Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

D100 Adapazarı-Düzce Yolu

Aiberg

Üye
Tepki
1
Herkese merhaba. İlk mesajım. Acaba D100 Adapazarı-Düzce Yolu'nda bisiklet kullanmak yasak mıdır?

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    114,3 KB · Okunma: 51
Scudo
hayır değil neden yasak olsunki tem otoyolu yasak sadece

teşekkürler. O zaman bu yolu haftaiçi gidip gelmek için bir bisiklet alacağım. Ne tavsiye edersiniz? Yolun büyük bölümü bozuk değil. Fazla yokuş yok. Fazla viraj yok. Mesafe 34km: Biraz uzun! Minimum eforla maksimum yol almam lazım. Bütçenin sınırı olmadığını varsayalım. Sadece ilk bisikletim olduğu için, çok narin olmayan, kolay kırılmayan, fazla bakım istemeyecek ve sorun çıkarmayacak bir model isterim. Ne önerirdiniz? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

D100de yasak olmamasi lazm ama tehlikeli bir yol. Araba surerken bile korktugum. Trafigin son derece hizki aktigi tuhaf bir yer oralar. En sevmedigim.mevkii denebilir:)

@Aiberg o yolda idman yapıyoruz biz dediğiniz gibi yol güzel stabil asfalt size yol bisikleti öneririm tam o yollar için keyifli gidersiniz

@Ahsen Okyay bence tehlikeli değil emniyet şeridi olduça geniş bisikletliler için uygun :)

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
@Aiberg başlangıç için bence en ideali bu daha düşükler modelleride var üst modellerde var paranıza göre bir nevi :)

Kocaelinde ikamet eden birisi olarak o yoldan gidip geliyorum ama o kadar tehlikesiz olabileceğini zannetmiyorum çünkü kamyonların ve tırların çok aktif kullandığı bir yol.ama illa bir şey olacak diye bir olay yok.dikkat etmek kaydıyla.

Bizde adapazarına geldik kenardan kenardan ama düzce yolu nasıldır bilmiyorum sıkıntı olmaz herhalde

@aziz otkur yanlış anlaşılma olmasın: Düzce'ye kadar değil de Adapazarı-Hendek öncesine kadar benim güzergahım...

Bu arada başka bisiklet önerilerinize de açığım: Mesela Salcano XRS030 TIAGRA'nın hangi özellikleri daha iyi olabilir? Full carbon bir modelin avantajları ne olur? Kaliper fren yerine hidrolik disk frenin ne artısı ne eksisi var? Shimano R501 jant yerine başka bir jant seçersem ne değişir?

Anladım çıkan birileri vardır elbet :) ben dag bisikletiyle gidiyorum heryere

@Melih Çolak

Tablo çok doğru değil gibi geldi bana, en azından bana uymuyor, bacak boyu ve diğer ölçüleri de hesaba katmak iyi oluyor. Benim ağzım yandım mesela, kendime büyük gelen bir kadrom var :confused:

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
bir şey daha geldi aklıma. sürekli olarak sırtımda yaklaşık 10kg'lik bir çanta taşıyacağım. bu seçmem gereken modeli etkiler mi?

yasak değil ama o yolda riske girilir mi bilmiyorum hocam.. sakarya insanı trafik konusunda biraz sıkıntılı, o yolda ilçeler arası otobüsler çok duruyor yol kenarlarında.. dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Tehlikeli, özellikle tırlar ve kamyonlar güvenlik şeridini kullanıyorlar.

Geri