Formun yerinde ise daha fazla ortalamda yakalanabilir.. Forumda Yunus Özdemir vardı halen forumdamı bilmiyorum ama, Trans Troyda MTB ile ilk kontrol noktasına 13 saatte varmış. Bu arada ilk kontrol noktası başlangıçtan 321km sonra.. Buda ortalama nerede ise 25km/s ortalamaya denk geliyor.. Youtubede yanlış hatırlamıyorsam Edirne yarışı var MTB ile girdi, tozunu yutturduğu yol bisikleti sürücüleri onun bisikletinde motor var ondan hızlı gidiyor diye kendilerini avutuyorlardıBen çift amörsörlü market biskeletimle tır arkasına girip özel sır olarak tutulan "ayro" tekniği ile 65 km yapamadım ama XC bisikletimle 22 ortalama yakaladığımı hatırlıyorum. Max hızım ise rüzgar arkamda iken 47 (dümdüz yol)
Formun yerinde ise daha fazla ortalamda yakalanabilir.. Forumda Yunus Özdemir vardı halen forumdamı bilmiyorum ama, Trans Troyda MTB ile ilk kontrol noktasına 13 saatte varmış. Bu arada ilk kontrol noktası başlangıçtan 321km sonra.. Buda ortalama nerede ise 25km/s ortalamaya denk geliyor.. Youtubede yanlış hatırlamıyorsam Edirne yarışı var MTB ile girdi, tozunu yutturduğu yol bisikleti sürücüleri onun bisikletinde motor var ondan hızlı gidiyor diye kendilerini avutuyorlardı