Scudo Sports

Cube Kullanıcıları Kulübü

Merhaba;

Cube Hyde Pro için park ayağı almak istiyorum fakat kendi markasına ait ürünler bütçemi aşıyor. Herhangi bir park ayağı da bizim bisikletlere uymuyormuş sanırım Cube Hyde Pro'ya uyumlu park ayağı bulabilir miyim.

Scudo
@ersinnsahin normal piyasada satılan arka çatalın altına bağlanan ayaklar olur bisikletinize orjinal güzel duruyor ve sağlam ama uyarayım ağır 350 gr gibi bir ağırlığı var sizinde sanırım arka çatalın altında özel yeri var bende öyle ; ben orjinal kullanıyorum ağırlık takıntım yoktur size ikinci el bakmanızı öneririm ben öyle yaptım piyasada sıfırı ben aldığım dönemde 110 tl gibi bir fiyattı ben 40 tl ye almıştım şimdi kaç para bilmiyorum bahsettiğim olabilecek ucuz model ve bir hayli hafif
189685

@C.Koc
Evet maalesef orjinalleri şuan 160-180 fiyat bandında. Dediğiniz gibi ikinci ellere yöneleceğim. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Tekrar merhaba;

Bisikletimde Cube UX24 jant var fakat üzerinde etrto bilgileri bulunmuyor. En ince en geniş hangi lastikleri kullanabileceğimi nasıl öğrenirim.

Merhabalar,
2015 Model Cube Analog 29" Disk fren bisiklet aldım günlük kullanım için ve çok keyif alıyorum. Cube Analogta bagaj delikleri arasında ki mesafe 18 cm, normal bagajlar 15 cm. Arka bagaj için tavsiyelerinizi beklerim (Aynı zamanda Fuji Touring kullanıcısıyım).

190161
Size önerim Bagaj bağlantılı sele kelepçesi ben giant marka kullanıyorum çok memnunum

@Tuzlu_Fıstık
Teşekkür ederim. Bisiklette bagaj bağlantı delikleri var. Benim sorunum Rublenin orada genişlikten kaynaklı. 18 cm, bagajlar genelden15 cm

Bisikletime cube markasının kendi bisikletleri için ürettiği ayaklık aldım. 40-50 civar ayaklıklar da vardı ama hiçbiri tam uyumlu olmuyor, görselini de bozuyor gibi geldi bana. Resmini de ekliyorum, belki merak eden olur. İyi forumlar.

Dosyalar

• cube.jpg
    cube.jpg
    1,4 MB · Okunma: 39
  • Beğen
Tepkiler: ersinnsahin
Merhaba aşağıdaki bisikleti almak üzereyim;Cube reaction gtc 29 2017 üretim.

(link)

(link)

17 inch (bana uygun)İkinci el,çok az kullanılmış fiyat 5000 tl gibi.fikirlerinize ihtiyacım var.fiyatı uygun mudur.şimdiden teşekkürler.

Selam foruma yeni katıldım saygılar öncelikle ismim caner
Kafam çok karıştı ama şehir bisikleti alacağım
Cube de nature pro bakıyorum
1. Sorun 2019 a ulaşamıyorum ulaşmak istememde ki sebeb rengi ( çok güzel) 2018 rengi ise pekte hoşuma gitmedi
2.malatya da bisikletçide sahibinin cube denedim (şehir bisikleti idi sanırım) 54 kadro idi ayağa kalktığımda apış arası tam değiyordu
(Boy 181 bacak boyu 81cm) 50 kadro da küçük gelir deniyor
Arada kaldım yardım için şimdiden teşekkürler

2019 modeli için yasminsportstan bilgi isteyebilirsiniz. Ahmet bey var orada. Sanırım şu anda 1 aylık askerlik görevini yapıyor olabilir. Döndüyse eğer size yardımcı olabilir diye düşünüyorum.

Konuştum tek siparişte en az 200 euro kargo vesaire çıkar dedi
Kadro da netleşemedim???

@Machagi
yakıyor...
Güle güle kazasız belasız kullanın ?

• Beğen
Tepkiler: Machagi
@Caner1983
Merhaba, hoşgeldiniz.
Bahsetmiş olduğunuz bisiklet modeline hakim değilim ancak 2. sorunuz ve devamına takıldım.
Ayağa kalktığınız haliyle hesapladığınız kadro ölçümü yanlış ve boy iç bacakda hesaba katılırsa 50 kadro çok küçük olacaktır size.
Cube'un kadro geometrileri diğer markalardan zaten farklı. Bu noktada doğru hesaplamalarla ve alacağınız bisikletin kadro geometrilerine bakarak satın almanız çok önemli.
181 boyunda bir kullanıcının hiç bir marka da 50 kadroya uygun olduğunu hiç duymadım.

@Machagi
O arka dişli tırman benimle diyor. :kyfmyrn: Maşallah çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: Machagi
@Caner1983

genelde sabit maşa ve amortisörlü maşalarda beden farklılıkları oluyor sizdede sanırım durum bu yoksa 181cm boyunuza 54cm tur kadrosu tam olması gerekir. cube nature pro da hareketli maşası sebebiyle size 52cm tam olur düşüncesindeyim. tabi bacak boyunuzuda hesaba katmak gerek ben genelleme yaptım.

O arka dişli tırman benimle diyor. :kyfmyrn: Maşallah çok güzel.
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim,tırmancazz gari .?

Bu da benim küp. Cube Attention SL 2016. Atteintion modelinden farkı ise Deore aynakol ve Rcokshox XC 32 air. Uzun turlarda kullandığım gibi çok zorlu arazi şartlarında da kullandım. Keyif muazzam. Deore vites kollarının çalıştırdığı XT arka aktarıcı gerçekten muazzam çalışıyor. Aylardır hiç vites ayarı yapmadım. 192687

Fren seti ise Shimano M-355. Bu bisikletin tek zayıf yanı ise bu. Her ne kadar turlarda ve şehiriçinde yeterli olsa da sert arazi inişlerinde zorlayan bir fren. Yavaş yavaş yükseltmeye başlayacağım. Sorularınızı alabilirim

Cyanide teşkler 52 üretimi olmadığı için 54 uygun olacak o zaman
Danceros teşkler dediğim gibi 52 üretimi yok

• Beğen
Tepkiler: ozgurpedalyoutube
Geri