Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cyclocross ve yol bisikleti

@Aşkın Şentürk

Bu ürün olmazsa da salcano cyc02 apex var alabileceğim sadece, TR de olan bir o var bana göre focus cyclocrosslar da var ama onlarda 2400-2800 aralığında TR de bir cyclocross a o kadar vermek istemiyorum :S

(link)

Scudo
Güzel seçim. Mantıklı gözüküyor ama fiyatı 3400TL civarında,bütçem 2000TL diyorsun. Nasıl olacak anlamadım.

Yurtdışındaki bisikletin fiyatı 2600 evet malesef onu ben ilk başta euro diye sandım dikkat etmedim diğer bisiklet de focus o 2400 peşinde ne kadar indirime giderler bilmiyorum ama salcano cycc02 apex mi yoksa focus mares Ax 3.0 mı bilemedim :S

Ben Cyc 02'yi çok beğeniyorum. BB5 mekanik disk fren çok başarılı. SRAM Apex çok başarılı. 10kg. gayet iyi. Focus'a çok ısınamadım, asla kötü değil ama ben Salcano'yu tercih ederdim 2x10 Apex ve BB5 frenler yüzünden. Ayrıc aApex rublede 32 dişliyi destekliyor bu da yokuşlarda kolaylık sağlayacaktır.

@Tolga Günsezer

Hocam çok teşekkür ederim ancak bir abimizin forumda, cyc02 alıp başına gelenleri görünce biraz tereddüt te kaldım 2000 tl cyc02 apex izmir de peşin fiyatı taksitli fiyatını da konuşup bakabilirim aslında :)

O konuyu ben de okudum. Sorun bisiklette değil montajdaydı. Bisiklet bayiye geldiğinde her tarafını dikkatlice kontrol ettirirsen büyük bir sorun olacağını sanmıyorum.

@Tolga Günsezer

Benim alacağım bayi zaten eski çalıştığım bir yer izmirde adı sayılan bir bisiklet mağazasında çalışmıştım zamanında :) Sahibi sağolsun çok anlayışlı bir insan deiğiniz gibi en mantıklı seçim olur herhalde benim için :)

Benim kadar değişken fikirli birisin :) Bende de speeder t2 var yol bisikleti kadar hızlı gitmek istiyorum ama hafif arazi ve turdan da vazgeçemiyorum ayr ayrı bisiklet almak şu an için sıkıntılı oluyor. Ben de yol bisikletine en yakın geometride bağaj delikleri olan cyclocross düşünüyorum. Aslında t2 min kadro açılarından emin olsam agresiflik konusunda bisikletimi cxe çevirmeye başlayacağım.

Salcanoya bulaşma diyerek kendi salcanocuğumada laf etsemde yinede lafımın arkasındayım. Ayrıca bahsi geçen en kötü yol bisikletini kullanmama rağmen salcanocum diyebiliyorsam 25 yaşımın verdiği tecrübeyide göz ardı etme derim :D +1 yol bisikleti

27 Haziran da Bulgaristan a gidiyorum . Orada cyclocross bulup beğenebilirsem getircem bir tane . Beğenmezsem de TR ye gelince cyc02 alıcam.

Geri