Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube Kullanıcıları Kulübü

Merhaba arkadaşlar , cube kullanıcılarına danışmak isterim. Cube touring bir bisiklet. 24 vites tourney, çamurluk ve bagajla tur bisikletine dönüştürülmüş veya dönüştürülmek istenmiş. elimde carraro sportive 224 var. o da 24 vites altus. carraroyu bu şekilde tur bisikletine dönüştürmek mi yoksa cube touring almak mı? kadro anlamında ne gibi bir artısı olabilir? kiloları bile çok yakın bu bisikletlerin. ve ellerinde sadece 50 kadro var . 176 boya olur mu dersiniz? telefonda bilgi almaya çalıştım size bir tık büyük gelebilir denildi.
740001_light_1.jpg

• Beğen
Tepkiler: DayKnight
Scudo
@Türko
ben cube sever olmama rağmen sizin yerinizde olsam 224ü güncellerim. Sonuçta yeni bisiklet en az 3500TL bu fiyata mükemmel özelliklerde tur bisikleti hazırlayabilirsiniz. 3500TL tourney setli bir bisiklet alacağıma şuan ki sistemi full deore ile güncellerim. Tur için bagajlar alır, Seleyi günceller çok güzel bir tur bisikletine çeviririm.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc ve horatio
@Anıl Erdoğan zamanınızı ayırıp yazdığınız için teşekkürler öncelikle. Peki o zaman nerde kaldı kadro kalitesi nerde kaldı aerodinamik hocam?

• Beğen
Tepkiler: horatio
aerodimik tur bisikletlerinde en son hatta aranamayacak özelliktir. Siz 30-40kg çantalı bir bisiklet ile yarışlara girmeyeceksiniz. Kadro kalitesine gelirsek evet cube'ün kadroları kaliteli ancak alacağınız bisiklet 7000 sınıfından aluminyum olan , standart bir bisiklet sonuçta Karbon bir bisiklet almıyorsunuz bu yüzden aluminyumda çok kalite farkları olacağını düşünmüyorum. Carraroda kötü bir marka değil sonuçta, Alman Ghost markasının bisikletlerini yapıyorlar.
Kısaca tur bisikleti dediğiniz için değmez dedim ancak mtb ile dağlara çıkcam , asfaltta zaman kasacam diyorsanız o zaman işin rengi değişir.Hee param da çok yine değişir.
Ben fiyat performans uyumuna bakıyorum.
Keşke dolar kuru bu kadar yüksek olmasaydı da size Cube Travel exc alın desem.
Mehmet abinin bisikletinin güzelliğine bak tank gibi maşşalah...
canvas-png.185121

Cube nature exc 2019, 54 kadroya karar kıldım ama distribütör firma özel sipariş olarak getirtebileceğini söylüyor (kargo masraflarından dolayı işime gelmiyor)
Sizce beklemek mi lazım başka bir yolu varmı?

(link)
Hocalarım bu bisiklet nasıldır? Acera 27spd m390 setli, ikinci el hangi fiyatlara alınabilir sizce? Kadro rengi vs hoşuma gitti

@ömerözeren
Arkadaşlar fikri olan yok mu?

@Caner1983
Bende cevap istiyorum:)))

@Caner1983
firmadan kim ile görüştünüz?
Kargo parası ne kadar çıktı?
Bisikleti kaç paraya alacaksınız?

@ömerözeren

Bisiklet güzel özelikle amartisörsüz olması ve 12kg bir ağırlı olması çok avantaj. Acera da güzel bir donanımdır. Fiyata gelecek olursak bu bisikletin 2019 modeli 4500TL civarlarına satılıyor. Tabi 2019da özellik ve kadro farkıda var baya. Bunları baz alırsak, artı rakipleri değerlendirdiğimizde carraronun 324 modelinin full altus disk ve sabit maşalısı 1500-2000 bantlarında alınabildiği için (ancak parantez açıp belirtiyim 324 yaklaşık 15kglık bir bisiklet) benim fikrim 2014 model bu bisiklete temizliğine göre 1000-1500 arasında bir değer verilebilir.

@Anıl Erdoğan

Hocam 2019 da yarı deore var, fren mt200 var altus oluyor bildiğim kadarıyla. Ve cube verisine göre 1 kg daha ağır 2019. Ben 1900 gibi rakama alacağım siz 1000 1500 deyince düşünmeye başladım :) malum sitede fiyatlar çok uçuk bu ayarda en düşük 2000 den başlıyor carrarolar bile..

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@ömerözeren
dostum yukarıda dediğim gibi temizliğine göre değişir. Bisiklet sıfıra yakın ise alınır ancak 1900 dediğiniz rakam neredeyse sıfır bisiklet fiyatı.
Araştırmadan 1700TLye buldum mesala carraroyu
(link)
işin içine birde nakit girerse 1500-1600lere kadar düşer.
Burda tamamen iş size kalıyor. Bu fiyata sıfır mı yoksa ikinci elmi.
Bu arada yenisinin frenleri tektro (agır frenlerdir)
(link)
12kg olması ve fenlerin daha iyi olması tabiki çok büyük avantaj ancak temiz değilse size masraf çıkartacak ve bisikletten soğutacaksa bence gidin sıfır alın. Belki biraz ağır olur belki özelliği biraz düşük olur ama başınız ağrımaz.
Ben kendi fikrimi söyledim dostum rakamlar konusunda. 5 yıllık bisiklet alıyorum diye düşündüm...

• Beğen
Tepkiler: ömerözeren
@Anıl Erdoğan
Ahmet beyle görüştüm, 650-700 civarı liste fiyatı kargoyla yaklaşık 900 euroya kadar çıkabilir dendi
Yaklaşık bisiklet 4500 tl civarı

@Caner1983
dostum doğru kişiyle görüşmüşsün ama toplam rakam baya yükseliyor , 5500TL gibi bir rakama gelecek.
işin aslı, ben marka takıntılı bir insan değilim bu yüzden bulabiliyorsan ktm life action larada bak derim.
Cube nature exc ile aynı sınıf da ama özellik olarak baya üstün full deore set+ arka aktarıcı Xt olan muzzam bir bisiklet. Onlarında fiyatları 5bin civarında extra olarak 5bini gözden çıkarırım artık diyorsan Cube Crosss modelinede bak derim aktarıcı grubu daha iyi.
Bonus olarak Benim şiddetle tavsiye edeciğim Full Deore setli Mosso 770TB3 SMD DEORE modelinide bak derim. Alternatif olarak bu sınıfta MERIDA CROSSWAY 300 de bakabilirsin.

B@Anıl Erdoğan
Bisikleti aldım abi. Kargoya verecek inşallah. Kadro vs renk çok hoşuma gitti, konyada kullanacağım üniversiteye giderken falan giant Defy yol bisikleti vardı zor oluyordu çanta vs ama bu tam istediğim gibi birde bizim konya asfaltlari çok kötü her yerde inşaat var hat çekiyorlar yol bisikleti çok sorun oluyor şehir içi ve bu fiyatlara v frenli altus modeller var fiyat olarak da bütçeme uygun geldi bakalım gelsin temizleyip bisiklet fotoğraflarına bir konu da ben açarım :)

@ömerözeren
hayırlı olsun ozaman

• Beğen
Tepkiler: ömerözeren
@Kobebryant Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan çok güzel bisiklet...

• Beğen
Tepkiler: Kobebryant
@C.Koc teşekkür ederim, amin ecmain ..

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@Kobebryant
Sevgili Erdem tekrar hayırlı olsun hemen sorular gelsin hazır bu kadar güzel bisikleti yakalamışken
- bisikletle beraber göbek dinamosuna bağlı usb çıkış var mı ?
- göbek dinamosu km saatinin çalışmasına etki ediyor mu ? (manyetik alan felan )
- tax freeyi Türkiye’ye dönünce mi ? Aldın yurt dışı havalimanında mı ? Hallettin

Geri