Scudo Sports

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Corratec'in motion modelini öneririm. 2010 temmuzunda delta bisikletten 2009 modelini aldım üstelik internet sitesinde yazan fiyattan da uygundu. Senin limitin dahilinde. Gidip ellerinde varsa 2010 modelini görmeni tavsiye ederim. Yok 2011 model kadro isterim dersen limitini aşar tahminimce.

Scudo
Peşin 700 TL Hidrolik Fren Shimano Vites Sistemleri Shimano kendimde kullanıyorum ve 4.5 M'den uctum bu bisikletle sadece arka makara zarar gördü o da benim dalgınlığımdan fakatn bir ayarla eski haline döndü kilitlenip ayarlanabilen XCM amötisör Hassasiyet ve sertlik ayarı var fiyatı 700 TL bi bak derim belki kafana yatar...

(link)

carraro h race tavsiye ederim kullanan arkadaşlar çok memnun ve 1100 tl ye alınabilecek en iyi bisiklet bence

Carraro 635 € ve kadro boyu sıkıntılı 15,5" ve 18,5" benim 17" civarı bir şeye ihtiyacım var biri küçük diğeri büyük arası yok. Bu haftasonu veya önümüzdeki haftasonu almayı planlıyorum kısmetse ama henüz bir karara varamadım :S

Öne çıkan, tavsiye edilen modeller.

Whistle Miwok 1162D
Salcano NG 255 SRD
Giant 2010 TERRAGO
Sedona 741
Sedona 731
Sedona Borla
Merida TFS-100 D
Geotech Ascent
Salcano Astro 212 HD

Tekrar fikirlerinizi alabilir miyim ?

@Kağan Kütük

bence öncelikli merida sonra sedona 741i almanı öneririm. bu gidişle bende ikisinden birini alabilirim. sedona 741 yada merida tfs 100 v benim son durumum.

istersen 02 nisan 2011 de aldıgım salcano ng 255 sd bisikleti 1000 tl ye satabılırım neden sattıgımı sorarsan sdr modelinde aklım kaldı onu alıcam...

@Kağan Kütük

ben olsam whistle tercih ederdim.

Trek'i yüksek şiddetli tavsiye ederim. Ben Whistle kullanıyorum, trek'te kullandım. Donanım olarak biraz zayıf, fiyat olarak biraz yüksek ama diğer bisikletlere bindikten sonra onu deneyince aradaki ufak farkları anlayabiliyorsun. Bence alacağın zaman whitle ile trek'i mağazada karşılaştır, biraz bin deneyerek gözüne, cebine ve kalbine hoş geleni al.

Birde Whistle'larda mekanik disk fren olduğunu duydum. Forumda tavsiye edilmeyen bir şey. bu yüzden ben V frenli aldım. ileride hidrolik frene geçeceğim.

Fazlada uğraşınca hiç bir şey beğenilmiyor :)

Tavsiyem budur. Fiyat/sağlamlık/donanım.

(link)
(link)
(link)

arkadaşlar 1.90 boy için 29 er saycano düşünüyorum başlangıç için Salcano Astro (291 27) 29 Jant Dağ Bisikleti nasıl sizce
(link)

evet Bütçeniz nedir ? Bütçenizi belirtirseniz size uygun seçenekler sunabiliriz arkadaşlarımızla birlikte.

Bütçe belli, 1000 tl civarında 29er bir bisiklet istiyor arkadaş. 29er daha başka ne önerilebilir ki? Trek desek en düşük 29er €1290.

Sedona 741 20"

Başlangıç ve sonrasındada işinizi görecektir,o fiyatlara salcano dışında başka bir 29er bulma şansınız yok, fakat bulunduğunuz şehir itibariyle gerek servis gerekse yedek parça sıkıntısı yaşayabilirsiniz ki 29er larla ilgili parça sıkıntısı tüm yurtta,yavru vatan kıbrısta ve tüm elçiliklerimizde hissedilmekte...

• Beğen
Tepkiler: Doğu Biçer
29 er almayıp 26 alsam boyumdan dolayı sorun yaşar mıyım? erzurumduyım asvalt ve mucur yolda kullanacağım daha çok...1000 tl civarı bütcem var bir yardım lütfen

Geri