@Kürşat Tanır
Bisikletin cok güzelmis, kazasiz belasiz kullanmak nasip olur insallah. Sadece bir öneri de bulunmak istiyorum, bisikletini ne olursa olsun arka aktaricinin üzerine yatirma. Kulak egilir ve ayari bozulur.:in:
@cihan deniz
Cihan öncelikle kendi bisikletini baska bir bisikleten asagi görme cünkü hepsi aynidir ve ayni isi görürler. Sürüsüne gelince cok rahat, söyle söyleye bilirim ki cogu hardtailerden daha rahat ve ben bu bisikletle rahat 150km yol yapabiliyorum. Eger satmasam ileri de insallah sana nasip olur. Ben almanyada kaliyorum.
@r.ezk
Cok tesekkür ederim ismini bilmedigin arkadasim ama senin cube de yol bisikleti olarak enfes. Yani inaniyorumki yol degilde mtb alsaydin oda herhalde enfes olurdu. :in:
Bu forum da cevap vermeden önce fotoğraf alıntılama alışkanlığı oluşmuş. Fotoğrafların boyutları yeterince büyük arkadaşlar. Lütfen bir sürü fotoğrafı tekrardan alıntı yapıp, yeniden yüklenmesine neden olmayın.
Orjinalden farklı aynakol tiagra ile şimdilik sele ve sele borusu prologo nago evo tr ile arka dişli tiagra ile değişti.Akıp gidiyor ama biz gidemiyoruz.
Beğeni ve tebrikler için teşekkür ederim. Daha önce de cube analog kadro üzerine toplama bisikletim vardı her haliyle memnundum.