Merhaba,
Bisiklet satın almayı düşünüyorum. Bu konuda tamamen yeniyim, bisiklet türleri arasında araştırma yaparken bisikletforum.com’u keşfettim ileride de bisiklet konusunda bir çok bilgiye buradan ulaşabileceğimi düşünüyorum ancak forum şu anda başlık açmama izin vermiyor bu yüzden buradan yazıyorum. Bisiklet satın almadan önce size danışmak istiyorum.
1,78 boyundayım ve 30 yaşındayım. Hafta içi bazen işe gidip gelmeyi, şehir içinde dolaşmayı, haftasonları da yakınımdaki ormanlık alanda ve patikada bisiklet sürmek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde bir mağazaya uğradım ve bu şekilde durumumu kendisine anlattım ve bana haftasonları sürmeyi düşündüğüm ormanlık alanı bildiğini ve Carraro Daytona 2930 modelini almam gerektiğini başka modellerde bu keyfi alamayacağımı söyledi. 3000TL etikete sahip ürün bana başlangıç olarak çok pahalı geldi. Başlangıç olarak 1500TL civarlarında bir bisiklet bütçem var. Ne tür bisiklet almalıyım ve hangi modelleri almalıyım beni aydınlatırsanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.