Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti kullananlar kaç km hız yapabiliyor?

Bende geçen düz yolda bir basmışım sayaç kafayı yedi çıldırdı tabi o yüzden net rakam veremeyeceğim ama tahminimce 2.500 km, yukarda F16 var kapışıyoruz, geçtim mereti. Konu iyice trol konu oldu :) Şaka bir yana yokuş aşağı 50. Adamlar düz yolda geçmiş beni :)

• Beğen
Tepkiler: vraptor
Scudo
Rampa aşağı inişlerin pek bir esprisi yok, serbest düşüş bir nevi. Düz yolda rüzgar karşıdan esmiyorsa 41-42 gidiliyor rahatça.
Ama en sevdiğim bisikleti arabanın arkasına koyup İstanbul'dan uzaklaştığım zamanlar. 120-130'u görüyorum :) (Arabayla hız yapmayı sevmem)

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
Yav arkadaşlar bilemem kim doğru kim yanlış ancak bu.kadar büyütmenin anlamı ne,birbirinize hakaret ederek neyi amaçlıyorsunuz acaba forumun seviyesini düşürmekten başka?

• Beğen
Tepkiler: DDŞ
Beykoz tarafında çavuşbaşı ümraniye iniş yolunda bisiklet üzerine yatarak iniş ile şeridi kapatarak rahat 60-70 arası görüyorum sigma hız ölçer ile aldığım max hız bu merida big nine 600

@Tamer050 Dostum yaş 29 yalan dolan ile işim olmaz buyur gel imkanın var ise mtb ile öyle yokuşlarda 60-70 km hıza ulaşmanın aslında çok abartılacak bir tarafı olmadığını görebilirsin. Ümraniye - Çavuşbaşı yokuşu boş ve müsattir.

@TheLathmere Dostum yokuş aşağı 60 70 yapılabilir ben bir kaç sayfa okuduktan sonra bu yorumu yaptım üzerine alınma.

2.2 lastik kullanıyorum. Düz yolda genelikle rüzgar karşıdan çok esmezse 30'un altına inmiyorum.

Ben mtb ile duz yolda 65, rampa asagi ise 120 km yi gorebiliyorafdsafadasfaf... :)

Hortlatayım..

Bugün tekrar düz yolda maksimum hızımı denedim yine en fazla 30 saniye boyunca maksimum 54.5 civarında sabitleyebildim :) MTB ile nasıl yapıyorlar şaşırıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
@vraptor
Kendini sorgulaman lazım bence, akabinde eksiklerini gidermeli ve o hızlara çıkabilmelisin. Memlekette ne cevherler var ama işte harcanıyorlar monşer :) :)

• Beğen
Tepkiler: hashus1099
Bu gun 2.25 lastik ve 27.5 jantla catalca yolunda duz yolda 27 - 32 km leri ancak gormusumdur. zorlasak 35 km olur ama en fazla 50 saniye dayanir bacaklar onada.
Yol bisikletli bi abimiz ayni guzergahta gunaydin diyerek yanimizdan gecti farki acarak gozden kayboldu... Isikda durup iki tur beklese anca yetisirdik kendisine

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/a06bad9858179e0373a3c4d13b5c0f4d.png 55,1

@vraptor Eğer yol bisikleti ile yaptıysan kendini sorgulamalısın :)

Bende stravanin yalancisiyim. 67 gibi coşkulu bir rakam sunmuş. Tabiki yokuş aşağı. Avg speed in 11 olmasi ayrıca ironik. Bu rakamların gerçekliği nedir. Strava benimle egleniyo mu dersiniz.
Bu arada b'twin rockrider 8.1 var. Lastikleri inceltilmis.

HTC One X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160709/47a6a25646665321e9a007494817479d.jpg

Mtb ile 30 un altına düşmüyorum diyenler, düz yolda 35 40 görüyorum diyenler bi sayaçlarını kontrol etsin bence. Açın stravayı 1 saat üstü sürüş yapıp ortalamayı buraya atın biz de tebrik edelim.

İnsanoğlu birşey görmüş ki, farklı amaçlar için farklı bisikletler üretmiş. Bence boş bir tartışma.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

km saatim yok fakat Denizlideki askeri yol mevkinde iniş kısmında 2.25e 29" lastikler 62'yi gördüm onuda sağ olsun aynı şeritte gittiğim motorun km saatinden gördüm. Bizim de bu konuda çok yetenekli bir arkadaşımız var @Xraten kendisi maşallah roket takmış gibi gidiyor :)

Geri