dağ bisikleti kullanarak yol bisikletiyle mücadele edemezsiniz. 30km saatte 22km ortalama, orta düzeyde bir hız dağ bisikleti için. yani fena değil. yol bisikleti olsaydı aynı eforla saatte 30km üzeri ortalama yapardınız.
@The 69 Eyes Cube Hyde ın amacına göre gayet normal değerler. Canınızı sıkmaya gerek yok. Kadro geometrisi sürüşü çok keyifli bir hale getiriyor.
Bende de Cube Hyde Pro var ortalamam genelde 15-20, zorlasam daha da artar fakat hızımı arttırmaya ihtiyaç duymadım. Ne de olsa yol yarış bisikleti değil
Dört beş senedir 40larinin başında bi adam olarak bisiklete döndüm ve fırsat buldukça biniyorum. Btwin felt merida derken peloton sl ile kışın bile binmeyi isteyecek, biraz isinsa hava, berbere, markete gidecek kadar beğendim bisikleti. Compi zonda jantlarla kadroyu Yalovadan sorunsuz ve makul fiyatla gönderen kişi sayesinde daha bi sarildim bisiklete. Kadro bir tık büyük, sele aşağıda kaldı ama varsın öyle olsun.
@umut aydemir Hayırlı olsun, keyifle kullanın inşallah, güzel bir bisiklet. Selesi dikkatimi çekti. Daha önce görmemiştim bu modeli. Markasını modelini biliyor musun nedir?
@ratm çok teşekkürler. Sele Charge spoon marka/model. Amazondaki uzun kullanıcı yorumlari okumalarim sonucunda buldum. Sadece şort ya da pantolonla rahat edebiliyorum.
@C.Koc teşekkür ederim. (link) . Linkteki görsel bir fikir verir umarım. Aşırı saldırgan incelikte/darlıkta ya da yol bisikletinde komik görünecek genişlikte değil.