Arkadaşlar hangi bisikleti alıyım sizce hangisi çıkışlarda iyidir hangisi daha iyi iniş yapar frenleme sistemleri hangisin daha iyidir yani kısacası bu ike bisikleti karşılaştırmanızı istiyorum.
6.3 iniş 8.1 çıkış bisikleti gibi düşün. Ama 8.1 de inebilirken 6.3 çıkamayabilir
6.3'de mekanik, 8.1'de hidrolik disk fren var, 8.1 çok daha iyi fren yapar.
Sorularının haricinde belirtmek isterim, 8.1, 6.3'ü her konuda ağır bir şekilde ezer geçer. Aralarında kaldıysan hiç düşünme bile 8.1 al
Bu bisikletlerin ikisi de sizin düsündügünüz daglardan isinis yapma bisikletleri degil. Bu iki bisiklet arasin da sececek olmus olsam 8.1'i secerdim, cünkü 6.1'e sadece fully görünümü verilmis bir fully, gercek bir fully degildir.
bence Bianchi al 100 tl ye kadar ibndirim alırsın, 29'' ve 7005 üç kez taşlanmış ısıl işlem görmüş, vites ve fren sistemleri iyi ömür boyu gövde garantisi var diye biliyorum.
Corratec mayon ve benzer fiyatta scott marka 2 adet bisiklet satin aldim corratec i önermem memnun kalmadim. Disk frenler vs kalitesiz. Govde yaylanip duruyor. Zevksiz bir bisiklet beni mutsuz etti diyebilirim. Onun yerine kaliteli yerli bir bisiklet daha iyi olurdu.
btwinin kötü bisikleti yoktur gönül rahatlığıyla alabilirsin zaten kadroya gidona ömür boyu garanti veriyor zaten bildiğim kadarıyla decathlon da ilgili bi firma zaten