Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CUBE'lerimizi burada Gösterelim ve Dünya Cube'nin güzelliğini görsün...

@ahmetd79 burası cube paylaşım yeri dostum günün fotosu değil
bu konuşmaya istinaden espirili bir foto ekleyim:D:D:D
fc4b1rat-pepe.jpg

Cube ciler nerdesiniz
:)
Benim canavar photoshop motoşhop yok. Bam Bam Bam :p
IMG_1781.JPG

Scudo
merhaba tekrar, bir Kadıköy klasiği olarak apartman otoparkından çaldırdığım kırmızı renkli 2015 cube peloton'un ( zonda jantlarıyla ) yerine yeniden azimle bu sefer siyah peloton aldım. Yine 2015, üzerinde 105 5800 setle. Üzerindeki fulcrum jantları istemeyip alexrims prime jantları ve vredestein lastikleri de İzmit'ten satın aldım. 58 kadro biraz zorlu da olsa 1.78 boyum için, gidon boğazı değişimi, sele ayarı ve komik sayılabilecek sele yüksekliği o konuyu hallettiö. Çok rahat sürüşü ile başka bir modele bakmak içimden gelmedi. Bu sefer kilitli bir yerde tutacağım ama olur da yine yürütülürse sanırım artık bulmam güçleşti bu modeli. Bu arada elinde kırmızı kadro olan varsa haber verebilir, ciddiyim :D

peloton.jpg

@umut aydemir hayırlı olsun tekrar. İnşallah bu sefer çaldırmazsınız. Bende daha önce çaldırdığım için iyi bilirim. Benim yeni alma sürecim baya sancılı oldu tabi. Bu arada ben siyah sevdiğim için bu rengi daha asil geldi bana siyah ve kırmızının uyumu herzaman güzel olmuştur
bu arada cubemizin resmini de ekleyelim konuyu dağıtmadan
185017

@danceros abi yemin ederim forumdaki bana göre en heybetli ve güçlü bisiklet sende. Tank gibi yaa. Çok iyi maşallah

@danceros

Lastik ölçüleri nedir hocam?

@danceros
Surly'den soğuttu bu bisiklet beni, maşAllah.
Parayı bulursam eğer =) Attain GTC'i satmadan almak istediğim 2 bisikletimin olmasını isterim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Cyanide

Kardeşim canın sağolsun makine senindir al götür istedigin zaman getir istemezsen getirme :)

Serkan Bey burada olsaydı fırçayı yerdiniz.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@trainspotting35
niye fırça yiyelim anlayamadım?

Ben kendi bisikletimin fotosunu devamlı paylaştığım için Yol Bisikletlerimizin fotoları başlığı altında Serkan Bey'den veto yemiştim.

• Beğen
@trainspotting35
Çetin abi iyide konuya uygun msj atıyoruz. Farklı açılar ve ortamlarda kendi fotomuzu paylaşıyoruz....
Burası günün fotosu bölümü değil ki. Adı üstünde "cubelerimizi burada gosterelim" yani kendi bisikletimizi koyacaz kiminkini koyacaz...
Bu yüzden veto verecekler ise ozaman konuyu kapatsın yöneticiler. He sana bunu yapan moderatör gitti ayrı konuda... Neyse

• Beğen
Geri