Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@uslsy

Yoksa? Eski matara kafesi benim mi oluyor? :ssrtcbya:

@uslsy merhaba sizde de maşanın ic kısmında şu şekilde delikler var mı?20180809_130916.jpg 20180809_131048.jpg

@Celâl Y.

Olamadı.. 115tl fiyat veriyorlar.

@Ahmet TOPAL

Tabi tabi. Var. Su tahliye delikleri.

@uslsy ilk gördüğümde şok oldum:eek:
Ama karşılıklı olunca biraz daha yakından baktım. Kırık değilde 2mm 2mm şeklinde bir delik olduğunu gördüm. :harika:
Emin olmak içinde size de bir sorayım dedim...

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@Ahmet TOPALVar :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler ama son anda cannondale quick 5 aldım şu anda memnunum kullanımı güzel

@Ctndmr

Güzel bisikletlerdir Quick modelleri, üzmez sizi keyifle binersiniz.
Hayırlı olsun.

Herkese merhabalar. Bende 2017 model Cube Attain SL almanın eşiğindeyim :) .Bu bisikleti kullananlardan genel olarak tecrübelerini paylaşmalarını rica edebilir miyim. Geçmiş sayfaları okudum ama genel bir yoruma denk gelemedim kusura bakmayın eğer bahseden olduysa.

Özellikle aynı yıl ve model sahibi değerli üyelerin @Pawcraft @uslsy yorumlarını beklerim :harika:

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft ve uslsy
Ben de benimkini koydum sahibinden.com'a hayirlisiyla reynolds cromo kadro birsey alayim diyorum

@Pawcraft

Link atarmisin. Arkadasim istiyordu forwardlayayim ona

Merhaba arkadaşlar, yazları uzun turlar ve onun dışında şehir içi günlük kullanım için tur bisikleti arıyorum. Cube Travel 2016 modeline yakınım baya; (link)
Kullananlarınız, görenleriniz, bilenlerinizin tecrübe ve yorumlarına çok açım :)

@burakbozan uzun süre kullanmadım. Kısa bir denemişliğim var. Tur için mükemel bir bisiklet, acaip konforlu
bu bisiklette en iyi yorum yapacak kişi @danceros Mehmet abi dir. :harika:

@Anıl Erdoğan Yorum için teşekkürler :) Bugün bir bisikletçide, Cube Touring bisikletin 50cm kadrolusunu denedim tam oldu. Muhtmelen Cube Touring ile Travel (yukarda linkini verdiğim) kadro ölçüleri aynıdır. Ve linkteki Cube Travel sadece 54 kadro ve bana büyük gelir 54 onu anladım bugün. :(Yani Cube Travel i zaten alamayacağım :( Cube'un Touring modelleri ya da başka bisikletlere yöneleceğim galiba :( Gerçekten çok istemiştim Cube Travel i ama malesef kadrosu büyük :( Başka önerileriniz varsa alırım gerçekten :) Şimdilik Cube Touringlere bakıyorum :)

@burakbozan tüm Türkiye baktınmı iyi bir araştırma ile bulabilirsin diye tahmin ediyorum

@burakbozan yasmin Sport sitesinde cube yetkili satıcılarının listesi var. Ben alıeken hepsini tek tek aramıştım. Belki bakmışsınızdır ama ek bilgi amaçlı yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: burakbozan
Arkadaşlar,

Cube LTD Pro 29 2017 Mountain Bike

Bu bisikleti almak istiyordum ancak 21" kadro boyunun mevcut olmadığını gördüm nasıl bulabilirim?

Geri