Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti hakkında sorularım

Scale gibi duruyor ama hangisi emin olmak zor. Biraz daha yakın olsaydı grupsetten falan çıkardı belki

Scudo
bariz Scale, sanki 29"

ayrıca carbon sanırım

Evet biraz araştırdım bende scale fakat aynakol rotor ve sele fizik üst seviye seleleri gibi duyuror Scale expert diye bir modeli varmış Scott'ın büyük ihtimal o bisiklet Scale Expert.

arkaya sele falan takılamıyor bu modele bide yokuşlarda gücünüzün birazını emiyor ve daha ağır onun yerine tek amortisörlü almanı diğer modellerine bakmanı öneririm

• Beğen
Tepkiler: Ghost
scale 35 2011 ile en iyi tahmini yapiyorum hala konu kapanmiyor
benim icin konu kapanmistir. :tskler:

Yalnız o dağ bisikletinin yanında kırmızı terlikleriyle kız ne kadar naif kalmış.Erkek arkadaşı yeni aldığı (pedalları henüz takılmamış) mtb'sinin fotoğrafı için tutmasını istemiş,o da kıramamış.Seleyi ve gidonu nazik bir şekilde tutmuş,yeni alındığı için zarar gelir korkusu var belli ki,çantası da kolunda ağırlık yapıyor,kim bilir içine neler doldurdu.Güzel fotoğraf.Evet.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Mosso bayisi ile görüştüğümde mart ayı içerisinde geleceğini söylemişti.

Yakın arkadaşımda var, şehir içi için hiç uygun değil çünkü bisiklete ayak takılmıyor çok yüksekte kadrosu. Devamlı biyere dayaman veya yere yatırman gerekecek. Ben 500 Kullanıyorum ve menunum yakında triban ve 580 alacağım . 500s'i eğer sacede dağa bayıra gideken kullanacaksan al :)

• Beğen
Adapazarındayım. O vakitlerde tüm bayilerde olur diye düşünüyorum.

@bora kaya
heybe falan bağlamak için demir

Eğer arazide hoplamak, hıplamak ve ciddi sertlikte inişler düşünüyorsan bu ve bu fiyata alabileceğin diğer bisikletler seni üzebilir.

• Beğen
@Ghost

Evet cakma diyenlerden biri benim ve kararim hala cakma oldugu yönünde. Ben downhill cakmasi oldugunu hic demedim, sadece CC fully cakmasi dedim ve kesinde öyle.
Normal cift amortisörlü bisiklet yoktur, cift amortisörlü bisikletler CC den baslar ve DH'ya kadar gider. Evet decatlon bu bisiklet icin DH demiyor diyemezde zaten ama normal cift amortisörlü bisikletde demiyor. ;)

Bu bisiklet sizi sadece yokuslu yollarda degil her yerde üzer. Bu bisikleti alacaginiza gidin en ucuz hardtail alin daha memnun olursunuz.

Bır @Murat Cömez

Normal çift amartisörlü bisiklet vardır (salcano Efes gibi) bunlara çift amartisörlü deniyor diye biliyorum )

Ve cc fully bisikleti de demiyor sadece dağ bisikleti Diyor

Üzülen duymadım inşaAllah alanlarda Üzülmez

Size göre Çakma bana göre değil ve Çakma demek bence pek hoş değil

Yani mesela ben paramı biriktirdim biriktirdim zar zor almışım sonra bi de bakıyorum Çakma bisikletmiş :)

• Beğen
Tepkiler: Berke1999
@Murat Cömez

"Çakma" biraz abartılı bir eleştri olmuş. Gidip gibson aldığımda ne kadar gitarist olacaksam en pahalı downhill bisikletini almakta beni o kadar iyi bir sporcu yapar. Tabiki gönül en iyisini ister ama imkanlarıda gözetmek lazım. Markalara takılmak yerine eldekinden en iyi şekilde yararlanmak lazım diye düşünüyorum.

@Ghost

Tamam dag bisikleti diyor, farkindaysaniz Hardtail olsun süspansiyonlu olsun hepsi dag bisikletiir.
6.3' 100mm süspansiyon vermis, 100mm süspansiyoda CC demektir.
500s'e ise 120mm vermis, 120mm süspansiyona endurobile dene bilir.

Ama decatlon böyle adlandirmamis, sadece dag bisikleti demis. Buda o kategorilere uygun görmedigi icindir herhalde.

Yalniz ben alip sürene kesinlikle karsi degilim, sadece bisikletin ne oldugunu söylemek istedim. Sizin kac yasinizda oldugunuzu bilmiyorum ve nasil kullandiginizida bilmiyorum. Sadece düz yolda 10-15km ileri geri gitmek icin iyi olabilir.
Fazlada tartismaya gerek yok, alancak olanlarada, almis olanlarda hayirli ugurlu olsun.

@daredevıl
Ben kesinlikle ucz pahali yada markali markasiz diye bir elestiri yapmadim yaptigimida sanmiyorum. Sadece o bisiklete verilecek parayla daha iyi rahat bir hardtail alinir demek istiyorum. (Bence ayni paraya alinan bir Hardtail o bisikleten daha rahat ve daha cok is görür)

Merhaba arkadaşlar bu bisikleti almayı düşünüyorum sizce iyimidir ?
(link)

Geri