Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

Scudo
@N. ÖZÜTÜRK
Kadro fiyatı hakkında bilginiz varmı? Birkaç ilan buldum fakat komple bisiklet satışı yapıyorlar.

@Mehmet Karlıdağ

Kadro fiyatı hakkında pek bilgim yok. Sıfır AMS 120 €2200 civarında.
2. el fiyatları hakkında da bilgim yok lakin teknik anlamda bilgi isterseniz cevaplarım.

@salih cirgan

Salih bey, pedalların markasını nedir? PD-A520 gibi görünüyor, siyah rengini hiç bir yer de bulamadım bu yüzden sordum.

Ben de benimkini konuya ekleyeyim :) 2013 Acid 29er

http://img538.imageshack.us/img538/606/tNBL63.jpg

@Deniz Gökhan Tezcan

bisikletiniz havada mı uçuyor? nasıl bir fotoğraf anlamakta güçlük çekiyorum :)

@celep

Kadro üst borusundan 2 kırmısı çubuk tutuyor duvarda birleşiyor farketmek zor evet [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: Sey_Yeah
Odada duvarda baş köşede yerini alıyor :) Duvar askısını bile kırmızı alınca farketmesi zor olmuş :rolleyes: :D

Yakın zamanda yurtdışından bende bir cube alma arifesindeyim, çalışmalarım devam ediyor inşallah hallolurda burayada yüklerim...:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Kürşatt
Arkadaşlar bende Cube bir bisiklet aldım. Yarın teslim alacağım. Bisikletimi ikinci el olarak aldım. Model CUBE LTD CLS PRO 2013

Kullanmaya başladıktan sonra detaylı fotoğraflar ve görüşlerimi paylaşacağım. Bu arada bisikletimin vites sistemi Shimano Deore XT olarak modifiye edilmiş.

Uzun zaman önce yeni fotoğrafları çekip koyacağım diyordum hala profesyonel olarak çekemedim ama geçen fotoğraf makinesini elime almışken odada bir tane fotoğrafı olsun diye çektim.Ayrıca biliyorum maşa borusu fazla uzun kaldı :)

https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/1512835_10152860088844577_5158345174230182922_n.jpg?oh=71002ebb6498985278c94bfa0b1358e8&oe=54E8B421

@Murat Cömez

Hayran kalmamak elde degil.harika gozukuyor...fiyati ne kadar acaba bu haliyle

@cihan deniz

Tesekkürler cihan bey, yeni fiyati yaklasik 5500€ ya geldi bana ve simdi satmis olsam 3500€ veririm. Ayrica almak isteyen varsa satarim.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Sizin bisikletin yanına bile yaklasamaz ama bende yeni superbow race aldım. İlerleyen zamanlarda hala elinizde olursa konusabiliriz..bu arada sürüşü nasıl hiç bilmiyorum. Siz nerde ikamet ediyordunuz

Enfes bir makina, bisiklet demeye dilim varmıyor:)

Geri