Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@kaptanreis60 850-900 tl bandında Corellinin bisikletlerine bakabilirsiniz nakitte liste fiyatından 100tl civarı indirim yapıyorlar.

Scudo
@harunbenli6
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni ve güzel bir bisiklet almak istiyorum. Bütçem 1000 TL.
Dağ bisikleti, downhill tarzı bisiklet önceliklerim. Boyum 186 cm. Bana önerebileceğiniz bisiklet var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu haftasonu almayı düşünüyorum.

Btwin al

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Decatlon Sana yardımcı olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@MtbHastası01
Hocam dün ng 450 26v aldım.
IMG_7493.JPG

Foto ters çıkmış :( mobilden yükledim. Neyse eve gelince detaylı foto atıcam

@MtbHastası01
hocam 890 tl verdim. hocam kötü mü tercih yapmışım ? ng 650 hd ile arasında 154 tl fark var şu an aldığım siteye göre. ng650 hd modeli 154 tl daha fazla.
yeni bisikletimden fotoğraflar;
IMG_7491.JPG IMG_7492.JPG IMG_7494.JPG IMG_7495.JPG IMG_7496.JPG

@Hasan28

1.Ben kasım ayında ucuzken almıştım fakat şimdi fiyatı biraz tuzlanmış :)
2. 14 kg
3.Belli bir kalitenin üstündeki bütün bisiklet parçaları standartdır yani siz bir parçasını eskittiğinizde uyumlu olan bir parçayı(başka marka dahi olsa) alıp takabilirsiniz sorun olmaz.

Yeni başlayan arkadaşlar ağırlık konusunu pek kafanıza takmayın derim sonuçta başlangıç seviyesi bir bisiklet alıyorsunuz.Hangi bisiklet gözünüze ve zevkinize hitap ediyorsa onu alın.İleride sıkılırsanız ya bisikletinizin üstündeki komponentleri yükseltirsiniz ya da satar daha üst seviye bisiklet alırsınız.;)

bu arada 2.ellere de göz atmayı unutmayın bütçenize uygun daha üst model temiz bir bisiklet bulabilirsiniz belki

• Beğen
Tepkiler: Hasan28
@Şahin Yıldız Bence ng650 hidrolik fren senin yararına olurdu yanlış seçim yapmışsın ama genede senin kararın tabi kazasız belasız sürüşler :)

@MtbHastası01

sağolasın. bunu almamda maşanın kilitlenebilme özelliği de vardı. bir de bütçem 900 tl civarı falandı. bunu almak nasip oldu :)

Arkadaşlar Kross Hexagon R6 almayı düşünüyorum. Fiayatı 1700 tl. Ne dersiniz. Fikirlerinize ihtiyacım var...
ŞASE: Alüminyum
AĞIRLIK: 13,2 kg
MAŞA: SR Suntour XCT V4(travel 100mm)
ÖN GÖBEK: Joy Tech D041DSE
ARKA GÖBEK: Joy Tech D042DSE
LASTİK: Mitas Ocelot 27,5\"x2,1\"
JANT: Kross Disc (alloy, double wall)
ÖN VİTES: Tourney FD-TY500
ARKA VİTES: Alivio RD-M4000
ÖN FREN: Tektro hdc-300(disc, hydraulic, rotor,-160mm )
ARKA FREN: Tektro hdc-300(disc, hydraulic, rotor,-160mm )
FREN KOLU: Tektro Disc hdc-300
VİTES DEĞİŞTİRİCİ: Shimano Altus SL-M310 3X8
AYNA KOL: SR Suntour 42/32/22T
ORTA GÖBEK: FP-B905
ZİNCİR: YBN S8
ARKA DİŞLİ: Shimano CS-HG31-8 11-32T
GİDON: Kross Active Components (alloy,low rise, 680mm, 31.8mm)
BOĞAZ: Kross Active Components (alloy,riski wzios,680mm, 31.8mm))
SELE BORUSU: Kross Active Components(alloy, ahea, S-75mm, m-90mm, L/xl -105mm, 31.8mm)
SELE: Velo
ELCİK: Kross
PEDAL: Stell/Plastic
hexagon_r6_graphite_red_matte-800x600.jpg

@Infinity dragon teşekkür ederim peki üstündeki fren sistemi nasıl hayes radar yedek parça Balat'a fren yağı vs gibi bulunurmu kolay

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@Hasan28 çok iyi de değil çok kötü de değil yani orta seviye sayılır.Ama shimano'nun en alt seviye hidrolik freninden üstün olduğu söylenebilir.Bakıma götürdüğünüzde balata ve fren yağı değişimini decathlon yapar zaten.Gerçi decathlonun servisi pek önerilmiyor.Fren balata ve yağını dışarıdan da bulabilirsiniz orası sıkıntı değil balatalar aliexpress te satılıyor mesela (link) resimdeki 19 numaralı olan

Decathlonun servisi kısmına gelirsek, diyelim ki siz bisikletinizi bakıma verdiniz, bakım yapacak olan işe yeni başlamış tecrübesiz bir eleman denk gelirse bisikletinizi haşat edebilir veya usta olmuş bir elemanda gelebilir bu biraz şans işi.Benimkinin 6 aylık bakım zamanı geldi ve götürsem mi götürmesem mi diye bi telaş sardı beni :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan28
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım adım Mustafa,
Son bisikletimi sene 2001 de almıştım Bianchi Aspid idi. Şimdi herşey çok değişmiş:)
2 bisiklet buldum biri Kron XC 150 27,5 Jant 24 vites Hidrolik disk yada
Bt Win RR520 27,5 Jant 24 Vites Mekanik disk ikiside sıfırı 1050TL başlangıç olarak mak. bu fiyatları vermeyi düşünüyorum kendim için eşim için daha basit bir bisiklet alacam.
Sizce bunlardan hangisini almalıyım yada bu fiyatlara önerebileceğiniz başka model varmıdır?
Cevaplarınız için teşekkürler

@mbg hidrolik disk olanını seçmenizi öneririm bütçeniz varsa eğer mekanik diske pek yanaşmayın :)

@engin20020 bisiklet genel olarak güzel görünüyor ancak diğer markalarda bu fiyata 3x9 sistemli bi bisiklet bulunabilir belki

Yakın zamanda yeni bir bisiklet alacağım ve bu konuda kararsızım bu yüzdende forumdaki bilgili kullanıcılardan yardım isteyeceğim. Öncelikle şunu belirteyim ki bütçem 1000TL, şimdide kullanım şeklimi söyleyeyim ki daha sağlıklı geri dönüşler alabileyim ben gördüğüm rampalardan atlayıp merdivenlerden inen kendimi downhill adı verilen spora hazırlamaya çalışan biriyim ve bu tarz küçük küçük temel hareketleri yaparken bunny hop vs dir kadrosu sağlam olup çok hırpalanıp elimde kalmayacak bir bisiklet arıyorum yardım edebilen olursa gerçekten güzel olurdu umarım olurda .. : )

sizce bu salcano nun modeli nasıl alınırmı yoksa başka bi modelmi önerirsiniz bunun yerine
(link)

(link)

bu nasıl 2014 imsomnia 50

@Downhiller öyleyse mtb değil dirtjump almalısın. Örneğin :
(link)

Geri