Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@Cheetin ben bakarım ama nerdeeee :D
@HsynByrz eğer karar veremiyorsanız orta yolu bulup 27,5 alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
Scudo
@Mustafa Zeybek
Yazıya bakarsak arkadaş downhill veya freeride için alacaksa 26 jant almalı:)

• Beğen
Tepkiler: HsynByrz
@HsynByrz eğer alacağınız bisiklete ciddi kaynak harcayacaksanız benim gibi hayatında çift süspansiyon görmemiş birinden değil bu işle ilgilenenlerden öneri almanızı tavsiye ederim.

Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım tabi fakat forumda çift süspansiyon toplama işiyle uğraşanlar var. Downhill kategorisine göz atın derim.

@Cheetin evet makaleyi bastan sona okudum bende aslinda 27.5 ve deore xt li bir giant anthem almayi kararlastirmistim ama simdik bu bisikletle hemen hemen ayni fiyata xtr setli ama 26`` jantli bir bisiklet karsima cikinca kararsiz kaldim.

@Mustafa Zeybek gidip bir bayiye L kadrolu 26`` bir bisiklete binip aynadan bakasim geldi :)

• Beğen
@HsynByrz
Alırsanız o zaman güle güle kullanın alacağanız bisiklet 31 bin lira ciddi bir kaynak herhalde downhill için kullanacaksınız?

• Beğen
@HsynByrz aynayı falan sallayın. Ne istediğinizi düşünün, ona göre karar verin. Ben bisikletimi görmeden aldım.

@Cheetin Ben en son bisiklete 15 yil once bindim ozamanlar ciddi olarak ilgileniyordum yine Giantim vardi ama calindiktan sonra biraktim malesef. Simdik bir heves yeniden bbaslamak istiyorum. Acikcasi ne yapacagima bende karar vermedim. Ama uzun uzadiya yollarda binmeyecegim kesin. Keyif amacli hafta sonlari isim elverdigi surece bozuk arazilerde ve patika yollarda binecegim diye dusunuyorum ( bulundugum bolgeye bagli olarak) ... Kotu birsey almak istemiyorum, bakalim dediginiz gibi downhill konularina bir goz atayim. Bakalim ustalar neler diyecekler.

@Mustafa Zeybek
Abi 5 senedir çalışmayan maşa kullanıyorum. Senin sayende bu gidişle bisiklet almayıp tekrardan benim bisikleti toplayacağım. Mode maşa tek özelliği var krom kaplama fena parlar

• Beğen
@MAERKEK işini görecekse topla tabi.ama hesapla önce hesapla. Baktın parçalar bisiklet parası etti onu salla bisiklet al.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Cheetin
Merhabalar en az 24 vites, kilitli maşalı ve hidrolik frenli dağ bisikleti tavsiyesi yapabilir misiniz? Bütçe 1.000 TL 100-200 esneyebilir.

• Beğen
@XZebani
İyi akşamlar sana bir kaç model önereceğim:

1.(Kilitlenemez ama donanımı iyi) b'Twin Rockrider 520 ((link))
Özelliklerine gelirsek Maşa kilitlenmez ama dikkate al, Sram vites sistemi kullanıyor yani aynı fiyattaki modellere göre daha iyi 24 vites
2. Kron XC 150 HD 27,5 ((link))
Kilitlenebilir maşa var ancak RR520 ye göre daha kötü çünkü Tourney sistem kullanılıyor. 24 vites
3. Bianchi Aspid 47 ((link))
Altus vites sistemi vardır, hd fren 27,5 sizi üzmez. Ancak Vites sayısı 21 olmasına rağmen gayet iyi
4.Salcano NG450 ((link))
24 vites, 27.5 jant HD fren olmasına rağmen fiyatı gayet uygun ama kron ile karşılaştıracak olursanız kron deerim.
5.Bianchi RCX 527 ((link))
24 vites, 27.5 jant, HD fren gayet iyi kron ve salcano ile karşılaştırırsanız Bianchi derdim.

• Beğen
@Cheetin

Bilgi verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim. Peki Carraro hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
@XZebani
Gayet güzel bir makine isterseniz bir bakın derim: (link)

Arkadaşlar Hala sorumun cevabına yanıt bulamadım başka sitelerden de buradan da,SUNTOUR RAİDON maşa kullanan, hakkında bilgi verebilecek olan arkaşlarım varsa yorumlarınızı bekliyorum .Teşekkürler

@EmreTzn090909
Baya güzel bir maşa haliyle baya pahalı

(link) şöyle atayım dursun isteyenler ve bilenler için.burada 300 dolar yazıyor ama 600 700 tlye ikinci el bulunabilir diye düşünüyorum . Siz kullandınızmı acaba maşayı @Cheetin

• Beğen
@EmreTzn090909
ben kullanmadım ancak internette videoları bulabilirsiniz

İşte tam aradığım kişisiniz @MtbHastası01.Acaba video atma şansınız varmı çalışmasıyla ilgili ,eğer atamazsanızda yorumlarınız neler maşa hakkında(memnunmusunuz,kaç tl ye aldınız)

Geri