@danceros bu bisikletin bire bir aynısını gördüm de. Aksesuarlar da benzerdi. Üstündekiler fabrikasyon mu acaba? Bir de ne kadara aldınız? Bir gün beraber gezelim hocam
@İlker72 (link)28 x 2.35 ebatında. linkteki yerden aldım. tavsiye ederim aşırı konforlu bir lastiktir 2 yıldır kullanıyorum. Ayrıca benim tur bisikleti 2.35e kadar destekliyor, bu lastikler 10 tur bisikletinden 9'una uymaz alırken kadronuz destekliyormu araştırın öyle alın uymazsa sorun olur geri göndermek ama bisikletiniz MTB ise yada mtb den dönüştürdüğünüz bir tur bisikleti ise sorun olmaz hepsine uyar diye tahmin ediyorum.
@yorgun bekçi
hocam gezeriz tabikide (link)facebooktan grubumuza katıl, her çarşamba akşamı 19:30-20:00'da kolej, kurtuluş parkında buluşuyoruz ve minimum 15-20 kişiyle en az 40kmlik tur yapıyoruz. Bisikletimin birebir aynısı olduğunu düşünmüyorum bu bisikletin fabrika çıkış halini aşağıda paylaştım . normalde satış fiyatı sadece xt aktarıcılı 5500tl. ama ben biraz değiştirip thule arka bagaj, mavic jantlar, brooks sele, xt göbekler, xt ön aktarıcı, xt vites kolları, xt pedallar, xt fren kolları ve bazı hatırlamadıgım donanımlar gibi değişiklikler yaptım muhtemelen 8bini geçmiştir.
Arkadaşlar bende Cubeci olacaktım ama Erdoğanlar bisiklet bisikleti satmış kahroldum desem yeridir.Yemin ederim acaip moralim bozuk
Erdoğanlar da Cube Reaction GTC Sl vardı 2.el 7200TL fiyat vardı. Tertemizdi bisiklet. Aradım son olacağı sordum 7000TL demişlerdi. 5500 var bir kıyak yapın dedim olmaz dediler ozaman 6500 olsun 1000TL borç bulayım dedim yine olmaz dediler. Bende para biriktirmeye başladım. Tabi hafta da 1-2 kez bakıyorum ilana. Şimdi öğrendim 6500TL ye satmışlar ağlıyorum ........ Kahroldum yaaaaaaaa
Adana ya gitmiş iki gözüm
Adana da gören olursan Slm söylesim seni almak için 2 aydır para biriktirenden diye
@danceros bisikletin sıfırı var Mehmet kardeşim ama sıfıra güç yetmiyor, bu 2eldi tertemizdi. Yemin ederim iş yerimdeyim dışarı çıktım çalışamıyorum yaa moralim acaip bozuldu olmadı bugun izin isteyecem yok sinirlerim bozuldu çalışamıyorum
@Anıl Erdoğan erdoğanlar tok satıcıdır indirim yapmazlar. 3-5 indiriyimde müşterinin gönlü olsun demezler. 1tl.nin hesabını yaparlar. sıfır olsa anlarımda ayıp etmişler yani hem arayıp söylemişsin sana 6500 e vermemişler başkasına aynı paraya vermişler bunuda bide sana söylemişler ''bu fiyata verdik'' diye. sağlık olsun ama dert etme bulursun başka bir tane herşeyde bir hayır vardır.
@danceros günü günüe tutmadığı kesin, kızamıyorum abi adamlar esnaf , sıkışmışlardır nakit paraya o sırada ihtiyaç olmuş ödeme vardır...
Erdoğanlara kızdığım yok zaten yanlış anlaşılmasın.
@danceros tamamdır hocam çok teşekkür ederim katılayım gruba. Wp grubu varsa alabilir miisniz? Facebook kullanmıyorum da. Bu arada bisikletiniz çok güzelmiş güle güle kullanın
@danceros MTB candır, beton dan uzaklaşmaktır, doğa sesidir, mis gibi otların çamların güzel kokusudur, Sessizliktir, Öyle bir sessizliktir ki suların şakırdayışı, kuşların ötüşü , yaprakların hışırtısı bile güzel gelir bu yüzden sessizliktir. Oksijendir, içine çektikçe rahatlarsın. Şehrin gürültüsü , duman kokuları, araba sesleri , yoktur. Tamamen doğadır.:asik:
Sağol Anıl arkadaşım . İnam yol bisikleti alırsan pişman olmazsın. Bende Merida crosvay den sonra bunu aldım. Keşke daha önce alsaymışım. Allah senin de gönlüne göre versin.