Bruzay
Üye
- Tepki
- 1
- İsim
- Yunus E
- Başlangıç
- 1999—00
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Gerçekten temizse Merida speeder 20V ile başlayabilirsin. Bu fiyat seviyesinde sabit maşa daha uygun olur kanaatindeyim. Bir yerden başlarsan neyi daha çok seveceğini anlarsın zaten bir kaç yıl içindede tercihlerin doğrultusunda muhtemelen değiştirmek isteyeceksin.Arkadaşlar kararsız kaldım yine. Bütçem 2000 liralara çıktı ve haliyle daha iyi bir şey bakmaya başladım. Şimdi ilk tercihim sıfır carraro Sportive 224 diğerleri ise ikinci el ve hepsi 2017 model temiz görünüyorlar.
•merida speeder 20 V.
•ghost tacana 4
•lapierre raid 300
•carraro cr 052 tiagra
•whistle nakoda
Evet aranızda nasıl tür bir bisiklet almaya karar ver once diyecekler kişiler olacak 18 yıl aradan sonra ilk kez bisikletim olacak heyecanlıyım o yüzden sağlam ve performans olarak tatmin edecek bir şey ariyorum. Bu mutlaka asfaltta ya da patikada demek istemiyorum. Lütfen yardım ediiiiin karar veremiyorum
Güle güle kullan. Aynı boydayız Ve Merida için bildiğim kadarı ile M/L kadro öneriliyor bizim boyumuz için ama ufak tefek ayar ve değişikliklerle sorun yaşamadan kullanabilirsin. Bir yerden başlamak önemli. Kullanmadan sahibi olmadan internette yazanlarla kafada net bir tablo oluşmuyor. İleride hoşlandığın şeyler kafanda oturacak ve daha net seçimler yapacaksın.@ogokcek hocam önerini önemseyip Merida aldım bugün. Cooook güzel bir bisiklet, üstelik çok hafif. Yalnız kadro boyu s/m yazıyor. Benim boyum ise 1.79 şu an için sorun yaşamıyorum memnunum. Teşekkür ediyorum tavsiyen icin