@Engin YAĞIZ
Çok güzel bisiklet hayırlı olsun güle güle kullanın,
2008den beri ams serisi hep istediğim bir seri fakat kullanım amacıma uymadığından bir türlü geçmek nasip olmadı
Simdi resme bakinca sorunuzu farkettim, o resim bisiklet topladiginda cekilen ilk resimdi. Vites ve fren kollarinin dogru pozisyonunu sonradan yapmistim ama ilk resmi gonderdigimden dikkatinizi hemen cekmis. Haklisiniz o durumda kullanmak pek mumkun degildi
Merhana murat abi bisiklet bilgisayarı hakkında bilgi almak istiyorum mümkünse ben akıllı telefon uygulaması kullanıyorum "mountainbike" isimli bir uygulama ama malum şarj sıkıntısı çektiğim için uzun süreli kullanamıyorum sigma yol bilgisayarı şarz sıkıntısı varmı kullanışlımı tavsiye edermisşn yoksa telefonumla idaremi edeyim @Murat Cömez
@Kürşat Tanır
Sigma saatler cok kullanisli ve sarj sıkıntısı da yok, benimkilerin pili yaklasik 2 sene gidiyor. Hakiki bir km saati tabiki bir ceptelefonundan daha iyidir ve kesinlikle alabiliyorsan almani tavsiye ederim.
@Berke K. Bu kadro bana göre Cube'un en güzel alu kadrolarından birisi. Benim de zaten siyah ve beyazın kontrastına karşı bir zaafım var. Sizin de beğenmenize sevindim
@Murat Cömez abi o fuara gitmişti ve onlarca güzel resim eklemişti. Onun sayesinde fuara gitmiş kadar olmuştum "Kendi adıma". Konu başlığını hatırlamıyorum ama arayarak bulabilirsiniz sanırım. Murat abi foruma kırgın olduğu için paylaşım yapmıyor. Umuyorum kırgınlığı bir an önce biter. Ben de PC ye indirmiştim bakayım bir bulabilirsem eklerim buraya..