Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Mrblar herkese, 11 yaşındaki oğlum için bisiklet arayışındayım. 24 Kron xc 75 bisikleti var, ama vitesi sürekli çapraza düşürüyor bisikletle uğraşmaktan bıktım. Geçen 27 jant , tek vitesli Decathlondan bir bisiklet alıyordum. Boyu yetti sürmeye fakat aylık %10 vade farkıyla taksit yaparız deyince sinirlenip bıraktım. Sizin tavsiyeniz ne olur? F/P oranı yüksek, tek vitesli dağ bisikleti tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

Scudo
Mrblar herkese, 11 yaşındaki oğlum için bisiklet arayışındayım. 24 Kron xc 75 bisikleti var, ama vitesi sürekli çapraza düşürüyor bisikletle uğraşmaktan bıktım. Geçen 27 jant , tek vitesli Decathlondan bir bisiklet alıyordum. Boyu yetti sürmeye fakat aylık %10 vade farkıyla taksit yaparız deyince sinirlenip bıraktım. Sizin tavsiyeniz ne olur? F/P oranı yüksek, tek vitesli dağ bisikleti tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...
"tek vitesli" derken tekli aynakol mu, vitessiz mi?

Pek anlamıyorum, çocukken mahallede bi pinokyo vardı. Peşinden koşardık:)) 3 E 6 gibi değilde tek yerden değişiyordu Decathlondaki...

Rockrider serisi orta ve ust seviyelerde donanim ve kadro olarak harika bisikletler getirmeye basladi, bir decathlona ugrayarak yetkili birinden bilgi alip incelemenizi tavsiye ederim.
merhaba rockrider explore 500 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? sağlamlık açısından nasıldır?
Rockrider Explore 540 29" Jant H.Disk Fren Dağ Bisikleti Mtb. Tavsiye eder misiniz? An itibariyla fiyati 32.000 TL
merhaba rockrider explore 500 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? sağlamlık açısından nasıldır?
Rockrider Explore 540 29" Jant H.Disk Fren Dağ Bisikleti Mtb. Tavsiye eder misiniz? An itibariyla fiyati 32.000 TL
İyi günler rockrider Explore 500 almayı düşünüyorum hakkında bir bilginiz varmı internet araştırdım ancak pek türk kaynak bulamadım çoğu yabancı başka bir öneriniz varmı yoksa bu bisiklet fiyatına göre f/p mi detaylı bilgi verirseniz teşekkür ederim
boy:1.87

• Beğen
Tepkiler: tatarsüvari
Merhabalar 30.000tl bütçem var iyi bi dağ bisikleti istiyorum daha çok şehir içi süreceğim ama arada araziye de gireceğim, o yüzden sanırım tek amortisör yeterli olacaktır? önerebileceğiniz 25-30 bin lira arası sağlam dağ bisikleti var mıdır?

Merhabalar 30.000tl bütçem var iyi bi dağ bisikleti istiyorum daha çok şehir içi süreceğim ama arada araziye de gireceğim, o yüzden sanırım tek amortisör yeterli olacaktır? önerebileceğiniz 25-30 bin lira arası sağlam dağ bisikleti var mıdır?

wrc conor'lar f/p, hem donanım iyi hem fiyat. Bir de sokma mil olsaymış süper olurmuş.

(link)

Benzeri donanım carraro'da var, %50 daha pahalı. Bir tane daha mtb ihtiyacım olsa conor alırım. Farklı çokça donanım renk seçeneği var, bir çok mağazada da mevcut internetten de bakınabilirsiniz.

Merhaba 30 kasımda 30900 tl ye bianchi magma 9s aldım fiyatı 33 lerde geziyor galiba 1×12 deore setli ilk mtb bisikletim diğer markalar ile kıyaslayamam ama mtbci arkadaşlarım bisikleti beğendi
20241210_222007.jpg

Merhabalar 25 -30 Bin tl arası bir bütçem var, Daytona 930, Daytona 910, kron xc 500, modelleri arasında kaldım, doğruysa kronun vites takımının daha yeni olduğunu öğrendim ama carraro marka olarak daha iyi olduğunu söylüyorlar hangi seçenek daha uygun sizce.

Merhabalar 25 -30 Bin tl arası bir bütçem var, Daytona 930, Daytona 910, kron xc 500, modelleri arasında kaldım, doğruysa kronun vites takımının daha yeni olduğunu öğrendim ama carraro marka olarak daha iyi olduğunu söylüyorlar hangi seçenek daha uygun sizce.

Daytona 930 bu yıl üretilmedi sanırım sitesinde göremedim muhtemelen eski üründür. Yine carraro kendi sitesinden baktım, ikisi de cues'li, 910 1x10, kron 2x10 bu bi tercih meselesi ama artık üst donanımlar hep 1x'e geçiyor. Kron'da sokma mil göbek, 910'da değil, böyle bir kaç fark var. Sanki bana 910 daha iyi gibi geldi ama.

Alternatif olarak, wrc conor'lar var, yine accel'in ispanya'ya ürettiği. örnek olsun diye atıyorum linki: (link)

1x12 xt, havalı maşa bu fiyata bence gayet iyi. Sadece set ve maşa zaten 20-25 bin tutar. Bir de tavsiyem, bir altı olan conor comp'un bazıları da havalı maşaymış, belki daha ucuza sram sc eagle +havalı maşa bile denk getirebilirsiniz.

Daytona 930 bu yıl üretilmedi sanırım sitesinde göremedim muhtemelen eski üründür. Yine carraro kendi sitesinden baktım, ikisi de cues'li, 910 1x10, kron 2x10 bu bi tercih meselesi ama artık üst donanımlar hep 1x'e geçiyor. Kron'da sokma mil göbek, 910'da değil, böyle bir kaç fark var. Sanki bana 910 daha iyi gibi geldi ama.

Alternatif olarak, wrc conor'lar var, yine accel'in ispanya'ya ürettiği. örnek olsun diye atıyorum linki:

1x12 xt, havalı maşa bu fiyata bence gayet iyi. Sadece set ve maşa zaten 20-25 bin tutar. Bir de tavsiyem, bir altı olan conor comp'un bazıları da havalı maşaymış, belki daha ucuza sram sc eagle +havalı maşa bile denk getirebilirsiniz.
Daytona 930 2022 yılında çıkmış, bazı satıcılarda bulunuyor, Daytona 920 ye de baktım 910 ile çok bir fark göremedim ama vites sayısı farklı, 930 bir kaç yılda olsa eski olmasına rağmen 910 ve 920 den biraz daha pahalı acaba bu kalitesinden olabilir mi, tam bilmiyorum.

Daytona 930 2022 yılında çıkmış, bazı satıcılarda bulunuyor, Daytona 920 ye de baktım 910 ile çok bir fark göremedim ama vites sayısı farklı, 930 bir kaç yılda olsa eski olmasına rağmen 910 ve 920 den biraz daha pahalı acaba bu kalitesinden olabilir mi, tam bilmiyorum.
Sanırım 930'un 3x10 olması, deore olması, başkaca büyük fark göremedim ama benim dikkatimden kaçan bir şey vardır belki bilemedim. Güncel 910 1x10, 920 ise 2x10, 910 sokma mil var, kadro da güncel gördüğüm kadarıyla. Sanki güncel 910 daha makul.

imkan varsa vites 1x12, göbek sokma mil, maşa da havalı olursa sanırım en güncel,en optimum bisiklet olur. Tabi hepsi bir arada fiyatı yukarı çeker , o nedenle bu üç özelliğe en yaklaşanı tercih edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: YusufLc
Merhaba. Benim oğlum da 11 yaşında geçen sene ikinci el kron xc 250 almıştım. İlk başlarda o da çapraz kullanımda zincirle ilgili bazı problemler yaşadı. Bana kalırsa başka bisiklet bakmak yerine vites kullanımının ne şekilde olması gerektiği ile ilgili bir çalışma yapabilirseniz mevcut bisikletini rahatlıkla kullanacaktır.

Sedona olabilir

merhaba,
n11 den WRC coner 9500 dağ bisikleti sipariş ettim siparişim onaylandı, faturamıda kestiler fakat satıcı e-mail atmış stok sorunu var iptal etmeniz gerekiyor diye.
Ne yapmam lazım sizce?

merhaba,
n11 den WRC coner 9500 dağ bisikleti sipariş ettim siparişim onaylandı, faturamıda kestiler fakat satıcı e-mail atmış stok sorunu var iptal etmeniz gerekiyor diye.
Ne yapmam lazım sizce?
Merhaba.
N11 müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. İptal meselesi sizin vicdanınıza kalmış. Teslim süresi geçmeden iptal ederseniz satıcı bir yaptırımla karşılaşmaz. Teslim süresi geçtikten sonra müşteri hizmetleri ile görüşerek ürünü teslim edemediklerini bu nedenle sorununuzun giderilmesi için yardım isterseniz onlar sizi yönlendirir ve satıcıya maddi sorumluluk yüklerler. Size de bir miktar alışveriş puanı verebilirler. Kanunen stokta olmayan ürünün satışa konulması yasak. Buradaki süreç size kalmış.

Sedona olabilir
maalesef sedona zor bir ihtimal. Vaktiyle güzel bisikletler üreten bu marka nedenini bilmiyorum ama artık aramızda değil. Piyasa 2.el modelleri dışında bir seçeneği kalmadı. Dağ bisikleti değil sedona 410 turcular ve şehir içi kullananlar için on numara modeldi.

• Beğen
Tepkiler: ag249
maalesef sedona zor bir ihtimal. Vaktiyle güzel bisikletler üreten bu marka nedenini bilmiyorum ama artık aramızda değil. Piyasa 2.el modelleri dışında bir seçeneği kalmadı. Dağ bisikleti değil sedona 410 turcular ve şehir içi kullananlar için on numara modeldi.

Dağ bisikleti değil ama mükemmel bir bisiklettir. Sedona 325 bulabilirseniz uzun yıllar kullanırsınız .Arka - Ön bagaj ile kullanmıştım . Çok güzel bisiklet

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Hocam iyi günler, Octane One'dan memnun musunuz? Bende yaklaşık 1,5 yıldır agresif hardtail sahibi olmak istiyorum ama istediğim parçaları bir türlü denk getiremedim.
Denk getirirsem Dartmoor Hornet veya Ns Bikes Eccentric almak istiyordum ama nasip olmadı şu an bütçemde düştü biraz. Normalden uyguna Explore 540 alma imkanım var (30k civarı), açıları maşa mesafesini yükseltmeye uygun duruyor. Bende gidon boğazını kısaltmayı vs. düşünüyorum. Sizce bu bisikleti hem günlük turlarım (genelde 50-60km'yi geçmez) hem de arazi ve freeride sürüşte iş görecek hale getirebilir miyim?

Hocam iyi günler, Octane One'dan memnun musunuz? Bende yaklaşık 1,5 yıldır agresif hardtail sahibi olmak istiyorum ama istediğim parçaları bir türlü denk getiremedim.
Denk getirirsem Dartmoor Hornet veya Ns Bikes Eccentric almak istiyordum ama nasip olmadı şu an bütçemde düştü biraz. Normalden uyguna Explore 540 alma imkanım var (30k civarı), açıları maşa mesafesini yükseltmeye uygun duruyor. Bende gidon boğazını kısaltmayı vs. düşünüyorum. Sizce bu bisikleti hem günlük turlarım (genelde 50-60km'yi geçmez) hem de arazi ve freeride sürüşte iş görecek hale getirebilir miyim?
Vallahi ben çok agresif yada freeride tarzında kullanmadım. Bu bisikleti almamdaki en büyük sebep o dönem boyuma göre kadro boyunun uygun fiyatlı olmasıydı. Ama ben genel itibari ile memnunum. Bisikletle bir kaç keşke dediğim nokta var. Mesela tekli aynakol ve 32T sınır olması beni üzen detaylardan, yine kadrodaki tek su kafesi montaj yeri de aynı şekilde. Ama diğer türlü olumsuz bir yönü ile karşılaşmadım. Olumsuz olarak gördüğüm bu detaylarda benim daha çok bikepacking tarzı kullanmak istememden.

Birde siz ne kadar explore 540 için maşa mesafesini yükseltmeye uygun görüyor olsanız da belirlenen çalışma mesafesi dışında bir maşa kullanmak sıkıntı oluşturabilir. Explore 540ı ilk kez gördüm fena bisiklet değil. Hatta bir ara bendeki bisikleti satmaya karar vermiştim, o ara yurt dışından bulduğum bisiklet satılınca vazgeçtim.

• Beğen
Tepkiler: Jawerbone
Geri