Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cube mi? Scott mu?

Cube diyen arkadaşlar acaba hiç bisikletin özelliklerine bakmış mı? Özellik olarak scott üstün görünüyor ki marka olarak bence çok daha iyi bir marka.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
ben corratec diyorum

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Cube pişman olmazsın

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Bir Cube'ümüz olmadı uleyynnn.

Bu arada Cube tek geçerim :)

Düzenleme:Scott bariz daha donanımlıymış.Bilemiyorum illa ki Cube olsun demiyorsan Scott daha mantıklı..

Biraz objektif yorum yapmak gerekiyor.

Cube görüntü olarak daha hoş gözüküyor.

Scott'ın donanımı Cube'nin bir tık üstünde artı olarak ağırlık avantajına sahip.

bisikletleri görme fırsatım oldu..
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t34.0-12/11637944_487457351413585_805133195_n.jpg?oh=c9a118b28ca496fa2eafc8f7694c418c&oe=558B3159&__gda__=1435173640_e0d8f76503ad19dc583552a697488879
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11350099_487457548080232_1565656997_n.jpg?oh=dfddeabb753abe8b75d53dc1a3349f46&oe=5589FB17&__gda__=1435179335_d052bc6cbac021c3d8a6c3148f4c838d
şuan 2 bisikletide alsam pişman olmam ama
donanım farkının bana ne gibi artısı yada eksisi olur?

bu arada yorumlar için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Marka prestiji açısından bence küçük bir fark da olsa Scott öndedir.

Bunlardan bir tanesini diğerine tercih etsem aklım kalır mı? Asla.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

@chnkrmz

Neden ki? Ve hangi modeli?

• Beğen
Tepkiler: Rayko
Her ikisi de iyi. İkisi de pişman etmez. Ancak, özelliklerine bakacak olursanız ibre Scott'a dönüyor. komponentleri belirgin şekilde daha üstün, daha hafif ve fiyatı fazla değil...

Konya düz yol, dağ bisikleti alıp ne yapacaksın? Alsana bir hibrid. Bu bütçeye Trek FX 7.3 satın alabilirsin.

Ben olsam, ikisinden birini almaya mecbur isem, kesinlikle Scott alırdım.

@belgen Kesinlikle katılıyorum. Dağ bisikleti almayın, dağlara çıkmayacaksanız. Boşuna hamallık.

Yalnız bunlar dağ bisikleti değil, hibrid zaten, değil mi?

@Orhan A Trek FX aldım valla traktörün giremeyeceği patikalardan geçiyorum. Dağ bisikleti ile kıyaslamıyorum, fakat kesinlikle yalnızca asfalt makineleri değil hibridler.

@belgen hocam bisikleti kuzenim alıcak. (profili yeni olduğu için konu açamıyor) benim hesaptan açtık bilgi almak için.
kuzenim İzmir'de oturuyor

bu arada bisikletler hibrid

@belgen

Kesinlikle. Bir sene kadar ben de FX 7.3 kullandım. Şimdi forumdan başka bir arkadaşımız kullanıyor. Eminim o da memnundur. Kendisiyle patikaya bile girmedim ama ağır olmayan arazi koşullarında neler yapabileceği ilk bakışta anlaşılıyor. Seçenekler içinde Trek varsa ya da dahil edilebiliyorsa diğer altrnatiflere gerek bile yok.

geçen hafta cube reaction gtc sl 27.5 aldım. inanılmaz kaliteli ve havalı :) bende cube alın derim.

Ikisi de şehir bisikleti sanırım. Scott marka ve Donanım olarak daha ağır basıyor. Aradaki 100 tl farka değer.
Dağ bisikleti şehir ve asfalt kullanımında gerçekten biraz Hantal kalıyor. Daha kalın kadro yapısı ve lastikler Şehirde gereksiz. Bu Yüzden Kullanım amacı buysa ikisi de güzel tercih hayırlı olsun:harika: mtb modeller daha pahalı zaten boşuna maliyet

Ben Bu Saatten Sonra Kadro Diyorum Diğer Parçalar Her Türlü Değişiyor Ama Kadro Zor Memlekette Bulunmuyor...Ona Göre Seçim Yapın.

kadro kalitesi donanım hafiflik ve prestij bakımından scott
gösteriş bakımından cube
aynı fiyatlardaysa tabiki scott.300 500 lira fark varsa ama bence kesinlikle değmez

kadro,fren,arka attırıcı ve aynakol.bence kesinlikle değer 200 tl
ayrıca gerçek resimlerini koymuşsun scott bayaa bir güzel görünüyormuş.

Geri