Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

Scudo
@Murat Cömez
Geçerler kardeşim geçerler. Yerli malına alerjileri var. Aselsan 1919 ve 1920 diye cep telefonu çıkardı Nokia'dan kaliteli İdi nasıl kafabuldular bugün gibi gözümün önünde. Geçerler Türk malına allerji var bizim ahali de.

Ben cube Bisikletleri beğeniyorum o da ayrı mevzu. Anadol marka arabasi vardı babamın yok keçiler yiyo yok eşekler yiyo diye dalga geçtiler. Elmas olan arabaya renault diyince daha bi kıymetli oluyor bu coğrafyada. Elma marka telefon veya bilgisayarı ni öven öven e ama bizde portakal diye bilgisayar piyasaya suremezsin. Tutmaz çünkü. Ya da karadut diye telefon suremezsin piyasaya. BlackBerry dersen ahali koşar peşinde. O da ayrı.

@a.kadir doğan

Bu modelleri baya inceledim ve cross pro aldım xt donanımlı , nature pro da deore donanımlı bence güzel akıcı memnun takılrsınız, gönüşünü de beğendiyseniz. Unutmadan nakitte daha uyguna gelebiliyor.

@r.ezk cevabınız için teşekkür ederim. fiyat konusunda bütçeme uygun olduğu için bunu tercih etmek durumundayım. cross pro benimde hoşuma gitti. inşallah bende memnun kalırım.

bende yeni aldım ama biraz küçük sanırım :( şimdi büyük kadro alıp eski kadroyu satmayı düşünüyorum

(link)

[ımg] (link) [ımg]

• Beğen
Tepkiler: oalmali
@Mehmet Levent

Araya giriyorum ama ülkemizde dalga geçilen şey aslında üretilen mal değil, o malı üreten üreticinin, üretilen malı satan satıcının tutumundan kaynaklı. Sedona misal bu sene çok güzel tasarımlar uygulamış renkleri yabancı firmalarda dahil bu senenin bence en güzeli ama o fiyatlar nedir? Abi sen Türk firmasısın neden dolar satıyosun? Çünkü TL değer kaybediyor. Ee iyide sen dolar cinsinden mal satarsan TL değer kaybeder tabi.
Salcano desen en yakın iki örnek, 1.si Cumhurbaşkanına yaptığı bisiklet içleracısıydı 2.si TUR2015 TRT yayınlarında her reklamda salcanoyu gördük ama dağ bisikleti reklamıyla. Hani ikiside bisiklet bizim halkımız anlamaz nasılsa diye mi düşünüyor yoksa yol grubuna güvenmiyormu? Bence ilki.
Kısacası keşke çok fazla markamız olsa bisiklet sektöründe ama işini düzgün yapan insanların kurduğu markalar.

merhaba dünya ben ;

http://i62.tinypic.com/2z5qjb8.jpg

cube güzelliğini gördüm. teşekkürler :D

(link)

sizce bu bisiklet bana küçük mü?

@pulka

Bu bisiklet güme gitmesin. Sağlam alt yapılı bir şeye benziyor. Bunun üzerine güzel bir yorum patlatman farz oldu. Bu bisiklet nedir ne değildir acilen yorumlarını bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
@mehmetsunu

öncelikle teşekkür ederim.

birkay aydır hybrid,şehir,fitness bisikleti sarmalında kendime bisiklet arıyordum.forumda bu kategoride yazılan,çizilen,gösterilen tüm modelleri inceleme fırsatım oldu.elbet bazılarını canlı göremedim,ancak onlara da internetten bakarak sonunda bir karara ulaştım.
herşeyden önce kullanım amacını iyi saptamak gerekiyor.ben şehirde,sahilde,caddede,yolda keyifli keyifli bisiklet sürmeyi istediğim ve bu bisikleti hayli sade bulduğum için aldım.buraya gelene dek,merida,trek,ghost,speciliazed,ktm,scott,lapierre,orbea,cannondale,fuji,canyon bisiklet modellerini sıkça araştırdım.
hepsi birbirinden güzel ve kaliteliler.ancak ülkemiz koşullarında birçok modelin xl kadro boyu maalesef bulunmuyor.belki trek,lapierre veya speciliazed de istediğim bisikletin xl kadrosu olsaydı bu bisikleti almayabilirdim.
demek istediğim beni biraz da bu noktaya kadro sıkıntısı getirdi.

ancak arayış sürecinden bu sonuçla çıktığım için gayet memnunum.

-bisiklet 58 kadro boyuna sahip,2015 model cube hyde shadow modeli.
-bisikleti istanbul ileri bisiklet den aldım.2 sene tüm servislerin taraflarınca ücretsiz karşılanacağını söylediler.
-bisikleti birkaç ay kullandıktan sonra fren ve vites ayarlamaları için kendilerine tekrar getirmem gerektiğini de ilettiler.
-suluk,km saatini de oradan aldım.tüm bisiklet ve aksesuar kurulumları orada oldu.
-bisikletin tüm parça ve özellikleri internette yazıyor.benim ayrıca eklemem gereken birşey olduğunu düşünmüyorum.
-alırken aklımda hiç disk fren olsun gibi bir düşüncem yoktu.ben modeli konforlu ve şehir içinde rahatça kullanılabilir olduğundan dolayı tercih ettim.
-dükkandan evime yaklaşık 10,5 km yaptım.ilk izlenimlerim güzel ve rahat.lastiklerin nispeten kalın olması çukurlarda ve bozuk asfaltta kullanıcıyı zorlamıyor.
-uzun süre bisiklete binmediğimden olsa gerek sele rahat olmasına karşın ben yine de rahatsızlık çektim.herhalde zamanla geçecektir.
-ben bu bisikleti günlük kısa işlerimi halletmek,sahilde 20-30 km yapmak için kullanacağım.üstüne hiçbir ek aksesuar düşünmüyorum.suluğu bile almayacaktım,ilerde istersen bulamayabilirsin diye verdiler.
-ağırlığı takriben 12,5 kg kadar.orada tarttığımızda o kadar çıktı.
-sanırım orta göbekten pantalonunuza yağ gelmesini engellemek için göbek yapısında veya üstünde ince bir parça duruyor.ben pantalonla almaya gittim,döndüğümde paçamda hiç yağ yoktu.

sorularınız merak ettikleriniz olursa yanıtlamaya gayret gösteririm.
aklıma şu anda gelenler ve yaşadıklarım kısaca böyle.

sağlıcakla,

@pulka
Teşekkür ederim.seyretmeye doyamıyorum zaten. Yanlış hatırlamıyorsam 12,8 olması lazım.ama önceki bisikletimden sonra çok hafif geldi.

@Mustafa Kabasakal
Hayirli olsun Mustafa, inan daha dün konusmustuk ama bukadar cabuk alacagini hic düsünmemistim.
Inan bana verebilecegin en iyi karari vermisin, pisman olmayacagina emin olabilirsin.
Ayrica tesekkürün icin rica ederim, istedigin zaman yazabilirsin elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.

@Murat Cömez
Teşekkürler abi.Aslında bukadar acele olmayacaktı ama forumu bayadır takip ediyorum.Artık az çok bisikleti tanıdım.Bir de ilk bisikletimde nelerden tatmin olmadığımı birleştirdim.Zaten senin cube den dolayı cube istiyordum.Görünce aleti,fazla oyalanmadım:)
Abi forumda birçok tartışma var far konusunda ama,yine bisiklet gibi bir kere alıp memnuniyet adına,cube me bir ön ışık önerirmisin?Selamlar

Geri