Bu başlığa "beklediğimden çok daha iyi çıktı", "müthiş memnunum", "hiç problem yaşamıyorum" benzeri yorumlar yazmamak için çok zor tutuyordum kendimi nazar değdirmeyim diye
Telefonumun yazılımı güncel (iphone 7s plus), XOSS ve Strava gibi uygulamalarım da sürekli güncel, telefonda antin kuntin değişik uygulamalar kullanmam çok düz bir insanım o açıdan. Cihazı sürekli kutusunda tutup sürüş öncesinde kutusundan çıkarırım. Kılıfını hiç çıkarmam, en ufak bi ıslanma veya tozlanma olsun hemen alırım o fazlalıkları üstünden. Sürüşe başlamadan önce cihazı bisiklete bağlarım, 5 dakika kadar bekler bisiklet üstünde ben de o ara diğer hazırlıklarımı tamamlamaya devam ederim, sürüşüm bitene kadar hiç dokunmam, sürüş biter ilk önce onu çıkarırım koyarım kenara, tüm toparlanmamı tamamladıktan sonra XOSS'u açarım beklerim bi 5 dakika ne telefona ne cihaza dokunmadan, bakarım sonra aktarmışsa sürüş kaydını Strava'yı açarım yine beklerim bi 5 dakika aynı şekilde, nihayetinde herşey yerli yerinde hazır nazır aktarılmış ve beni bekliyor olur. Sonra cihazı kapatır koyarım kutusuna kaldırırım yerine.
Şimdiye kadar 1 defa Strava'ya aktarma sıkıntısı yaşadım, o da yukarıdaki süreci takip etmeden heyecanla aceleyle kendim bi şeyler yaptırmaya çalıştığım için oldu diye inanıyorum