Scudo Sports

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

Scudo
@Mustafa Kabasakal
Bak mustafa tam 2 senedir esimde bu var ve simdiye kadar hic bir sorn cikarmadi.
Ben bu aleti neden seviyorum...
1. Ucuz
2. Araba farindan hic bir farki yok, okadar canli yanan bir lamba.
3. Pil derdi yok sarjli ve en yüksek modda saglam 3-4 saat dayaniyor ama 2 modu kullanmak yeterli.
4. Cok kücük olmasi.

Kesinlikle tavsiye ederim.

Eger pahali olsun diyorsan benim kullandigim Alabilirsin.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez
Abi linke tıkladığımda lezyne mega drive çıktı,199 euro.Yanlış anlamadıysam bu seninki galiba?yoksa eşinin ki mi?

@Mustafa Kabasakal
Pardon yanlis olmus o beniki.

Esiminki bu....
(link)

• Beğen
@mehmetsunu aynı bisikletten bendede var resmen aşığım bisikletime :))

O gün arkadaşım dedi ki, arabana bu kadar bakım yapmıyorsun :)

@mehmetsunu

bisiklet harika.

ayaklık bisikletle birlikte mi geldi?gelmediyse çıkarın bence.:)

@pulka

Şöyle diyeyim sayın pulka ayaklık cube ün hatta cube ün bu modelinin oporjinal öpöz kendi ayaklığıdır.

@vebag

Evet dostum bisiklet fitneslar içinde nambır van. Bu bisikletten bir elli yıl sonra efsane klasik olarak bahsedecekler.

Cube Crossss Prooo İle bu sabah bir gezinti uaptım abisi Cube Agree Gtc Pro karbondan sıra gelemiyordu :))
beğenize.

image.jpg

image.jpg

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    168 KB · Okunma: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    113,2 KB · Okunma: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    169,5 KB · Okunma: 34
  • image.jpg
    image.jpg
    174,1 KB · Okunma: 32
Bayağa bayağa dağ bisikleti gibi birşey bu. Maşa çalışma mesafesi kısa sadece. Çok güzel. güle güle kullan

@r.ezk

Bisikletçi dostum bisikletin üzerindeki cube suluk kafeslerini nereden ve ne kadara aldın. Yoksa eşantiyon mu geldi .mennunmusun, sağlammıdır. 0.75 litrelik suluklar için idealmidir.

Merhaba Cube kullanan arkadaşlar :) Aranıza katılmak üzereyim. Analog 29 almayı düşünüyorum ve ilk bisikletim olacak. Kullanan yada fikri olan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum :harika:

image.jpg

@mehmetsunu

cube suluk kafesleri çok kaliteli diğer bisikletimdede aynısının kırmızı ve beyaz versiyonları var, (resim ekledim) tavsiye ederim. Biraz fazla sert giriyor cross bisikletimde ama suluğumdan kaynaklı suluğum cubenin termos modeli,
resimdeki bisikletimde de suluk daha yumuşak polipropilenden yapılmış giriş çıkış daha rahat.
Yol bisikletimdekileri yurtdışından, cross dakileri erdoğanlardan aldım.

@ratm
teşekkürler,
Tabi bu cross bike, her koşula uygun,
bugün 45 kmlik bir turum oldu, yol bisikletinden inince konforlu, keyifli her yolda da zorlamalarıma tepkileri süperdi, beklediğimden de akıcı.. Yol bisikletinde dikkat üst düzey bu baya freeride ;) arada rahatlatıyor.
Özellikle kitli pedal takmadım free ride olsun diye. Maşa havalı, içerisine daha fazla da basabiliriz.

@bubblinboy

Cube den pişman olmazsınIz, 2 bisikleti-ekipman ve kıyafetlerini de kullanıyorum, memnun kalmadığım hiçbir ürünü olmadı :)

Çok Sayın Cube dostları, halen adam gibi bir bisikletim yok! Cube sahip olmak istediğim bisiklet markalarından biri. 29 jant, hidrolik fren, temiz yıpranmamış bir dağ bisikleti arıyorum. Boyum 1.80, cicilerini satmayı düşünen arkadaşlarım bana geri dönüş yaparlarsa sevinirim...

@Emre Tokar
Sayfa 1 yorum 8deki Cube AMS Race 110 satilik, ilgilenirseniz anlasiriz.

Saygilar

• Beğen
@Murat Cömez

Abi o model beni aşar. Fiyat skalam o kadar yüksek değil. Yine de teşekkürler

Geri