Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Bunu dikkate alıcam kesinlikle teşekkür ederim. Şu an birkaç modele indim

WHISTLE 27.5” MIWOK 1827
Salcano astro 27.5
Bianchi rcx 637
Daytona 727

Bunlar arasından tercih yapcam gibi görünüyor. Önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Fiyat olarak sıkıntı olmazsa whistle daha iyi olur gibi ama carraro daytonaya da bakmak lazım astro da iyi ancak astro yerine bir daytona veya whistle daha iyi olur diye düşünüyorum bakıp hangisi daha yakın gelirse size daytonanın özelliklerine bakmadım ama aşağı yukarı whistle la aynıdır diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: _Yolgezer_
Scudo
@ertcaliskan_ kral biri deore set maşa kitlenmeli diğerine bu

Dosyalar

• 60FA723A-679D-40AC-817D-AE79F22D2D58.png
    60FA723A-679D-40AC-817D-AE79F22D2D58.png
    28 KB · Okunma: 14
@ertcaliskan_ kral biri deore set maşa kitlenmeli diğerine bu
Hemen hemen aynı aslında ama bunun maşası havalı ve gidondan kitlemeli gidondan kitlemw sizin için önemli değilse çok bişi farketmez ancak havalı maşa olması avantaj olabilir diğeri yaylıysa eğer diğeri yaylıysa yaylı ve havalı maşa farkına bakmanızı önericem forumdan ona göre düşünür kararınızı verirsiniz

• Beğen
Tepkiler: seko28
Şu iki bisiklet arasında kaldım;

Trek Marlin 5
Carraro Daytona 930

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz, neden?

Trek Marlin 5
Carraro Daytona 930

Ben olsam trek tercih ederim çünkü trek biraz daha üst düzey bir marka

• Beğen
Tepkiler: brave17
ben Kron xc 150 - Carraro Force ve Corelli Snoop 5 arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? ya da bu fiyatlara tavsiye edebileceğiniz başka bisiklet var mı?

ben Kron xc 150 - Carraro Force ve Corelli Snoop 5 arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? ya da bu fiyatlara tavsiye edebileceğiniz başka bisiklet var mı?
Ben olsam aralarından force ı tercih ederdim 2.ellere bakabilirsin temiz ucuz güzel modeller var iyi incelersen

Trek Marlin 5
Carraro Daytona 930

Carraro Daytona 930'ta Zoom maşa var, problem olur mu iyice araştırmak lazım.
Trek'te Marlin 5 en alt seviyedeki modeldir, maşa kitlenmiyor, gördüğün en sıkıntılı konu oydu bu modelde.

Merhaba arkadaşlar, yeniyim konu açamıyorum. Buradan sorayım. Sizce hangi bisikleti tercih etmeliyim? Yada bu fiyat bandında başka markalardan da öneriniz var mı ? Tek şart amortisör olması

2629 BLACKMOUNT V

2638 BLACKRIDER 2D

2657 ALBATROS V

2659 ALBATROS 2D

Merhaba arkadaşlar, yeniyim konu açamıyorum. Buradan sorayım. Sizce hangi bisikleti tercih etmeliyim? Yada bu fiyat bandında başka markalardan da öneriniz var mı ? Tek şart amortisör olması

2629 BLACKMOUNT V

2638 BLACKRIDER 2D

Bu bisikletlerin amörtisörü var ama size bir suntour keyfi ve gerçek bir amörtisör keyfi vermez diye düşünüyorum bütçenizi 800 850 yapıp letgo ve sahibindende fırsat kovalamanızı tavsiye edeceğim

2657 ALBATROS V

2659 ALBATROS 2D

Şu soru sormak için üye olan kişilerin "konu açma" isteği neden bu kadar öne çıkıyor yav? Aynı soruların tekrar edildiği yüzlerce konu varken. Herkes "armut piş ağzıma düş" delisi olmuş çıkmış.
Zahmet olmazsa on dakika şu forumu kurcalayıverin lütfen.😒

@ertcaliskan_ Hocam ben genel olarak bunu öyle dişari çıkıp arkadaşlarla bi tur atıp geri eve koymak için, memlekete gittiğim zaman bahçede falan sürmek için alıyorum. Böyle uzun yol yapan, günde en az 3 4 saat süren birisi değilim. Gördüğüm kadarıyla bisikletler de 600 700 TL olmuş zaten. Haftada 1 2 sefer süreceğim bir şeye 2 3 bin vermek istemiyorum. Bunlar beni idare eder diye düşünüyorum. Bir de 2. Ele girmek istemiyorum ya :)
Şu soru sormak için üye olan kişilerin "konu açma" isteği neden bu kadar öne çıkıyor yav? Aynı soruların tekrar edildiği yüzlerce konu varken. Herkes "armut piş ağzıma düş" delisi olmuş çıkmış.
Zahmet olmazsa on dakika şu forumu kurcalayıverin lütfen.😒
Burası forum. Amaç soru sormak bilgi almak paylaşım yapmak. Ben mekanik fren mi v fren mi diye sormuyorum dikkat edersen. 4 farklı bisiklet arasından hangisi diyorum. Forumda arat çıkacak mı böyle bir konu. Bunu neresi size dokundu anlamıyorum.

Burası forum. Amaç soru sormak bilgi almak paylaşım yapmak. Ben mekanik fren mi v fren mi diye sormuyorum dikkat edersen. 4 farklı bisiklet arasından hangisi diyorum. Forumda arat çıkacak mı böyle bir konu.
Günaydın hocam. Doğru diyorsunuz, forumun amacı soru sormak. bu soruları sormak için yeteri kadar başlık var zaten. Herkes başlık açıp çöp olmasın diye uğraş veriyor arkadaşlarımız. Eğer forumu şöyle bir incelerseniz sizin o bahsettiğiniz 4 farklı bisikletin artıları eksileri defalarca tartışılmıştır. Diyelim ki bulamadınız ya da forumda yok. Her bisiklet türü ile alakalı seçim rehberi konu başlıkları var orada güzel bir üslup ile sorarsanız cevap verecek çok değerli üstatlar var. Bunun için konu başlığı açmaya gerek yok. Saygılarımla..

@ertcaliskan_ Hocam ben genel olarak bunu öyle dişari çıkıp arkadaşlarla bi tur atıp geri eve koymak için, memlekete gittiğim zaman bahçede falan sürmek için alıyorum. Böyle uzun yol yapan, günde en az 3 4 saat süren birisi değilim. Gördüğüm kadarıyla bisikletler de 600 700 TL olmuş zaten. Haftada 1 2 sefer süreceğim bir şeye 2 3 bin vermek istemiyorum. Bunlar beni idare eder diye düşünüyorum. Bir de 2. Ele girmek istemiyorum ya :)

Burası forum. Amaç soru sormak bilgi almak paylaşım yapmak. Ben mekanik fren mi v fren mi diye sormuyorum dikkat edersen. 4 farklı bisiklet arasından hangisi diyorum. Forumda arat çıkacak mı böyle bir konu. Bunu neresi size dokundu anlamıyorum.
Böyle bir soru için herkes bir konu açmış olsa çöplükten ne farkı kalır sizce?

Günaydın hocam. Doğru diyorsunuz, forumun amacı soru sormak. bu soruları sormak için yeteri kadar başlık var zaten. Herkes başlık açıp çöp olmasın diye uğraş veriyor arkadaşlarımız. Eğer forumu şöyle bir incelerseniz sizin o bahsettiğiniz 4 farklı bisikletin artıları eksileri defalarca tartışılmıştır. Diyelim ki bulamadınız ya da forumda yok. Her bisiklet türü ile alakalı seçim rehberi konu başlıkları var orada güzel bir üslup ile sorarsanız cevap verecek çok değerli üstatlar var. Bunun için konu başlığı açmaya gerek yok. Saygılarımla..

Size de günaydın hocam. Öncelikle tabi ki arama butonunu kullandım. Forumda tek tek bu bisikletler hakkında yorum var mı diye. Fakat Albatros dışında diğer 3 model hakkında yorum yapılmamış. Ee yorum olmayınca da mecburen forumda ya konu açıp soru soracaz yada buradna belirtecez. Az biz para da değil 1.000 TL verecez, almışken içlerinden iyi olanı almak isterim.

Böyle bir soru için herkes bir konu açmış olsa çöplükten ne farkı kalır sizce?
Yukarıda yazdıklarım sizin içinde geçerli.

mecburen forumda ya konu açıp soru soracaz yada buradna belirtecez.
Forum tabi ki bilginin paylaşıldığı bir yer, o konuda hemfikiriz. Belirttiğim nokta sizinde dediğiniz gibi en alakalı konuya yazmanın daha uygun olacağı. Bunun için konu açmaya gerek yok ki bisiklet seçimiyle ilgili açılmış onlarca konu var.
Forumun daha kolay kullanılması için bu gerekli.
Rahatsız ettiysem kusura bakmayın. İyi günler.

Öncelikle hepinize merhabalar. Şu anda aktif olarak kron xc 100 ve 150 kullanıyorum ancak yeni bisiklet almaya kararverdim ve bu konulardan pek anlamıyorum. fiyat aralığım 2000-2500. isteğim mtb yönünde çünkü çok fazla merdiven iniyorum bisiklet ile önerileriniz var ise yazarsanız mutlu olurum iyi günler.

Forumda tek tek bu bisikletler hakkında yorum var mı diye. Fakat Albatros dışında diğer 3 model hakkında yorum yapılmamış. Ee yorum olmayınca da mecburen forumda ya konu açıp soru soracaz yada buradna belirtecez. Az biz para da değil 1.000 TL verecez, almışken içlerinden iyi olanı almak isterim.
Almışken iyi olanı alma noktasında yerden göğe kadar haklısınız. Herkes en iyiyi ister. Bizim savunduğumuz nokta sadece yeni başlık açmak yerine ilgili konuya soru sormak.

Almışken iyi olanı alma noktasında yerden göğe kadar haklısınız. Herkes en iyiyi ister. Bizim savunduğumuz nokta sadece yeni başlık açmak yerine ilgili konuya soru sormak.
Bu konuya çok mesaj geldiğini için biraz da kaynayıp gider diye düşündüm. :)
Ayriyetten aklım hep bunda 2 gündür. Ama fiyatı 1.400 TL

Kafama takılan ise kilitli maşa demesi, kilitlenebilir ile aynı mı yoksa sürekli mi kilitli amartisorü ?

2660-accrue-sp-2d_thumb.jpg

Geri