Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

Scudo
Merhabalar
İstanbulda yaşıyorum ; işe gidip gelmek için ve günlük gezi için bisiklete başlamayı düşünüyorum...
Bunun için cube hyde modelini düşünüyorum ...Yeni başlayacağım için ve şehir şartları için uygun olmakla bir şimdilik fiyatı olan 2800 tl gözden çıkarılır mı?
şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim...

@tuncay21

Cube hyde güzel bir bisiklet.
Göbekten 20 vites olması artı bir durum.
Ancak 28x2.35 lastiklerin 2.35 cm taban genişliği işe gidip gelirken özellikle yokuş varsa sizi yorar bence.:)
Birde çamurluk yok. Sadece yerlerin kuru olduğu günlerde kullanabilirsiniz. Çünkü lastiklerden gelen yağmur suyu kıyafetleri ıslatıyor.:)

@tuncay21

Selamlar, ben Istanbul'da ise gidip gelmek icin 2017 Cube Editor kullaniyorum, sizin sectiginiz modele benziyor, 8 yerine 11 vitesli. Lastik boyutu cok yakin, deseni biraz daha yol lastigine yakin. Benim sectigim bisiklet (sizinki de ayni ozelliklerde) disk fren, gobek vites ve karbon kayis kombinasyonunu sunan ve istanbulda temin edebilecegim bir-iki bisikletten biriydi. Bu bisikleti son birkac senede zincir ve vites grubu temizleme yaglamadan ve yagmurda neredeyse hic tutmayan papuc frenlerden sikildigim icin aldim. Su anda keyfi temizlik disinda hicbirseyle ugrasmadan yagmur camur keyifle kullaniyorum. Bisiklet camurluksuz oldugu icin bir camurluk takmaniz gerekebilir, tak cikar cesitli modeller var internetten temin edebilirsiniz. Daha onceki bisikletimde 28 mm genisliginde 110 psi lastik kullaniyordum, dumduz asfaltta iyi ancak benim yolum biraz asfalt biraz kaldirim biraz bisiklet yolu vs oldugu icin engebeli zeminlerde bu lastik cok sert geliyordu. Su an kullandigim bisiklette (sizinki de ayni) 40mm ve yaklasik 80 psi lastik kullaniyor, karisik zeminlerde daha yumusak oldugunu soyleyebilirim. Diger lastikle tek farki azicik ses yapmasi onu da surekli hoparlorum acik oldugu duymuyorum. Bu arada ben kendi bisikletimi 6 ay onceden siparis ettim ve 1 adet getirdiler, sizin sectiginiz model mevcut muymus sordunuz mu?

Bu da bisikletim;

IMG_0954.jpg

Ben de hyde modeli ile aranıza katılacak gibiyim ama perakende satış fiyatı benim sınırımın biraz üzerinde. Genelde bisiklet alırken pazarlık yapın deniliyor ama ben pazarlık seven bir tip değilim. En fazla yapabileceğiniz bir şey var mı derim. Genelde de sana en uygun fiyatı yaptık zaten derler :) Satış fiyatlarından indirim yapıyorlar mı acaba? Bir de istanbul'da nereye bakabilirim? Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: tuncay21
@shereboy cok etkili oldu hocam yorumların çok teşekkür ederim...zaten bence dünyadaki bir kaç markadan bir tanesidir cube , bayağıdır araştırıyorum..Ama ocak ayı başında 2500 e alacağım bisiklet şimdi 3400 civarı ..Beklemedeyim yani açıkcası...Bu arada bisikletiniz çok güzel araba gibi vallahi çok şekil duruyor ...Allah kazasız belasız sürüşler nasib etsin.maşallah

@redbl selamlar hocam ... kızıltoprakta ileri bisiklet diye bir mekan satıyormuş cube marka ..ama ben geçen aradığımda pazarlık teklif ettiğimde adam beni sallamadı bile git başka yerden al gibi bi laf etti..bir de ankarada erdoğanlar bisiklet diye bi yer satıyor..ama fiyatlar fahiş ..ben beklemeye geçtim..

@anti panik çok teşekkürler yorumlarınız için :)

Pazarlık konusunda çekingen olmayın. Yapabildiğiniz kadar pazarlık yapın Çünkü nereye kadar indirim yapacakları belli olmuyor. İstanbul'da İLERİ BİSİKLET e bakabilirsiniz

selamınaleyküm aranızda 54 veya 58 kadro cube şehir bisikleti kullanan varmı
benim boyum 1.82. cube bisikletin kadroları diğer bisikletlere nazaran küçük diye işittim
benim hangi kadroyu alacağıma yardımcı olacak varmı aranızda şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşım İnan ki buradan şu kadro boyunu al bu kadro boyunu al diyerek sana kimse yardımcı olamaz.En güzeli gideceksin CUBE satan bir mağazaya bakacaksın göreceksin gidona uzanacaksın boyuna posuna en uygun olanını seçeceksin.Mağazadaki kişilerin yönlendirmelerine de fazla takılma bazıları ellerinde olan kadro boyunu satmak için uğraşabilirler gelelim kadro boyu konusuna ben merida şehir bisikletinde 53 kadro kullanıyordum CUBE yol bisikletinde 56 kadro kullanıyorum boyum 1.76 buradan kadroların boy fark hakkında sen pay biçimde. Umarım boyuna zevkine ve kesene uygun bir bisiklet bulursun.

@HI-LAZ ya dediğinize katılıyorum bende internet üzerinden kampanya kapsamında olan ürünleri araştırma içerisindeyim mağazalara gidiyorum ilgi alaka yok bana taşı altın yapıyorlar o yüzden sordum teşekkür ederim ilginiz için...

@Motorcraft Kardeşim Cube satan mağazaya git ve sana uygun olan kadro boyunu belirle. İlla sıfır alacağım diyorsan kampanyaları kolla. Yok benim için ikinci elde farketmez dersen cebindeki parana göre uygun gayet temiz bir bisiklet alırsın. Burada kimse sana gerçek anlamda yardımcı olamaz. Kendi bedenini sen daha iyi biliyorsun sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: Motorcraft
@Motorcraft bike fitting yaptırırsanız hem standart yarış kadrosuna göre, hem de istediğiniz modelin geometrisine göre gereken ölçüleri çıktı olarak alabilirsiniz. Her halukarda faydalı

9132315ac86b7c3082eb4d6142616c01.jpg

Geri