kadro malzemesi: hbc karbon
tekerler: 29 inch, maxxis minion dhr ıı, dual/exo, tubeless ready, 2.4 wt
ön amortisör : fox 34 float factory fıt grıp2, 15x110mm, 130mm, kashima coated
arka amortisör : fox float float x factory, 190x45mm, ayarlanabilir lsc w/ 2-pos. lever, kashima coated
frenler: shimano xt br-m8100 hydr. disk fren (203/180)
13,2 kg ağırlığı ile stereo 120 hpc ex, 4500 euro'nun altında yer alan en hafif ürünlerdendir; sınıfındaki çoğu bisiklet ondan daha ağırdır ( ornegin yt izzo core 3, scott spark 930, rocky mountain element alloy 50 ya da santa cruz tall boy r vb.)
8 aylik kullanim deneyimim ile cube stereo 120 hpc ex'in iyi bir trail bisikleti olduğunu söyleyebilir ve almayi dusunen herkese tavsiye ederim.
Herkese merhaba, 2022 model L kadro Canyon cf9 29 karbon fiber bisiketime temmuz 2023'den beri sahibim.
Aldigim tarihten bu zamana ufak degisiklikler yaptim; Bunlar:
tekerler: on: 29 inch maxxis assegai, 3c maxxgrip / arka: 29 inch maxxis minion dhr 2, 3c maxxterra
jant: dt swiss fr 560 wheelset
ön amortisör : fox float 38 factory, kashima coated
arka amortisör : fox float x2 factory, 250mm x 70mm, ayarlanabilir isc w/ 2-pos. lever, kashima coated
frenler: shimano xtr m9120, 4-piston, shimano rt86 203mm 6-bolt rotors
fren diskleri: shimano xtr m9120
canyon torque, kullanim esnasinda bir dag bisikletinde olmasi gereken eglenceli surus hissini kullaniciya sonuna kadar yasatabilen sahane bir bisiklet; bunun yaninda arazi kullanimi sirasinda kendinizi rahat hissettirdigi icin bulabileceginiz en dik tepeye cikip tozu dumana katarak yokus asagi son surat gitmek icin gerekli olan motivasyonu da size sagliyor. ayrica yokus yukari tirmanislarda da konforlu bir bisiklet.
bu haliyle canyon torque'un en acimasiz xc parkurlarindan dag inislerine ya da bike park parkuru kullanimlarina kadar genis bir surus yelpazesine sahip olan ve her ihtiyaca hizmet edecek farkli bisikletlerden olusan bir koleksiyonu olmayip tek bisiklet edinmek isteyen bisiklet severler icin harika bir secim olabilecegini soyleyebilirim.
Eski fotoğraflarıma bakarken çalınan Corelli Snoop 5.3'ümün fotoğrafına denmk geldim ve paylaşmak istedim. Bu yaz bisiklet tutkusunu ilk kaptığımda almıştım kendisini..oğrafına