Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti kullananlar kaç km hız yapabiliyor?

düz yolda arkadan esen rüzgarla 28-30km. rüzgarsız düz yolda 25-26km. yokuş aşağı hız rekorum 65km

Scudo
@enqinHLC
Dostum kızma ama engin.JPG 75m tırmanış 181metre iniş yapmışsın. yanlış görmediysem huzur evinin yanında ki yokuştan sallanmışsın :) ortalamanın 25km çıkması normal :D

• Beğen
Tepkiler: Murat.Bagci
  • Beğen
Tepkiler: Murat.Bagci
2.1 dişli lastikle en yüksek hızım 66km/s ama normal sürüşlerimde 25-35km/s arası sürüyorum nefes kesilmesi olayını çok nadir yaşıyorum

bu gece strava açarak bi tur atıcam. genelde ortalamam 17 - 19 en yüksek hızımı merak ediyorum. genelde en yüksek hızımı 56 yokuş aşşağı olamasına rağmen geçemedim.

@chnkrmz Geçme zaten ben geçen bayır aşşa salladım 50km/hi buldu vitesi sona alıp daha hızlanıyım derken vites dışa doğru attı ilk kez kendimde tanık oldum :D
Konu zaten yanlış hız isteyen adam yol bisikleti alır. Bu az yaksın diye 1000cc araba alıp ferrariyle yarışmaya benziyor :D

Konuyu değiştirmek isterim
Yokuş yukarı 11 kg lık bir yol ile mi, 9.5 - 10 kg luk bir mtbyle mi daha hızlı çıkarsınız aynı nabızda?

mtb yle düz yolda pedallayarak 100 pedallamadan 70 yokuş aşağı pedallayarak 160 pedallamadan 120 yokuş yukarı pedallayarak 80 pedallamadan 60 evde de trainer ın üstüne koyuyorum kaçmasın diye:koptum::koptum::koptum::koptum::D:D:D:D:koptum::koptum::koptum::komik:

@mehmet.ali tmm dır konuyu açıklığa kavuşturdum :D

Untitled-1.jpg

• Beğen
Tepkiler: suat akman
@chnkrmz Araba yarışı oyunlarındaki sana bedavadan ilk vereceği arabayı seçerkenki kararsızlık tablosu bu resmen. Birini alsan çok hızlı, yol tutmuyor. Diğerini alsan çok yavaş ama yoldanda çıkmıyor :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@mehmet.ali

tercihini yap tarafını seç :D

@chnkrmz Özgürlüğü hissetmeyi seçiyorum :D

Şehir lastikleriyle düz yolda 25-30 km arası.Yokuş aşağı 50'yi geçemedim hiç.

@Harun Sayı yol bisikleti her türlü rampada mtbden daha hızlıdır :) tabi pedal basanada bağlı bi olay ama bisiklet konusunda bakarsak yol bisikleti her türlü önde bence :)

Adsız.jpg
benim de yokuş 70 km iniş 140 km yapmışlığım var :)

@umutcanv haklısın işyerinde dikkat etmemişim yazmıştım zaten ilk gördüğümü gönderdim diye ekte var başka antreman ve şehir içi işe gidiş dönüş kayıtları yokuş yukarıda gördüğüm ortalama hız olarak maksimum 21km

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    59,9 KB · Okunma: 32
  • image.jpg
    image.jpg
    61,5 KB · Okunma: 29
  • image.jpg
    image.jpg
    43,8 KB · Okunma: 30
  • image.jpg
    image.jpg