Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Mustafa Zeybek anlıyorum ama dirt jump bisikletler 2. eli bile 1200 TL den az değil ben bütçemi söyledim maalesef yetmiyor yoksa gönül isterdi bir tane alayım (bu arada dirt jump da mtb olarak geçiyor) yakın yerdeki bisikletçilerle iletişime geçtim mosso nun bir mtb si var ona bakacağım yinede teşekkürler geri dönüş için.

@Downhiller dirtjump'ın mtb ile aynı olduğunu ilk kez duysam da konumuz bu değil. Şu bir gerçek ki downhill kategorisi cesaret kadar bütçe de ister. Sana 1000 liraya alacağın bisikletin sonunu göstereyim :IMG-20170325-WA0002.jpg en iyi ihtimal bisikleti yamultursun, en kötüsü de bisikletle vücudunu da yamultmak olur.

arkadaşlar yeni salcano bisikletim ile yolda biraz hızlanınca ön tekerden ses geliyor. fren papuç ayarını da yaptım gene olmadı. bisikleti fatih'de ki dadaş bisiklete kurdurmuştum. 1 ay sonra ücretsiz bakımı var ama içime dert oldu bu. götürsem bunun için para alır mı acaba ?

Arkadaşlar bana en fazla 1000 tl lik bir mtb önerirmisiniz şuan aklımda salcano astro var 29 v var ama emin deilim.

@Hakorman

Ben Arx 729 kullaniyorum sizinkinden tek farki tekerin 29" olmasi.

Bisiklet gayet güzel , tek sıkıntısı maşası zoom ama kafanız karışmasın yumşak bir amorsitöre sahip. Sadece yag biriktiriyordu bende , geçen tutukluluk yapti temizledikten sonra yeniden yumsak tutukluluk yapmiyan bir amorsitör haline döndü.Maşa kilitlemede harika biçimde çalışıyor.

Parçaları ise harika vitesler vb çok iyi ve gerçekten sağlam bir bisiklet olduğunu hissediyorsunuz. Carraro'nun aynı parçalarla daha pahalı olmasının nedenini bende tam bilmiyorum , kadrosu arasında okadar para verilcek bir fark olduğunu sanmıyorum arx 727/729 da gayet sağlam.

750 liraya bisiklet almayı düşünüyorum. 173.3 boy var. Şırnakta bir köyde sürücem bisikleti. İkinci el mi yoksa sıfır mı alayım bu bütçeye ne dersiniz? Bütçeyi belki biraz daha artırabilirim

KRON XC 2000
İlan No: 424935970
(link)

Bu bisiklet nasıl

Arkadaşlar ben de bu aralar bisikletlere bakıyorum. Btwin Rockrider 540 modelini gördüm. Fiyat/Donanım olarak gayet iyi gibi. Sizin 1000-1500 civarında fiyat/donanım olarak tavsiye edebileceğiniz bisikletler nelerdir?

yeni bisikletim carraro daytona 2724 27,5 HD :) aksesuar olarak ise şunları aldım;
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
yorumlarınız nedir ? :))
WhatsApp Image 2017-04-28 at 14.31.12 (1).jpeg
WhatsApp Image 2017-04-28 at 14.31.11.jpeg
3ad8e76a-8c6f-41cb-9e9a-a3647e1fcae5

Arkadaşlar bugün gidip saraçhane bisikletçiler çarşısından 1050 tl ye salcano astro 29 v aldım yaşım 16 boyum 1.75 adam bana 21 kadro verdi elinde başka yokmuş bi diğer yerlere bakıp geliyim dedim adam gidip gelirsen indirim yapmam 1250 tlye veririm dedi bende aldım bisikleti ayaklarım yere değiyor ucu ucuna bir sıkıntı çıkarmı zaten gelişme aşamasındayım bisikleti hiç kullanmadım direk eve getirdim ücretsiz bakım kuponu diye bişey çıktı belgelerin içinden şimdi ben hemen bir salcano servisine gidip ücretsiz olarak bisikletin ayarlarını felan kontrol ettirip bakım yaptırabiliyormuyum ? eğer öyle ise hiç kullanmadan direk servise götürücem.

@kaptanreis60 kullanmadıysan hemen geri ver 21 kadro benim gibi 194 boyunda olup 90cm iç bacak uzunluğu olanlar için.

Merhaba arkadaşlar. 1200 tl civarı bir dağ bisikleti düzmeyi planlıyorum. Parçaları aşagıda verdim. Kullanacağım kadroyuda link olarak bırakıyorum. Sizce bu güzelmi yoksa bu paraya daha iyi bişeyler çıkarmı? :)))

(link)

Dosyalar

• fdf.JPG
    fdf.JPG
    65,1 KB · Okunma: 17
Arkadaşlar selam,

Antalya kaş'ın bir köyünde yaşıyorum, çoğunlukla gün içinde kullanmak için bir bisiklet almayı planlıyorum.
Alacağım bisikletle gerektiğinde 3-4 günlük uzun yol turlarıda yapmak isterim.
İkinci el bir bisiklet bakıyorum ve kaş ta şuan ilanda olan 2 seçenek var;

(link)
(link)

Bu ikisinden hangisini tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

Dağ bisikleti almak istiyorum pek bilgi sahibi değilim, 600 700 gibi bir limitim var önerilerinize açığım
acim.gif

Boy 1.71
Kilo 70

arkadaşlar bisikletimin göeğinden yüksek hızlara çıktığım zaman, sanki lastiğin arkasına pet şişe sıkıştırmışım gibi ses çıkıyor. tabi o kadar kuvvetli ses çıkmıyor. o sesin %75 azaltılmış halini düşünün. bu forumda da daha önce tavsiye edilen bisikletçi olan fatih'te ki murat bayralı'ya 2 defa bisikletimi götürdüm fakat o bisikletimde bir sorun görmedi. ama yükske hızlara çıktığımda bir ses var. bu ses yüksek ihtimal göbekten geliyor. bisiklette nereleri kontrol etmemi tavsiye edersiniz ?

Arkadaşlar benim de 600-700 arası bütçem var.

(link)

düşünüyorum. Sizce iyimi

s.a ben yeni bir bisiklet alacağım bütcem 1500 tl mtb önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
boy 178 kilo 74

@omerese 2.el alın derim
@Hasan28 btwin rockrider 540 iyidir mağazada ölçünüze göre verirler
@Metoboy
Alışveriş listenizde birçok hata var. hepsini burada yazamam özel mesaj atabilirsiniz yardım ederim.

Geri