Her ikisi de iyi. İkisi de pişman etmez. Ancak, özelliklerine bakacak olursanız ibre Scott'a dönüyor. komponentleri belirgin şekilde daha üstün, daha hafif ve fiyatı fazla değil...
@Orhan A Trek FX aldım valla traktörün giremeyeceği patikalardan geçiyorum. Dağ bisikleti ile kıyaslamıyorum, fakat kesinlikle yalnızca asfalt makineleri değil hibridler.
Kesinlikle. Bir sene kadar ben de FX 7.3 kullandım. Şimdi forumdan başka bir arkadaşımız kullanıyor. Eminim o da memnundur. Kendisiyle patikaya bile girmedim ama ağır olmayan arazi koşullarında neler yapabileceği ilk bakışta anlaşılıyor. Seçenekler içinde Trek varsa ya da dahil edilebiliyorsa diğer altrnatiflere gerek bile yok.
Ikisi de şehir bisikleti sanırım. Scott marka ve Donanım olarak daha ağır basıyor. Aradaki 100 tl farka değer.
Dağ bisikleti şehir ve asfalt kullanımında gerçekten biraz Hantal kalıyor. Daha kalın kadro yapısı ve lastikler Şehirde gereksiz. Bu Yüzden Kullanım amacı buysa ikisi de güzel tercih hayırlı olsun mtb modeller daha pahalı zaten boşuna maliyet
kadro kalitesi donanım hafiflik ve prestij bakımından scott
gösteriş bakımından cube
aynı fiyatlardaysa tabiki scott.300 500 lira fark varsa ama bence kesinlikle değmez