Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cyclist Türkiye

Scudo
@clubber senin gibi cahil bos anlar sadece.

Lütfen germeyin insanları şu tarz mesajlar atarak. Bir derdiniz varsa özel mesajla halledin, rica ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Derginin içeriğinin biraz zayıf olması konusunda arkadaşlara katılıyorum.

Lakin, yazılı basını desteklemek amacıyla ilk günden bu yana düzenli olarak takip ediyorum.:harika:

Ümit ederim ilerleyen zaman içerisinde derginin kalitesi bir-iki tık daha yukarı çıkar.

Özellikle büyük tour'lar esnasında çekilen çok güzel fotoğraflar oluyor.Örneğin her sayıda böyle güzel bir-iki fotoğraf olabilir.;)

Eskiden aylık dergilerin yanında büyük boy poster hediye verirlerdi.Odamızın duvarlarını ve hayallerimizi o posterler ile süslerdik. (Örneğin;Uçantürk dergisi)

Nerde kaldı o günler...:(

Tüm forum dostlarına şimdiden iyi seneler.

Aslında her şey goreceli. Sen neyi görmek istersen onu görürsün. İnsanların ufkuyla ilgili. her dergi , her yazılı kağıt parçasında illaki okunacak
Bilgi sahibi olunacak bir not veya bir makale vardır. Dediğim gibi okumanın
İnsan hayatında hiç zararı olmamıştır.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dergi icerigindeki incelemeler ve yazilari tartisabiliriz fakat kulturun yayilmasi ve korunmasi anlaminda, begenilmemesi durumunda dahi en azindan dijital versiyonunun alinmasi taraftariyim.

Merhaba,
dergiyi ilk sayısından itibaren takip ediyorum. Kütüphanemde bir rafı tamamen doldurmak üzere. İlk sayılardan bu yana çok değişti, gelişti ve de içerikte farklı bisiklet türlerine de yer verilmeye başlandı. Buradan emeği geçen herkesi kutlarım. Biz bisikletseverler için önemli bi eksikliği gideriyorsunuz. Sağolun, varolun.
Bir de sorum olacak dergideki bisikletforum reklamındaki (Nisan ayı, 26. sayı, sayfa: 69) siyah bisiklet hangi marka/model? Cevaplar için teşekkürler. Sağlıcakla kalınız.

Daha once cok yerde bakmama ragmen bulamamıştım dergiyi. Bugun izmir gaziemir optimum avm de d&r magazasinda denk geldim ve aldim. Kasadaki kizin tepkisi sonunda bu dergiyi alan biri oldu seklindeydi :) cok ust duzey bir dergi olmasa da her ay duzenli takip edebilecegim icerige sahip. Hazirlayanlarin emegine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Bence, bu dergi için çalışanların, desteklenmesi adına alınmalı.
Neticede,ülkemizde başka bir dergi bulmak mümkün değil.

Geçmiş yıllarda Kanyon / D&R magazası bir-iki yabancı yol bisikleti dergisini aylık olarak getirirdi.(Fiyatları oldukça yüksekti)
Artık onlar da getirmiyor.

Elimizde bulunan bu derginin kıymetini bilmek gerekir diye düşünüyorum.

Kalın sağlıcakla,

Ben e-dergi şeklinde alıyorum. Hem her an elimin altında oluyor hemde fiyat olarak 3-5 Daha ucuz :)

Dergiyi kitap-gazete marketlerde bulamıyorum. Neden? İstanbul/Avrupa bulunabilecek yerler?

E-dergi olarak ben de okumaya başladım. Kolay erişim, eski sayılar da var... Hatta e-dergiyi keşfetmeden önce yıllık abone olmuştum ama bir şekilde çalışmamış, ne mail var, ne karttan para çekilmiş. Birkaç gün sonra e-dergiyi keşfedince bu durumu farkedip sevindim.

Yalnız güncel sayılarda bile tek tük çeviri ve gramer hataları var, üzülüyorum. Bazı yazılarda dizgi de e-dergi olarak okumaya müsait olmayabiliyor. (yazı sütunla ayrılmamışsa rahat okunabilecek kadar zoom yaptığınızda tüm satırı göremiyorsunuz)

Masa takvimi veren dergilere baktim. Bir tane bulabildim. Cyclist dergisi aklima geldi. Aradım buldum. Ama takvim yoktu. Keşke bisikletle ilgili bir masa takvimi yapmış olsalardı. Ondan almak isterdim.

İlk sayısından itibaren almaya çalışıyorum. Kesinlikle ilk başlardaki çeviri dergiciliğinden çok evrildiler. Son sayılar gerçekten yerli içerik açısından oldukça zengin. Arada poster hiç fena olmaz bence de.

20180112_150632.jpg

• Beğen
Tepkiler: eren konu
CYCLIST TÜRKİYE MART 2018 - 37. SAYI

Kendini bisikletle ifade edebilenlerin dergisi Cyclist Türkiye'nin Mart sayısı kapağında geçtiğimiz yıl İtalya Turu ve Dünya Zamana Karşı Şampiyonu, Tom Dumuolin var. Cyclist Türkiye, Tom Dumuolin'le Almanya'da Team Sunweb takım tanıtım toplantısında bir araya gelerek Türkiye'deki takipçileri için özel bir röportaj gerçekleştirdi.
037-mart-kapak.jpg

Soru&Cevap
Dergimizin Soru&Cevap bölümünde ise Team Sunweb takımının sprinteri geçtiğimiz yıl Fransa Turu'nda yeşil mayoyu kazanarak dikkatleri üzerine çeken Avustralyalı yıldız bisikletçi Micheal Matthews var.

sunweb_michael1.jpg

Giant Antrenman Rotaları
Giant Antrenman Rotası bölümümüzde ise her ay olduğu gibi yine Türkiye'de antrenman rotalarını paylaşıyoruz. Kadir Kelleci ile İzmit'te pedallarken, bahar dönemine uygun bir antrenman programı da verdiğimiz bu bölümde detaylı harita bilgisini konu içinde yer alan QR kodu kullanarak akıllı telefonlarınıza veya yol bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

izmit.jpg

Öne Çıkan Yarış
Her ay yarış takviminde o aya ait öne çıkan yarışları incelemeye devam ediyoruz. Mart ayında bisiklet yorumcusu Sarper Günsal'ın kaleminden Milan-San Remo'ya yer verdik. Sarper Günsal, Mart ayının en önemli klasik yarışlarından biri olan Milan-Sanremo hakkında bilmemiz gerekenleri yazıyor

sarper-gunsal.jpg

Performans
Dergimizin favori yazarlarından Prof. Dr. İrfan Türetgen, bacaklarınızdaki mutlak güç FTP değerleri hakkında bizleri bilgilendiriyor.

performans.jpg

Salcano Yerli Tur
Cyclist Türkiye kış antrenmanı için profesyonel takımların tercihi Alanya'da pedal basıyor. Bu bölümde her ay yepyeni hafta sonu rotaları paylaşmaya devam ediyoruz. Parkurda bize Brisasporlu milli sporcular Cebrail Şeker ve Ayşe Çakır eşlik ediyor.
alanya.jpg

Bisiklet ve Şehircilik
Arzu Tekir, şehir ve bisiklet konusunda bizleri aydınlatmaya devam ediyor. Yurtdışında bisikletin ulaşım amaçlı kullanımını yaygınlaştıran yeni projeleri anlatırken ülkemiz için yol gösterici uygulamaları bizimle paylaşıyor. Bisikletli ulaşımın ülke ekonomisine katkılarını ve hane halkı ulaşım harcamaları içinde ne kadar faydalı olabileceğini ortaya döküyor.

arzu-tekirgkurqeu8tfsinsvoy6fi.jpg

Mosso MTB Tur
Cyclist Türkiye ülkemizde en güzel MTB parkurlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyor. 18 Mart Çanakkale Şehitleri'ni anmak için yaptığımız Saygı Turu'nda Gelibolu Yarımadası'nı bölge sporcularından Atalay Çelik ve Buğra Yiğit'le pedallıyoruz

canakkale.jpg

Özel Dosya
Cyclist, Bahar Klasikleri ayında bizi zamanda yolculuğa çıkarıyor. Hem de modern klasik bisikletlerle. Bianchi, De Rosa, Condor markalarının geçmişe uygun ürettiği son model klasik bisikletlerle Toskana'da yaptığı bu tur adeta geleceğe dönüş gibi. Peki o eski çelikler günümüzde ne kadar rahat bir performans sunabilir?

modern-klasikler.jpg

Carraro Troya Şehir Rehberim
Şehir Rehberim Troya bölümünde bu ay Ankara var. Troya ile "Şehirlerimizi Geri İstiyoruz" parolası ile Aydan Çelik, katlanır bisikletlerle şehir gezmelerine devam ediyor. Sizi tatil günlerinizde bisikletlerinizle şehirde kültürel turlara çıkabileceğiniz sürüşlere davet ediyor. Hem geziyor hem öğreniyoruz

troya.jpg

Bisiklet İnceleme
Cyclist Türkiye her ay bir dağ bisikleti ve bir yol bisikleti incelemesine yer veriyor. Cüneyt Kozakoğlu dağ bisikletinde Marin WolfRidge Pro'yu mercek altına alırken, yol bisikletinde ise Giant Türkiye tarafından Türkiye'de de satılacak olan Tom Dumuolin imzalı şampiyon bisiklet Giant Tcr Advanced SL Maglia Rosa'yı tüm detayları ile masaya yatıyoruz

giant.jpg

Pelotonun İçinden
Torku Şekerspor'un profesyonel bisiklet takımının en önemli kozlarından Ahmet Akdilek pelotonun içinden bildiriyor. Türkiye'de profesyonel bisiklet sporcusu olmak ne demek?

Ödüllü Bulmaca ve Ürün İncelemeleri
Her ay Aydan Çelik'in hazırladığı bisiklet temalı Ödüllü Bulmaca bölümünün Mart ayı hediyesi Decathlon'dan yağmurluk.
Hepsi ve daha fazlası Cyclist Türkiye Mart sayısında. Keyifli okumalar dileriz.

Merhabalar,

Cyclist Türkiye dergisinin Mayıs 2018 sayısını, D&R / Carrefour / Migros gibi magazalarda bulamadım.
Bugün tesadüfen "Kanyon / Remzi Kitap Evinde" son iki adet kaldıgını gördüm ve hemen aldım.

Derginin dagıtımında bir sıkıntı var mı?
Yakın zamanda "D&R" magazalar grubunun "Turkuaz Medya'ya" satılması bu aksaklıgın bir nedeni olabilir mi?

İlgililerden bu konuda bir açıklama bekliyoruz.

Saygılarımla,

Geri