Haftaya istanbul/fetiye turu yapacağım. Tecrübe için foruma bakarken kelebek gidon olayına denk geldim. Siz degiştirdiniz, ilk deneyiminizi okudum, düşünceleriniz hala aynımı?
Konforu daha arttirmak icin gidonu biraz yukseltmeniz iyi olabilir. Dememe surusu sonrasi Siraladiginiz dezavantajlar gidon yuksekligi ile alakali gibi geldi. Uzerinde ayarlanabilir bilezikler olan yukseltici bir aparat var. bir anda oturusu ve konforu mtb'den sehir/tur bisikletine ceviriyor.
Kelebek gidon ve foam grip ya da daha bilindik bir tabirle sargılarını aldım. İkisi toplamda 70 TL'ye mal oluyor. Bu fiyata ve alacağınız konfora değer. Havaların soğuması nedeniyle uzun bir turda deneme şansım olmamasına rağmen şehir içi rahatlığı da dahil olmak üzere tırmanış ve uzun yolda oldukça kullanışlı olacağına inanıyorum.
Coğrafi konumumuzdan dolayı mtb modifiye yapmak hesaplı en iyi seçimlerden birisi, mtb kelebek gidon, açı ayar boğazı,gidon yükseltici adaptör,akıcılık için city kalın lastik 26x2.00 oran Mtb de yük ve konfor açısından harika oluyor.Mandallı teker mili yerine yük için mtb kalın tam dolu mille değiştirdim.Çelik port bagajı taktım.Zamanında 20tl almıştım. 120 kilo ile test yaptım.