Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikletinde hangisini seçmeliyim?

aldın mı bisikletı kardesım?bi ara bisiklet bakıyodun?

carraro big 1029 a bak derim.donanım olarak fıyat performans urunu bence.

Scudo
insaallah ve kron xc750 o fiyata değmez kardesım.o fiyata daha iyi bi bisiklet bulabılır.

@Berke Kazankaya

Adam yokuşta bisikleti kırıyor sonra üzülmesin diye bisiklet alıyorlar :( :( :(

Arkadaşlar hangi bisikleti alıyım sizce hangisi çıkışlarda iyidir hangisi daha iyi iniş yapar frenleme sistemleri hangisin daha iyidir yani kısacası bu ike bisikleti karşılaştırmanızı istiyorum.

Rockrider 6.3:(link)

Rockrider 8.1:(link)

6.3 iniş 8.1 çıkış bisikleti gibi düşün. Ama 8.1 de inebilirken 6.3 çıkamayabilir :D
6.3'de mekanik, 8.1'de hidrolik disk fren var, 8.1 çok daha iyi fren yapar.

Sorularının haricinde belirtmek isterim, 8.1, 6.3'ü her konuda ağır bir şekilde ezer geçer. Aralarında kaldıysan hiç düşünme bile 8.1 al

bu inişçiler dağın tepeye helikopterlemi çıkıyor ya

@Fırat Y.

Jiple çıkabildikleri kadar çıkıp sonrasını ellerinde götürüyorlar diye biliyorum :)

Tabiki'de 8,1. Ah keşke şu bisiklette bagaj deliği olaydıda şuan bende de olsaydı. Her gördüğümde içim gidiyor.

Bu bisikletlerin ikisi de sizin düsündügünüz daglardan isinis yapma bisikletleri degil. Bu iki bisiklet arasin da sececek olmus olsam 8.1'i secerdim, cünkü 6.1'e sadece fully görünümü verilmis bir fully, gercek bir fully degildir.

bence Bianchi al 100 tl ye kadar ibndirim alırsın, 29'' ve 7005 üç kez taşlanmış ısıl işlem görmüş, vites ve fren sistemleri iyi ömür boyu gövde garantisi var diye biliyorum.

Corratec mayon ve benzer fiyatta scott marka 2 adet bisiklet satin aldim corratec i önermem memnun kalmadim. Disk frenler vs kalitesiz. Govde yaylanip duruyor. Zevksiz bir bisiklet beni mutsuz etti diyebilirim. Onun yerine kaliteli yerli bir bisiklet daha iyi olurdu.

bende rocradieri öneririm 6 ay içerisinde 1 defaya mahsus olmak üzere bakımı ücretsiz ömür boyu kadro garantiside var ayrıca

Arkadaşlar rock rider 8.1 malzemeleri kalitelimi sizce ?

F/P bisikleti. Ek olarak Salcano İgman Deore düşünebilirsiniz.

Bende almayı düşünüyorum yorumların hepsini takip ediyorum.

btwinin kötü bisikleti yoktur gönül rahatlığıyla alabilirsin zaten kadroya gidona ömür boyu garanti veriyor zaten bildiğim kadarıyla decathlon da ilgili bi firma zaten

Geri