Scudo Sports

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

@umut aydemirBence iyi duruyor...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: umut aydemir
Scudo
@trainspotting35 Dostum önce üzerindekini bir kullanayım eskisin :) Estetik takıntım yok :) Elimde yine siyah gidon bandı var. Bu arada jantların hayırlı olsun. Sürüş keyfin artmıştır umarım.

@Sıradan Çinko Pil Teşekkür ederim. Alü den karbona geçmekten daha büyük zevkti R500 den Cole Rollen' e geçmek o şekilde anlatayım. :):)

@Sıradan Çinko Pil Hocam,jant seti demişken;siz yeni jant seti de almamış mıydınız?ya da ben karıştırdım

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
cube bisiklet harbiden dünyanın en iyi tasarımına sahip, cillop gibi abi yaa . renk seçimi yazı tipleri ve puntoları, çizgiler kıvrımlar vesaire vesaire .. ferrari gibi ince hatlara sahip. bende ghost'a biniyorum cube kadar değil ama oda çok iyi tasarımlara sahip. sanırım alman karakteristiğinde var bu.

@hamlet2006

Evet şu (link) seti almıştım eski bisikletim için ama daha takmadım. Cube'nin üzerinde gelen mavic jantlarda çok hoşuma gitti. 10 bin km beni götürür. Sonra bakımını yapıp uygun fiyata satışa koyabilirim. Ultegra jantlar yedekte duruyor. 1430 TL ye almıştım. Belki sezonda biraz karına satabilirim parasal duruma göre. Önceliğim mavicler ile 10 bin Km sürmek :)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@The 69 Eyes çok teşekkür ederim abi :)

@Motorola çok teşekkür ederim abi, 56 kadro aldım! sanırım bir sıkıntı çekmeyeceğim zira tam oldu gibi.. türkiye'den aldım.. en uygun İngiltere de "tweeks" te buldum lakin kadro boyu yoktu.. onun harici ingiltere, isviçre, danimarka saint petersburg her yere baktım, türkiye fiyatı ile 500 ya da 600 tl gibi bir fark oluyordu dedim en iyisi buradan alayım.. en azından garanti v.s. başım ağrımaz..

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@samuelbeckettOneri ve yorumlar benim icin de kiymetli olacak. Zira bende bakiniyorum :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri