Scudo Sports

Dağ bisikleti hakkında sorularım

@bora kaya

hayırlı olsun güzel bi bisiklet ama eğer sadece asfaltta sürmek için aldıysan hamallık yapmış olursun söyleyeyim :D ikinci el mi aldın sıfır mı

Scudo
kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeşim. asfalt için hantal bi bisiklet ama sonuçta nerede ne zaman kullanacağına sen karar verirsin.... abilerin gerekli uyarıyı yapmışlar inş pişman olmazsın..:in:

@bora kaya

istanbulda oturuyorsun belgrad gibi bi nimet var istanbulda otursaydım her haftasonum orada geçerdi

tercih meselesi eren can biz yıllardır ormana girmekten bıktık artık ama kardeşimiz inş yeni bisikleti ile ormanı delik deşik eder. :cool:

Hayırlı olsun. Bu bisikleti sıfırını bulmak imkansız deniliyordu ama siz bulmuşsunuz. Ne kadara aldınız acaba özel mesajla yazabilir misiniz?

@Eren Can Güldalı
Evimin yanında orman var ev ormana sıfır şanslıyım yani [emoji2]

Forumda binlerce kez konusu döndü, çift amortisörlü bisiklet kullanmanızı önermem. Downhill için kullanacaksanız bile bu fiyat aralığındaki ön amortisörlü bir bisiklet bu bisikletin yaptıklarını yapabilir.

@bora kaya
Evet, aşağısında özellikleri yazıyor.

6061 aliminyum,
yanlız ne için alacağınızı yazarsanız daha iyi olur

Ben Şehirde kullanıyorum mtbnin Şekli hoşuma Gittiği için ve fiyatına göre donanımı çok iyi olduğu için aldım. Tek istediğim arka aktarıcıyı değiştirmek. ( üstünde ki acera 9)

VE şunu belirtmek isterim, bu bisiklete bazıları Çakma çift amartisörlü veya Çakma downhill bisikleti diyor
Ilk olarak decatlon bu bisiklete downhill falan demiyo ve fiyatı zaten bunu gösteriyo bu bisiklet kadrosu ve donanımı fiyatına göre kaliteli normal çift amartisörlü bi bisiklettir.

Çok yokuşlu yollarda sürmeyeceksen işini görür herhalde çünkü 15kg

Buna ne dersiniz ? İndirimde görünüyor ve de şık.

(link)

Merhaba arkadaşlar Salcano xrs 050 başlangıç için iyimidir?
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/07/cd9952948cb6ad8606eeb762f7522be9.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/07/49c6543e18e10d5f9730b1d11332067d.jpg

Merhaba
Eğer peşin alacaksan bu bisiklete 1.200 tl civarında para ödeyeceksin ve tahminen 2 ay beklersin.
Bence üzerine ufak bir miktar daha ekleyerek 2.el xrs 030 tiagra alsan daha iyi olur.
Şu aralar forumda ve sahibinden de uygun fiyatla alabileceğin bisikletler var.
Giriş seviyesinde f/p olarak en iyi ürün.

Bence bununla başlama seni bisikletten soğutur...

Geri