube klasiği yunanistandan cumartesi aldım e tabi şehirde hemen bidağ tepe.. güzel yeni resimler yakında model ltd pro 2017 yeşil bu rengi türkiyede yok ve xl buraya gelmiyor malesef..yakın zamanda inceleme ve test videosu da atacağım inşallah

Dosyalar

• 18818194_10155392811893909_1194408585_o.jpg
    18818194_10155392811893909_1194408585_o.jpg
    194,2 KB · Okunma: 78
  • 18789626_10155392812193909_878220346_o.jpg
    18789626_10155392812193909_878220346_o.jpg
    203,6 KB · Okunma: 72
@Aytaç DİREK
Teşekkürler. Görünüm olarak da çok güzel duruyor. Bakalım henüz karar veremedim. Ramazan sonrası tekrar bakacağım.

@unosf
Teşekkür ederim. Evet görüntü olarak çok güzel duruyor. Gel beni al diyor. :) Ramazan sonrası bakacağım.

@Alfa_x

Hayırlı olsun Atina'dan mı? Yunanda bisiklet fiyatları nasıl?

Teşekkürler. valla scott lar yakın aynı gibi az bi oynuyor.. cube ler nakitte biraz daha iniyor scottlara cok indirim yapmıyorlar. iskeçeden aldım benim şehirde bu iki bayi populer. yani yapacagın kar takfree olmadan max%5-20 arası modele markaya göre değişiyor ... mesele selanik te scoot bayii var nakitte cok az indirim yapıyor ama taksfree veriyor %24 .. yani gez al gel kardasın hemde..

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Alfa_x

Satın aldığınız bayi bilgileri (lokasyon,web sitesi,telefon vb.) ve alım aşamaları (tax free hususları,bisikleti getirme şekliniz) detaylı paylaşırsanız müteşekkir olurum.

Arkadaşlar cube yetkili satıcısı olan ileri bisikletin web sitesi neden yok. Bilgisi olan var mı?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@biozalp hayır sadece taxfree anlaşmalı mağazalarda..

@Aytaç DİREK yunanistan iskeçe şehrinde birtane cube bayi var o da thebicycleshop.gr bu da web adresi inceleyebilirsiniz.. alım aşamaları şöyle dükkana istedigim modeli sipariş verdim onlara da atina dan geliyor depolarından sonra gittim elden verdim parayı aldım bisikletimi bukadar

Geri