GÜNCELLEME:
-Hala gelmek bilmeyen aktarıcıyı bekliyorum.
-Bisikletin yanına bile inemedim 3 haftadır, yoğunluktan dolayı bisiklete aldığım parçaları takacak zaman bile bulamıyorum.
-Bugün decathlon'a gittim shimano hg-400 kaset dişlisi için ama içimden almak gelmedi hiç. Sebebi ise fiyatıydı.
BU PROJENİN BANA ÖĞRETTİKLERİ;
-Eğer uzun yıllar sorunsuz binebileceğin üst seviye bir bisiklet toplamak istiyorsan kesenin ağzını açmalısın, bunun başka bir yolu YOK.
-En azından alivio hatta ve hatta mümkünse deore'den aşağı bir ürün kullanma.
-Emin ol giriş seviyesi denilebilecek bir bisikleti toplamak yeni bir bisiklet almaktan nereseyse iki kat daha pahalı.
-EĞER MANEVİ DEĞERİ OLAN BİR BİSİKLET TOPLAMIYORSAN giriş seviyesi ürünlerle iş yapmaya sakın çalışma, emin ol uğraştığına değmez.
PROJENİN GELİŞİMİ YA DA GELECEĞİ:
-Açıkçası kafam çok karışık, kadro giriş seviyesi ve büyük olduğu için karar vermekte zorlanıyorum.
-Aslında şimdilik kalan parçaları giriş seviyesi alıp birkaç ay idare edeyim ve yeni bir projeye gireyim diyorum.
-Aldığım giriş seviyesi denilebilecek ürünlere verdiğim para boşuna gitti diyebilirim ki alivio parça kullandığıma bile pişman oldum. Bence en azından deore parçalar kullanmalıydım alt sınır için, hatta slx benim toplamayı düşündüğüm bisiklet için biçilmiş kaftan olabilirdi.
-Hala karar vermekte zorlanıyorum, ya kalan parçaları giriş seviyesi alıp devam edeceğim ya da aynakolu vesaire alivio gibi kalitesini ispatlamış parçalardan seçip birkaç yıl uzun yol amaçlı tur bisikleti toplama fikrimi erteleyeceğim.