Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dağ bisikletine yarış bisikleti gidonu takmak (mtb'ye drobbar olur mu?)

Scudo
@ippon
Biraz ipucu versen usta ? :D
Daha.net bir resim mesela

@ippon

Hocam, iyi kapak yaptın bu kaldatoya. Öğrenecek zamanla neyi nasıl kullanması gerektiğini.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ippon
Eyvallah sagolasin sevgili dostum :)

@uslsy
:D hayin
Ayro hayin

20181120_103731.jpg

Olur ama biraz tasarimini görünüşünü bozar değiştirir ama farklı olur

• Beğen
Arkadaşlar bu zamana hiç düşünmemiştim ama bugün 1 anda aklıma geldi ve size sunmak istiyorum. Mtb bisikletlerinde kolları falan değiştirmeden bisikletimizi nasıl dropbar yaparız. İşte yanıtı.. (link) toplamta 27,48dolar 145tlye bunları yaparak ekstra kol falan masraflarından kurtularak dropbar gibi yapabiliriz 22,2mm gidonlara oluyor galiba

• Beğen
@JusTiMe
Biliyorum bunlari :D E ne gerek var canim boynuz barend tak mesele yanlamasina tutmaksa

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Olur ama nasıl olur ? Bazı sabit maşalı modellerde çok şahane oluyor bazı modellerde ise sırıtıyor. Örneğin Gravel bisiklet sayfası bu konuda attığım son resimdeki 2 bisiklette hoş dururken, yine facebooktaki o gruptaki bir bisiklet örneğindeki gibi durumu daha vasat bir hale getirebilir.

Dosyalar

• fully.jpg
    fully.jpg
    181,4 KB · Okunma: 80
  • scott dirt drop handle bar.jpg
    scott dirt drop handle bar.jpg
    63,1 KB · Okunma: 81
  • Beğen
@mariokaldato
Bak bak bak. Mersoya bak. Duraace kollarla...

• Muhteşem
@mariokaldato
Fotoğraf sanırım yanıltıyor senin aynakol krankı sanki 180mm gibi çıkmış

• Beğen
@Gökay Akçay
Ne 180 i la kafamiz mi karışık? :D

• Hahaha
Tepkiler: Gökay Akçay
Merhaba. Halen kullandığım Mtb bisikletimi 2000 yılında ilk topladigimda, yarış gidonu takmıştım. Uzun yol sürüşlerinde kullanımı rahat oluyor. Ama bakkala markete giderken pratik değil. Frenleri üstten sıkınca istediğiniz sağlamlıkta durmuyor. Bu sebeblerden Sonradan düz gidona cevirdim.

Geri