Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

@Anıl Erdoğan merhabalar. Muglada memurum. Hafta sonlari uzun yol yapmak istiyorum. Bütçem 1300-2000 tl. Arası. Bisiklet konusunda yeniyim. Hemen hemen hicbir bilgim de yok. Lastik olarak 27.5 mu alayim 29 mu. Biri btwin diyor biri salcano biri mosso biri bianchi ? Simdi ben dag bisikletini alinca yolda suremez miyim. Yorucu olma kısmında sorun yok. Ben zaten beni yorsun ve kuvvet versin istiyorum. Bu arada 177 boyum ve 85 kg im. Zaman ayirip beni aydınlatırsan cok memnun olurum. Saglicakla kal.

Scudo
@Batanyolcu
mosso BLACKEDITION öneriyorum size

@Mugla48
şimdi beni yorsun derseniz bisikletten zevk alamazsınız.
Tüm bisikletleri yolda sürersiniz ama yolda bir 4x4 jeep ile gitmek var birde bmw ile gitmek var. Yukarıdaki msjımda anlattım.
Uzun yol yapmak istiyorsanız sabit maşalı hafif bir bisiklet alanız gerekiyor. Verdiğiniz fiyat skalasında carraro 324, mosso 771tbt acera, kron spx 450, Merida Speeder 20 , GIANT ESCAPE 2 gibi modellere bakın

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Anıl Erdoğan cevabin icin tesekkur ederim. Uzun yoldan kastim gidiş ve dönüş 40-50 km. Sadece hafta sonlari. Asil sürüş yapacagim yerler koy yollari lakalı yollar. Mosso 29'' raceline a ne dersin. Kimse salcano yu tavsiye etmiyor. Btwin i ise bilmiyorum. Süreceğim sabah ise gitmeden evvel 1-1.30 saat ve aksamustleri 1-2 saat köy yolu. Haftasonu ise koy yolundan uzun yol . Ne önerirsin . Simdiden tesekkurler

Bu arada sehir bisikleti degil mtb istiyorum @Anıl Erdoğan bey

Yaklasık 6 yildır bisiklete binmiyorum ve bu sene binmeyi dusünüyorum asil konu ise maks 1700 tl ye en kullanıslı dağ bisikleti hangisidir? (Birde hidrolik disk fren daha mi iyi yoksa farketmez mi?)

Sizce Salcano NG 450 v fren mi yoksa kron xc 150 v fren mi ?

Mwrhaba ben bisiklet alcam sizce hangisini almalıyım ?

Btwin rockrider 520s
Btwin 560
Kron xc 150
Yada siz bana önerirmisiniz?

1000 ile 2000 arasi tum mtb ler asagi yukari aynidir ve " şunu al kanka ben aldim uzay gemisi gibin" demek pek mumkun degildir hepsi 15 ile 13 kilo arasindadir , cogunda 3x7 yada 3x8 sistem vardir. Hepsinde hic bi ise yaramayan , esnemesi 3 cm i gorenin bayram ettigi aşiri agir ve dandik suspansiyonlu maşalar vardir, satici da sizi " kitlemeli maşa var haci , dugmeye bi basiyon maşa sabitleniyor esnemiyor" diyerek kafalamaya calisir.
Iyi mal iyi paraya denktir her zaman

@mariokaldato

Bu yoruma katılmamak elde değil.Konunun başına sabitlenmeli.
Bu fiyat aralığında seçim yapmak zorunda olsam hidrolik disk freni olan , tasarımı içime sinen modeli alır geçerim.Ne maşasının kilitli olmasına bakarım ne de markasına bakarım.

@hamlet2006
Kilitli maşa kapitalizmin , dolayisi ile amarihanın Turkiye uzerinde oynadigi en manidar oyundur.
Ornek gerekirse zamaninda amariha bize zirhli arac, teroristlere de zirh delen mermi satmisdi

@mariokaldato
Satıcılar başlangıç seviyesi maşayı allayıp pullayıp satıp fazla para kazanıyor.Sonra da bekliyor:Bozulsun (ki bozulma ihtimali yüksek),tamir edelim ;yine para kazanalım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hamlet2006
Calismayan maşanin teknik olarak bozulmamasi gerekir

@Mehmet KG
mossolara bak , şehir içinde kullanacaksan mtb alma. İmzamdaki konuya bak.
@Krk
WILDFIRE LTD HYD al

@Anhsdvbd biraz daha biriktir WILDFIRE LTD HYD al.

Peki bunların hangisiylse downhill enduro all mountain filan yapılır

Bu arada ben bunu böyle soğada zorlu yollarda kullancam.şehirds merdivwnlerden inip biyerlerden atlıycam. Bana uygun hidrolifk frenli böyle bir bisiklet önerir misiniz? Makul fiyatlı (0-2500). Bide bu tür all mountaün midir?

Kron xc 150v mi ng 450 v mi n sizce hangisi?

Herkese öncelikle merhaba benim istdeğim bir dağ bisiklet uygun fiyatlı 350 500 tl civarı uygun bir dağ bisikleti söyleyebilir misiniz ?

@Anhsdvbd ghost kato 2.9 bakabilirsin o fiyata yapacağın harekerlere de bir nebze izin verir. Enduro ve Downhill sınıfına hiç girmez downhill bisikletleri çok gelişmiş ön ve arka şok lara sahiplerdir. All Mountein sınıfına da girmez galiba o konuya yorum yapmayacağım. 2600 tl ghost kato 2.9lar

Merhabalar iyi forumlar. 1300 TL'ye kadar bütçem var önerebileceğiniz bisikletler nelerdir? 2016 modele kadar olabilir yeter ki fiyat performans oranı yüksek olsun.

Arkadaşlar iyi günler. Mosso wildfire HYD 2015 bisikletimin maşa performansını beğenmediğim için ve kadroda 2 tane çatlak olduğu için değiştirme kararı aldım. Bütçem en fazla 3500 tl. Kafamda Ghost kato 5 vardı ama M kadro boyunu bulamadım o yüzden Ghost tacana 4 almayı düşünüyorum. Daha iyi Fiyat/Performans bisikleti var mıdır?

Arkadaşlar bütçem dahilinde malzeme kalitesi ve donanım öncelikli olmak üzere, 29 inç jant ve hidrolik disk sabit özellikleri olan bir MTB arıyorum. MTB harici bir model önermenize gerek yok. Teşekkürler.
Şuan aklımda ki model bu; (link)

Geri